Nasıl unutulur nolur söyleyin....

Unutulmayacak ne var anlamıyorum böyle ilişkileri anlamıyorum .
Çocukla onnca aydır az bir zamanda değil 10 ay hiç görüşmemişsiniz ki bence o çocuk aşık olsaydı bir yolunu bulup gelirdi yanına .
Şu anda bir sevgilisi var ki sevmediği buradan belli sevseydi bir başkasıyla olabilir miydi ? Tabikide hayır .
Ve şimdi okudum da aldatılmışsın birde .
İnternette ya da gerçek ortam da fark etmez aldatılmışsın ve beni sevdiğine eminim diyorsun :53:
Yapma canım yapma nerede sevgi söyler misin ?
Ben ne seni ne de bahsettiğin kişiyi tanımıyorum ama anlattığın kadarıyla bu çocuktan bir cacık olmaz :31:
Seninkisi alışkanlıktı sadece sürekli konuşuyormuşsunuz çünkü bağlamış seni kendine .
Ve birden hayatından çıkıp puff olunca bir boşluğa düştün , garipsedin ..
Şu anki halini anlayabiliyorum ne tür şeyler hissedebildiğini .
Ama dokunmadığın , tenini hissetmediğin birisini unutmak emin ol çok kolay olacaktır .
Bence bir an önce toparla kendini ve kendine olan saygını da yerine getir .
Bir insanın kendinden daha değerli kimi olur söyler misin ?
Seni aldatan , sana ağır laflar eden birisi için bu kadar düşme .
Acı ama böyle devam etsen de bir şey değişeceğini sanmıyorum .
Hadi diyelim barıştınız . Bu çocuk yine sana aynılarını ya da benzerlerini yapacaktır .
Çok geç olmadan kendine gel canım .
Hayat çok kısa değmeyecek insanlar için üzülmeye vaktimiz yok .

Buluşamama benim suçumdu ama daha ilk ay aldatılmıştım ben. O zaman bi şey diyemiyodum neden bilmiyorum ama öyleydi. Onun iyi biri olmadığını da biliyorum. Benden sonraki sevgilisini de aldatmış o yüzden ayrılmışlar.. Şimdi yine sevgilisi var onu da aldattı benimle. Düzgün biri değil, belki de o yüzden bu haldeyim. Acı çektirenler hep daha özel olur, acı çektikçe bağlanırsın. Aşk değil alışkanlık sanırım evet ama inan alışkanlık çok daha zor. Eskiden bana attıgı tüm mesajları o kıza atıyo şimdi, az önce özelden aradım meşgul, kızla konuşuyo :14::14:

Bu arada ona dün yalvardım ve kendimi engellettim onun hesabından. Yoksa sürekli takip ederdim ve iyice paranoyak olurdum.

Sakin affetme canim bak neler soylemis madem oyle soyledi yuzsuz olmadigini gorsun. Donerse sen degil o yuzsuz olmus olucak. Civi civiyi soker deyipte sakin baskalarinin teklifini kabul etme cunku suan acin cok taze bi baskasiyla cikarsan onda hep eskisini ararsin mutsuz olursun. Tamamen unuttugun zaman yeniden seversin zaten. Hersey gonlunce olsun canim. Uzmemeye calis kendini umarim en kisa surede unutursun.

Çok teşekkür ederim çok çok iyisin .

Biz de o yalanlar için buluşamamıştık işte, ben onu 1.5 yıl önce tanıdım. O kadar laf ederdim ki internet aşklarına, arkadaşımla bile dalga geçerdim hep ama büyük konuşmuşum :14: O yalanlar olmasa 1 yılda 50 kere buluşurduk 1 saatti mesafemiz. Keşke olmasaydı böyle, pişmanım ama elimden bi şey gelmiyo.. O mesajları özlüyorum, sesi:26:ni özlüyorum :43: Şu anki aklım olsa asla asla, ama o zaman 16 yaşımın sonlarındaydım :43:

Biraz zaman ver kendine canım.
Belki de görüşsen o hevesin kaçacak.
Ben hani o madde bağımlısı dediğim çocukla görüştüm en sonunda biliyor musun ?, Ayrılmıştık bitmişti her şey ama .
Veeee.... Şok geçirdim, onu gördüğüm ilk gün "aman allahım" demiştim. Benden oldukça kısaydı filan :)
Hem konuşmalardan da hiç etkilenmemiştim. Karşı karşıya hiç haz almamıştım.
Sen görüşemediğin için içinde kaldı. Belki de görüşseeen, içindeki duygular geçecek :)

Buluşamama benim suçumdu ama daha ilk ay aldatılmıştım ben. O zaman bi şey diyemiyodum neden bilmiyorum ama öyleydi. Onun iyi biri olmadığını da biliyorum. Benden sonraki sevgilisini de aldatmış o yüzden ayrılmışlar.. Şimdi yine sevgilisi var onu da aldattı benimle. Düzgün biri değil, belki de o yüzden bu haldeyim. Acı çektirenler hep daha özel olur, acı çektikçe bağlanırsın. Aşk değil alışkanlık sanırım evet ama inan alışkanlık çok daha zor. Eskiden bana attıgı tüm mesajları o kıza atıyo şimdi, az önce özelden aradım meşgul, kızla konuşuyo :14::14:

Bu arada ona dün yalvardım ve kendimi engellettim onun hesabından. Yoksa sürekli takip ederdim ve iyice paranoyak olurdum.

Tek kelimeyle yanlış yoldasın canım .
Sen de farkındasın her şeyin ama bir şeyler yapamıyorsun .
İstesen yaparsın sadece istemen yeterli .
"Düşürme kendini bu kadar"
O sadece internette tanıştığın biri , seni daha 1. ay da aldatmış biri .
Atsın mesajları , aşkım desin falancaları desin ne olacak
O gerçekten aşkı hissederek yapmıyor onları emin ol
Erkeklerin çoğu da böyledir zaten bırak kiminle konuşursa konuşsun ne derse desin
Sen sadece kendi hayatına bak .

Şu an asla unutamazmışım gibi geliyo, 2 gündür ölü gibiyim evden dışarı bile çıkmadım. Sanki kimse öyle olmaz gibi.. Sevgilisiyle aynı yerde oturuyolar ve kendi kendime şizofrence onları düşünüyorum iyice mahvoluyorum :5: Ama geçer di mi mutlaka geçer :14:

daha 18 yaşındasın..tecrübe sahibi insanlarız..bize inan güven..unutulur..zaman herşeyin ilacı..ben de sevdim olmadı ayrıldık 3 sene önce oldu bu olay..nefes alamıyordum..su gitmiyordu boğazımdan..bak şimdi ne diyorum biliyormusun...iyi ki olmamış...çok şükür ...çok dua ettim ben...rabbime sığındım..bu günlere çok şükür...daha gençsin..kimbilir ne aşklar yaşayacaksın ilerde..gerçek aşklar olacak..internet aşkı değil..gözlerinin içine bakınca nutkun tutulacak..sevdiğin kadar saygı duyacağın insanlar çıkacak karşına..bu günlere dönüp baktığında güleceksin..''herkes seni terk etsin , sevmeyen sevmezse gitsin, niçin üzülürsün..yeter ki rabbin seni terk etmesin..eğer o terk ederse işte o zaman gerçekten bitersin'' diye de bir söz varçok severim:))gül biraz..dik dur..güzel günler seni bekliyor

Biraz zaman ver kendine canım.
Belki de görüşsen o hevesin kaçacak.
Ben hani o madde bağımlısı dediğim çocukla görüştüm en sonunda biliyor musun ?, Ayrılmıştık bitmişti her şey ama .
Veeee.... Şok geçirdim, onu gördüğüm ilk gün "aman allahım" demiştim. Benden oldukça kısaydı filan :)
Hem konuşmalardan da hiç etkilenmemiştim. Karşı karşıya hiç haz almamıştım.
Sen görüşemediğin için içinde kaldı. Belki de görüşseeen, içindeki duygular geçecek :)

Bi kere ayrılmıştım ondan kesin bi şekilde 2. ayımız mı neydi tam hatırlamıyorum. Annem öldü demişti bana, ve ben üzüldüm barışmıştım. Ondan sonra bağlanmaya başladım yavaş yavaş.. Ve dün öğrendim ki annesi falan ölmemiş :50:

İçimde kaldı gerçekten kaldı, hep ona sarılmak istemiştim. Annemle kavga ederdim ona anlatırdım o teselli ederdi çok sarılmak isterdim çok. Şimdi o kız sarılacak ya ona bu acıtıyo içimi...

Tek kelimeyle yanlış yoldasın canım .
Sen de farkındasın her şeyin ama bir şeyler yapamıyorsun .
İstesen yaparsın sadece istemen yeterli .
"Düşürme kendini bu kadar"
O sadece internette tanıştığın biri , seni daha 1. ay da aldatmış biri .
Atsın mesajları , aşkım desin falancaları desin ne olacak
O gerçekten aşkı hissederek yapmıyor onları emin ol
Erkeklerin çoğu da böyledir zaten bırak kiminle konuşursa konuşsun ne derse desin
Sen sadece kendi hayatına bak .

Haklısın, dediklerinin hepsini biliyorum ama yapamıyorum. Bugün mesaj atcaktım yine arkadasım aldı telefonu. Ben bu kadar küçülcek biri değildim nasıl bu kadar değişebildim anlamıyorum :14: Ama atmıcam mesaj ne olursa olsun, faceden falan da engellettim kendimi ona takip de edemicem. Ortak arkadaşları da sildim..

Burdaki konulara bakınca derdim ne kadar da utandırıcı diye düşündüm ilk başta. Kimi hasta, kimisinin ailesiyle sorunu var evet aşk acısından daha büyük şeyler... Ama inanın o kadar kötüyüm ki şu an başka hiçbi şey düşünemiyorum. Öylesine başlayan bi internet aşkıydı. 10 ay.... Hiç buluşmadık sadece mesajlaştık, konuştuk. Ama sürekli, sabahtan akşama kadar sürekli. Evet çok saçma duruyo ama nedenleri vardı.. Daha çok uzatırsam daha çok ağlıcam ve artık mideme ağrılar girdi ağlamaktan.. 18 yaşındayım bu arada. Benim merak ettiğim şey ben nasıl unuturum, naparsam unuturum. Ne bileyim ya ne zaman unuturum işte :14: Şu an başka bi sevgilisi var, onunla sarılacağını bile düşündükçe ağlama krizlerine giriyorum. Nasıl geçer :43:
(Suçun %70i bendeydi kabul ediyorum, ama 2 gün önce ayrılırken o kadar ağır laflar etti ki, kim olsa suratına kapatırdı o telefonu, ben kapatamadım.. Kapatmasını bekledim bu kadar da yüzsüzleştim.. Eski halimden eser kalmadı :14: )

Mrb canim, daha iki gun olmus ayrilali ve sevgilisi var diyrsin?? Bak canim sen daha cok ama cok gencsin, senden 4 yas buyugum ve benden oralardan gectim. yasadigin zmn hersey okdr imkansiz geliyorki, onu unutmak okdr imkansiz geliyorki sanki olmek gibi birsey, cok aci biliyrm. Kendim yasadim, birini seviyrdun 8-9 yildir, sonunda asik oldum ama ben ona asik olurken o beni baskasiyla aldatti. okdr zor geliyorduki ama simdi hersey gectii, nasil mi? once dusuncelerini duzene sok, sen kimsin, nesin? kendini sakin degersiz gormek, senden kimse kiymetli dgl bunu unutma, sonra, ayrildiktan sonra, obaskasina gidiyorsa ozmn bosver, sakin onu dusunme, cunku o artik kendi yolunu ciziyor. unutma anlik birsey dgl, bunu asla unutma, unutmak cok zaman aliyor, kendine o zamani vermelisin, aceleye unutmak aceleye hatirlamak demektir. Oyuzden kendinle barisik ol, gecmisini, yasadiklarinla barisik ol cunku onlar senin parcalarin, ve kabul etmen lazim. Gercekten sevdigini, ama olmayacagina kendine kabul ettirmen lazim yoksa icinden cikmazsin. Birde bir onerim var, sakin onu unutmak icin baslasiyla yeni bir iliski baslamaya calisma yoksa haksizligin en buyugunu yaparsin..

daha 18 yaşındasın..tecrübe sahibi insanlarız..bize inan güven..unutulur..zaman herşeyin ilacı..ben de sevdim olmadı ayrıldık 3 sene önce oldu bu olay..nefes alamıyordum..su gitmiyordu boğazımdan..bak şimdi ne diyorum biliyormusun...iyi ki olmamış...çok şükür ...çok dua ettim ben...rabbime sığındım..bu günlere çok şükür...daha gençsin..kimbilir ne aşklar yaşayacaksın ilerde..gerçek aşklar olacak..internet aşkı değil..gözlerinin içine bakınca nutkun tutulacak..sevdiğin kadar saygı duyacağın insanlar çıkacak karşına..bu günlere dönüp baktığında güleceksin..''herkes seni terk etsin , sevmeyen sevmezse gitsin, niçin üzülürsün..yeter ki rabbin seni terk etmesin..eğer o terk ederse işte o zaman gerçekten bitersin'' diye de bir söz varçok severim:))gül biraz..dik dur..güzel günler seni bekliyor

Çok teşekkür ederim :16: Şu an içimden geleni her şeyi yazmak istiyorum ki, ne bileyim 1 ay sonra 2 ay sonra bunlara bakıp hatırlamak istiyorum acımı ki yeniden dönmiyim ona... Çünkü her sevgilisinden ayrıldıgında bana gelir oldu, ona bu yüzü de ben verdim. Karaktersiz biri oldum çıktım resmen :14:

Baskasiyla konusmaya basla. Yoksa hep onu dusuneceksin.

Konuşuyorum ama o zaman da, o olsa böyle derdi o olsa böyle demezdi demeye baslıyorum. Öyle olmuştu daha önce. Komik gelecek ama mesela ben mesajlarda kısaltma kullanan erkeklerden nefret ederim. Emre kullanmazdı. (şu an uğruna acı çektiğim şahıs) Mesajlaştıgım başka bi erkek kısaltma kullandıgında deli oluyodum soğuyodum birden. Emre olsa böyle böyle yazmazdı diyip daha çok deliriyodum. Her zaman çivi çiviyi sökmüyomuş :31:

COk gzl ve dogru demis.. katiliyorum :46::46:

Çok teşekkür ederim :16: Şu an içimden geleni her şeyi yazmak istiyorum ki, ne bileyim 1 ay sonra 2 ay sonra bunlara bakıp hatırlamak istiyorum acımı ki yeniden dönmiyim ona... Çünkü her sevgilisinden ayrıldıgında bana gelir oldu, ona bu yüzü de ben verdim. Karaktersiz biri oldum çıktım resmen :14:

Hala onu dusunuyorsun! Simdi neti kapatiyorsun bir kac gun girmiyorsun . Arkadaslarinla geziyorsun. Onu mumkun oldugu kadar az aklina getiriyorsun. Bes gun boyle devam edersen unutursun.

ne aşklar unutuluyor canım kafana bu kadar takma bence hiç buluşmadığın bi insana değmez bu kadar üzülmek.

Mrb canim, daha iki gun olmus ayrilali ve sevgilisi var diyrsin?? Bak canim sen daha cok ama cok gencsin, senden 4 yas buyugum ve benden oralardan gectim. yasadigin zmn hersey okdr imkansiz geliyorki, onu unutmak okdr imkansiz geliyorki sanki olmek gibi birsey, cok aci biliyrm. Kendim yasadim, birini seviyrdun 8-9 yildir, sonunda asik oldum ama ben ona asik olurken o beni baskasiyla aldatti. okdr zor geliyorduki ama simdi hersey gectii, nasil mi? once dusuncelerini duzene sok, sen kimsin, nesin? kendini sakin degersiz gormek, senden kimse kiymetli dgl bunu unutma, sonra, ayrildiktan sonra, obaskasina gidiyorsa ozmn bosver, sakin onu dusunme, cunku o artik kendi yolunu ciziyor. unutma anlik birsey dgl, bunu asla unutma, unutmak cok zaman aliyor, kendine o zamani vermelisin, aceleye unutmak aceleye hatirlamak demektir. Oyuzden kendinle barisik ol, gecmisini, yasadiklarinla barisik ol cunku onlar senin parcalarin, ve kabul etmen lazim. Gercekten sevdigini, ama olmayacagina kendine kabul ettirmen lazim yoksa icinden cikmazsin. Birde bir onerim var, sakin onu unutmak icin baslasiyla yeni bir iliski baslamaya calisma yoksa haksizligin en buyugunu yaparsin..

Tesekkur ederım çok haklısın, şu an unutamam gibi geliyo ama evet unutucam. Herkes unuttu bende unutucam. Şu an onun umrunda bile değilim çünkü. Ölüyorum desem mesaj bile atmaz o derece.

Hala onu dusunuyorsun! Simdi neti kapatiyorsun bir kac gun girmiyorsun . Arkadaslarinla geziyorsun. Onu mumkun oldugu kadar az aklina getiriyorsun. Bes gun boyle devam edersen unutursun.

haha :46: aliskiliyrm, nette girmemek, gercekten bu her derde deva, cunku bircok sey bu netten olusuyor, hele su FB!!!

2 gündür evdeydim çıkmıyodum evden. Bugün ilk defa arkadasım geldi, 2 günde ilk defa yemek yedım. Eve kapanmak çare değilmiş onu anladım.. Umarım geçer :14: Ama burda konusurken gerçekten rahatlıyorum, yalnız olmadığımı bilmek çok güzel.

Tesekkur ederım çok haklısın, şu an unutamam gibi geliyo ama evet unutucam. Herkes unuttu bende unutucam. Şu an onun umrunda bile değilim çünkü. Ölüyorum desem mesaj bile atmaz o derece.

ahhh ahh, biz okdr olduk de dirildik guzelim :-) bak tas gibi yasiyrz :-D
Soylemesi cok kolay ama inan ki DEGMEZ

Back
X