- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
şu öfkeyle düşünürsem eksisi daha fazla basar ... dinmek bilmeyen bi ateş yanıyor içimde ...
aynen cnm erkeler hiç değişmiyor değişiyor demek gerçekten hataymış gerçekten erkeklere güvenmemek lazımmışgözüm kapalı güvendiğim eşim bile güvenimi sarstı ya artık kendimden başka kimseye güvenmem
şimdi napmayı düşünüyorsunuz :18:
baya bir özel cnm yoksa konu açmıştım çoktandaha önceden göz yumduğum ama evlendikten sonra bitti sandığım bir durum yine vuku buldu
Canım topiğe gel anlat istersen,neler oldu?baya bir özel cnm yoksa konu açmıştım çoktandaha önceden göz yumduğum ama evlendikten sonra bitti sandığım bir durum yine vuku buldu
cinsellikle ilgili problemleri varmış bunu kafasına çok takıyo galiba eşiniz çoçuk istiyorum dedikten sonra siz de erken demişsiniz acaba siz oyle deyince erkekliğime laf etti benim çocuk yapamayacağımı düşünüyo gibi anlamış olabilir mi başka zaman da hiç hakaret etmeyen birisiymiş çünkü
ama asla ettiği hakaretleri haklı göstermez çok ağır şeyler soylemiş
üzülmeyin lutfen hakkınız da herşeyin hayırlısı olsun en doğru karar sizin
ama burnunu iyi bi sürtün
baya bir özel cnm yoksa konu açmıştım çoktandaha önceden göz yumduğum ama evlendikten sonra bitti sandığım bir durum yine vuku buldu
burdanda zaten bakıldıgında eksisi cok cok fazla.
size söyledigi hakaretler kocaman bir eksi zaten
tartıda tek başına yeter...
bi süre uzak durun... kendinizi toparlayın. öyle düşünürsünüz.
içinizdeki ateş siz patlayıp ona kusmadıgınız sürecede gecmicektir
Neyyyy
Ha birde çocuk istiyor öyle mii?
Doktorada gitmeyi kabul etmez bu şimdi...
Normal değil çünkü....
Akıllı bir bayana benziyorsunuz, oyuzden bu sorununuzu halletmeden çocuk elbette düşünmeyinn...
cok safız cok...
ve bazen gercekten sevildigimizden. o sıcaklıgı tattıgımızdan aptallaşıyoruz.
lütfen alınmayın. aptal kelimesinin içinde kendimi bile barındırıyorum.
rabbim yardımcınız olsun. evlenmek zor iş zor
Canım topiğe gel anlat istersen,neler oldu?
bişi yazmak istemiyorum. ama çok üzüldüm bunu bil..
yok cnm alınmam evet iki güzel kelime duyduk mu sevgi sıcaklık gördük mü aptallaşıyoruz resmen... ama her şeye rağmen dimdik ayakta durmasınıda biliriz biz kadınlar. ben neler gördüm eşimin yaptığı solda sıfır kalır..
ilk 2gün zor gecer
3.gün makyajımızı yapar cıkarız dışarı...sonrası eglence yeni hayat
duygusallık saflık bizde varsa. güclülükte yine bizde var.
direnmesini iyibiliriz.vazgecmesinide.
rabbim sizi aydınlıga cıkartıp sıkıntınızdan kurtarsın bi an önce
Günaydın arkadaşlar ... direk konuya gireceğim çünkü elim ayağım titriyor cumartesiden beri ... 2 gece annemde kalmak için gittim evden ... hem dedim özler biraz belki ... cuma akşam gittim pazar akşamı döneceğim öyle anlaştık eşimle ... cumartesi akşamı güzel güzel mesajlaşmaya başladık , sonra nasıl oldu anlamadım konu çocuk olayına geldi... bende şuanda istemediğimi , evliliğimizin henüz oturmadığını , önümü geleceğimi göremediğimi biraz daha beklememiz gerektiğini söyledim ... (bizim 1 senedir aşamadığımız cinsellik problemimiz var , eşimin ailesi ve dahi sülalesi beni eleştirirken kocam susar yorumsuz kalır bazende kendide katılır onlara ... güvenemiyorum yani ona ) ne olduysa benim bu sözümden sonra oldu ... etmediği hakaret kalmadı .... ne aptallığım kaldı ne salaklığım ... hatta öyle şeyler söyledi ki , onları duyacağıma ölmeyi yeğlerdimonu beğenmediğimi söyledi... hatta başka birini beğeniyorsundur belki dedi. . beynimden vurulmuşa döndüm ... ne diyosun sen dedim kendine gel ... soyadımı , şerefimi ayaklar altına aldın sen dedi ... yazıklar olsun sana dedi ... bu kadar söze bana yazıklar olsunmuş .... tek dediğim şey yarın yüzüme bakarak söyle bunları , gözümün içine bakarak söyle dedim ... sabah erkenden gittim eve uyandırdım ... söyle dedim yüzüme söyle dedim ... sesini çıkarmadı , çıkaramadı ... namusuma nasıl laf edersin dedim ne yaptım da ayaklar altına aldım şerefini soyadını dedim...
ben senin helalinim bugüne kadar ne babamın ne senin yüzünü öne eğecek bişey yapmadım dedim ... sustu tek dediği şey laflarını ölçmeden konuşuyorsun bi erkeğe söylenmez o laf dedi .. başka bi erkek olsaymış cinayete kurban gidermişim ... o beni şımarttığı için ben böyle konuşabiliyormuşum falan falan ... gittim bıçak getirdim al sapla dedim öldür madem cinayete kurban gidersem dedim ... çekti gitti ... 1 saat sonra eve geldi ... ben anneme gidiyorum sende hazırlan dedi ... kalkmadım gitmedim ... konuşmuyoruz şuanda...
nasıl unutulur kızlar bu sözler yada hakettim mi ben bu sözleri ... nasıl davranacağım alyansım bile ağır geliyo bana ... aynı evde olmak bile istemiyorum ... yardım edin bana
Canım bu adam bal gibi de ailesi,akrabası ya da arkadaş çevresi tarafından dolduruşa gelmiş. Tamam asla bu lafları haketmiyorsun,asla da suçsuz demiyorum ama kimbilir ona ne dediler de o da sana patladı
canım hatırladığım kadarıyla sizin daha doğrusu eşinin cinsel problemleri çoktu
isteksiz falandı... daha nasıl çocuk istiyor ki anlamadım
çocuğu da yapacak seni garantiye alacak
bu ayarsız hırçınlığının sebebi de senin ondan memnun olmayışından
yetersiz gördüğünü hissediyor bence bal gibi
ondan dokunuyor paşazadeye
ağzını toplasın gitsin tedavi olsun!!!
çok sinirlendim k.bakma
öyle oluyor böyle tipleraz evvel mesaj attı birde ... ''unut bakalım sen beni hiç hatırlama :) "yazmış ... ben ne yapayım bu adamı hiç bişey yokmuş gibi davranıyor bide... dün dedim aptal olan sensin ben seni istemeseydim durur muydum yanında dedim ... senin aylarca dönüp bakmadığında savaşır mıydım dedim ... hiç tanımamışsın sen beni dk durmazdım yanında dedim ... aklıma geldilçe yazıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?