Nasıl unutulur nolur söyleyin....

canım üzülüyorsun şuan anlıyorum, duymak istediklerin bunlar olmayacak belki ama 18 yaşındasın ve sana abla olarak yol göstermeliyim diye düşünüyorum.

bu çocuktan kurtulduğun için dua ederek başla önce. gerçekten kötü biri, kim bilir kaç kızı aynı anda götüren biri.. suçu kendine atıp durma, belli ki o beynine empoze etmiş sana suçluluk duygusunu... bence buluşmayarak en iyi seçimi yapmışsın çünkü tanımadığın birini unutmak emin ol çok kısa sürecek..

yazışarak tanıdım diye düşünüyorsun belki ama öyle değil, sen hayali bir sevgiliyle yazıştın kafandaki hayalden hoşlandın.. bunu anlat kalbine.. sevgilin olup onunla vakit geçirip vs vs ayrılmak daha zordur unutması zaman alır.. ama sen bir kaç haftada hiç birşey olmamış gibi normale dönersin, yeterki iste.. ve lütfen iste canım, birdaha sana dönmek isterse dönme.. mailden ve msnden engelleyip sil. telefonu açma..

umarım doğru insanla güzel bir aşk seni kısa zamanda bulur=)

canım üzülüyorsun şuan anlıyorum, duymak istediklerin bunlar olmayacak belki ama 18 yaşındasın ve sana abla olarak yol göstermeliyim diye düşünüyorum.

bu çocuktan kurtulduğun için dua ederek başla önce. gerçekten kötü biri, kim bilir kaç kızı aynı anda götüren biri.. suçu kendine atıp durma, belli ki o beynine empoze etmiş sana suçluluk duygusunu... bence buluşmayarak en iyi seçimi yapmışsın çünkü tanımadığın birini unutmak emin ol çok kısa sürecek..

yazışarak tanıdım diye düşünüyorsun belki ama öyle değil, sen hayali bir sevgiliyle yazıştın kafandaki hayalden hoşlandın.. bunu anlat kalbine.. sevgilin olup onunla vakit geçirip vs vs ayrılmak daha zordur unutması zaman alır.. ama sen bir kaç haftada hiç birşey olmamış gibi normale dönersin, yeterki iste.. ve lütfen iste canım, birdaha sana dönmek isterse dönme.. mailden ve msnden engelleyip sil. telefonu açma..

umarım doğru insanla güzel bir aşk seni kısa zamanda bulur=)

Ne desen haklısın hepsinin farkındayım ama şu an laf geçiremiyorum kendime.. Kötü biriydi evet, belki de o yüzden bağlandım. Gerçekten seni sevmeyeni daha çok seviyosun, bir söz vardır hatta anlamışsınızdır... İstiyorum, unutcam onu :14: Ona kendimi ben engellettim ben açarım diye engelledi o da. Msn zaten yok. Numarası ezberimde kötü olan tek şey bu :5:

Haklısın, dediklerinin hepsini biliyorum ama yapamıyorum. Bugün mesaj atcaktım yine arkadasım aldı telefonu. Ben bu kadar küçülcek biri değildim nasıl bu kadar değişebildim anlamıyorum :14: Ama atmıcam mesaj ne olursa olsun, faceden falan da engellettim kendimi ona takip de edemicem. Ortak arkadaşları da sildim..

Takip etmeme meselesini en önce kafanda bitir canım .
Mesaj atma ona dair ne varsa silmeye başla eğer ki böyle devam edersen bilinçli olarak kendinde onu unutturmayacaksın .
Değmeyecek bir insana yeteri kadar zaman ayırdın o çok değerli zamanını kendine ayırmalısın :)

Güzelim inan karşındaki şahıs sen gibi daha kaç kızla internet üzerinden mesajlar maillerle iletişim kuruyordur... ve sıkışınca ''annem öldü''demiş senle barışmak için??? Allahaşkına hasta ruhlu kişilikten kurtulduğuna şükrett sen.. nasıl annem öldü der biri birisi barışsın diye??? sen aramadan mesaj atamadan duramazsan bir gün ağır küfürler eder en son tel nosunu iptal eder sen de ilerde geçmişte bugünü düşününce ''ne safmışım''der gülersin....... değmezzzzz... sen internet aşklarından vazgeç insanlarla normal iletişim kur tatlım

şu internet hayatımıza girdiğinden beri nerdeyse herkesin hiç görüşmediği ve adına aşk dediği bir ilişkisi(?) oluyor sanırım.
ama o aşk değil, ilişki hiç değil.
belki bir boşluğu doldurmak, zaman geçirmek.
umarım gerçek aşkı tadarsın.

Güzelim inan karşındaki şahıs sen gibi daha kaç kızla internet üzerinden mesajlar maillerle iletişim kuruyordur... ve sıkışınca ''annem öldü''demiş senle barışmak için??? Allahaşkına hasta ruhlu kişilikten kurtulduğuna şükrett sen.. nasıl annem öldü der biri birisi barışsın diye??? sen aramadan mesaj atamadan duramazsan bir gün ağır küfürler eder en son tel nosunu iptal eder sen de ilerde geçmişte bugünü düşününce ''ne safmışım''der gülersin....... değmezzzzz... sen internet aşklarından vazgeç insanlarla normal iletişim kur tatlım

Dün zaten çok şey dedi, çok küfürler etti. Hatta öyle bi şey dedi ki açık açık söylenmez :14: Bir daha seninle çıkarsam, .... için çıkarım dedi anlamışsındır :14: Ben böyle biri değildim nasıl bağlandım bilmiyorum. O bunları derken ağlıyodum sadece konuşamıyodum hıçkırmaktan.. Ama sizinle konuştukça azaldı acım, daha iyiyim.
Allah hepinizden razı olsun, tanımadığınız birine bile yardımcı olmaya çalıştığınız için, vaktinizi ayırdıgınız için. Gerçekten çok sağolun :16::14:

şu internet hayatımıza girdiğinden beri nerdeyse herkesin hiç görüşmediği ve adına aşk dediği bir ilişkisi(?) oluyor sanırım.
ama o aşk değil, ilişki hiç değil.
belki bir boşluğu doldurmak, zaman geçirmek.
umarım gerçek aşkı tadarsın.

Çok çok haklısın, bende çok saçma bulurdum ama büyük konuşmuşum. Bağlılık daha kötü ama o kadar alışmışım ki, koca bi boşluktayım şu an

o senın kendı kafanda yarattıgın bısey..kendı beynınde yarattıgın seye asık olmussun..cunku herseyı kusursuz olarak nıtelendırdı..
bunun bı ınternet askı oldugunu yok sayıp normal bı askmıs gıbı dusunursek;acı ceke ceke azalır,bıgun bakmıssınkı hıcbıse hıssetmıyorsun acı yok olmuş..
yada bunun zaten gelıp gecıcı bısey oldugunu dusunup cıvı cıvıyı söker dıyeceksın,cevrene bı göz atacaksın..
yada bıraz dısarı cık eglen,arkadaslarınla bırlıkte neselı yerlerde ol..
hersekılde unutursun..
bende senın yasındayken suankı esımden ayrıldıgımda kendıme gelememıs,yemeden ıcmeden kesılmıstım..
ama gun geldı bu acıda bıttı ve ona karsı hıcbıse hıssetmedıgımı anladım yenıden dogdum..
ne zamankı onu sallamadım geldı o benı buldu yıne..
10 yıl pesımde süründürüp evlendım onunla:1::1::1:
napim ilk aşk işte..kalbımızde yerı varmıs hala demekkı:1::1:

o senın kendı kafanda yarattıgın bısey..kendı beynınde yarattıgın seye asık olmussun..cunku herseyı kusursuz olarak nıtelendırdı..
bunun bı ınternet askı oldugunu yok sayıp normal bı askmıs gıbı dusunursek;acı ceke ceke azalır,bıgun bakmıssınkı hıcbıse hıssetmıyorsun acı yok olmuş..
yada bunun zaten gelıp gecıcı bısey oldugunu dusunup cıvı cıvıyı söker dıyeceksın,cevrene bı göz atacaksın..
yada bıraz dısarı cık eglen,arkadaslarınla bırlıkte neselı yerlerde ol..
hersekılde unutursun..
bende senın yasındayken suankı esımden ayrıldıgımda kendıme gelememıs,yemeden ıcmeden kesılmıstım..
ama gun geldı bu acıda bıttı ve ona karsı hıcbıse hıssetmedıgımı anladım yenıden dogdum..
ne zamankı onu sallamadım geldı o benı buldu yıne..
10 yıl pesımde süründürüp evlendım onunla:1::1::1:
napim ilk aşk işte..kalbımızde yerı varmıs hala demekkı:1::1:

İşte benim tek korkum böyle içimde kalması, ufak da olsa içinde kalmış ki şu an eşin ... :14: Çok mutlu oldum ikiniz adına, çok daha uzun sürer inşallah mutluluğunuz :16:

Ask bagimliligi uyusturucu gibidir. Sen ask bagimlisi olmussun. O yuzden boyle dusunuyorsun. Gercekte boyle bir hastalik var atmiyorum. Beynin gercegi idrak edemiyecek durumda. Kurtulmak istiyorsan neti bir sure kapatman ve baska seyler yapman sart. Bir an once kendini tedavi etmen lazim. Yoksa bir sene sonrada ayni bu durumda devam edersin.

Dün zaten çok şey dedi, çok küfürler etti. Hatta öyle bi şey dedi ki açık açık söylenmez :14: Bir daha seninle çıkarsam, .... için çıkarım dedi anlamışsındır :14: Ben böyle biri değildim nasıl bağlandım bilmiyorum. O bunları derken ağlıyodum sadece konuşamıyodum hıçkırmaktan.. Ama sizinle konuştukça azaldı acım, daha iyiyim.
Allah hepinizden razı olsun, tanımadığınız birine bile yardımcı olmaya çalıştığınız için, vaktinizi ayırdıgınız için. Gerçekten çok sağolun :16::14:

Sana böyle bir cümleyi kurdu ve sen böyle bir cümleyi nasıl kendine yedirip de onun ardından hala üzülüyorsun ?

İşte benim tek korkum böyle içimde kalması, ufak da olsa içinde kalmış ki şu an eşin ... :14: Çok mutlu oldum ikiniz adına, çok daha uzun sürer inşallah mutluluğunuz :16:

herkesin hikayesi yasantisi baskadir canim, kimisi kavusuyor, kimisi baskasiyla evleniyor ama her iki taraf mutlu oluyor, yani sen birgun kavusuruz hallerine sakin dalma, yanlis cozum. Sen saglikli sekilde hayatini yasa, varsa anlinda o ztn seni bulur (yani sana laik olan kisi!)

Ask bagimliligi uyusturucu gibidir. Sen ask bagimlisi olmussun. O yuzden boyle dusunuyorsun. Gercekte boyle bir hastalik var atmiyorum. Beynin gercegi idrak edemiyecek durumda. Kurtulmak istiyorsan neti bir sure kapatman ve baska seyler yapman sart. Bir an once kendini tedavi etmen lazim. Yoksa bir sene sonrada ayni bu durumda devam edersin.

Şu an netten takip etme imkanım yok, bakmıyorum yani oraları aştım zaten. İnternette tek takıldığım yer burası şu an.. Gerçekten bağımlılık bendeki ve üzerimden atmaya calısıyorum. Ağlayabildiğim kadar ağlıyorum rahatlamak için.. Anneme daha sıkı sarılıyorum, hafifliyo o zaman :14:

Ben Rabbime siginarak gecti her acim, ustelik umdugumdan daha hizli gecti..

Çok teşekkür ederim :16: Şu an içimden geleni her şeyi yazmak istiyorum ki, ne bileyim 1 ay sonra 2 ay sonra bunlara bakıp hatırlamak istiyorum acımı ki yeniden dönmiyim ona... Çünkü her sevgilisinden ayrıldıgında bana gelir oldu, ona bu yüzü de ben verdim. Karaktersiz biri oldum çıktım resmen :14:

hayatta öyle şeyler yaşarız ki bazen gururumuzdan vazgeçmek zorunda kalırız..ben grursuz yaşarım yeri gelince ama onursuz asla..güçlü bir insana benziyorsun aslında sadece çok bağlandığın için ne yapacağını bilmiyorsun..dediğim gibi insan gurursuz olabilir ama onursuz asla..kendine hakiim ol...önünde güzel birhayat varken bunu kendi ellerinle mahvetme..sabret..geri dönerse de kabul etme..herkes hak ettiğini yaşarmış..unutma..

hayatta öyle şeyler yaşarız ki bazen gururumuzdan vazgeçmek zorunda kalırız..ben grursuz yaşarım yeri gelince ama onursuz asla..güçlü bir insana benziyorsun aslında sadece çok bağlandığın için ne yapacağını bilmiyorsun..dediğim gibi insan gurursuz olabilir ama onursuz asla..kendine hakiim ol...önünde güzel birhayat varken bunu kendi ellerinle mahvetme..sabret..geri dönerse de kabul etme..herkes hak ettiğini yaşarmış..unutma..

Haklısın, ben resmen gururumu yerlere attım. Gurur falan kalmadı. Ama toplamak zorundayım kendimi..

Burdaki konulara bakınca derdim ne kadar da utandırıcı diye düşündüm ilk başta. Kimi hasta, kimisinin ailesiyle sorunu var evet aşk acısından daha büyük şeyler... Ama inanın o kadar kötüyüm ki şu an başka hiçbi şey düşünemiyorum. Öylesine başlayan bi internet aşkıydı. 10 ay.... Hiç buluşmadık sadece mesajlaştık, konuştuk. Ama sürekli, sabahtan akşama kadar sürekli. Evet çok saçma duruyo ama nedenleri vardı.. Daha çok uzatırsam daha çok ağlıcam ve artık mideme ağrılar girdi ağlamaktan.. 18 yaşındayım bu arada. Benim merak ettiğim şey ben nasıl unuturum, naparsam unuturum. Ne bileyim ya ne zaman unuturum işte :14: Şu an başka bi sevgilisi var, onunla sarılacağını bile düşündükçe ağlama krizlerine giriyorum. Nasıl geçer :43:
(Suçun %70i bendeydi kabul ediyorum, ama 2 gün önce ayrılırken o kadar ağır laflar etti ki, kim olsa suratına kapatırdı o telefonu, ben kapatamadım.. Kapatmasını bekledim bu kadar da yüzsüzleştim.. Eski halimden eser kalmadı :14: )

Canım bence bu aşk işinde yüzsüzleşmek diye bişey yok yani bu karakter fln dinlemiyor.Bende ayaklarına kapanmıştım resmen asla yapmam dediğim şeyi çok güzel yapmıştım. Senin tek ilacın zaman başka hiçbişey çare olmaz.Sana takma üzülme demeyeceğim bu aşk acısını hastalık gibi düşün şu an hastalığın kötü devresindesin ilacıda zamanla bu hastalıktan kurtulacaksın emin ol buna

Back
X