nasıl unutulur o sözler !!!! nasıl davranılır bu adama !!!!

şu öfkeyle düşünürsem eksisi daha fazla basar ... dinmek bilmeyen bi ateş yanıyor içimde ...

burdanda zaten bakıldıgında eksisi cok cok fazla.
size söyledigi hakaretler kocaman bir eksi zaten
tartıda tek başına yeter...

bi süre uzak durun... kendinizi toparlayın. öyle düşünürsünüz.
içinizdeki ateş siz patlayıp ona kusmadıgınız sürecede gecmicektir

Ne yaptı diye sorsam ayıp etmiş olur muyum? Yani anlatmak istersen...

baya bir özel cnm yoksa konu açmıştım çoktan daha önceden göz yumduğum ama evlendikten sonra bitti sandığım bir durum yine vuku buldu

cok safız cok...
ve bazen gercekten sevildigimizden. o sıcaklıgı tattıgımızdan aptallaşıyoruz.
lütfen alınmayın. aptal kelimesinin içinde kendimi bile barındırıyorum.
rabbim yardımcınız olsun. evlenmek zor iş zor

bilmiyorum neden dedi ama dedi içiöden çıkmıyor sözleri

konuşmak dahi istemiyo ki ... aynı evde nefes almak bile istemiyorum ... bu durumu aileme yada ailesine açsam mi onu bilmiyorum

Böyle birinden bence de çocuk yapmamalısınız. Çok sevmiyorsanız devam etme konusunu düşünün bence.

Neyyyy
Ha birde çocuk istiyor öyle mii?
Doktorada gitmeyi kabul etmez bu şimdi...
Normal değil çünkü....
Akıllı bir bayana benziyorsunuz, oyuzden bu sorununuzu halletmeden çocuk elbette düşünmeyinn...

gitmiyor doktora filan... bi sorun olduğunu kabul etmiyor ki gitsin ...

yok cnm alınmam evet iki güzel kelime duyduk mu sevgi sıcaklık gördük mü aptallaşıyoruz resmen... ama her şeye rağmen dimdik ayakta durmasınıda biliriz biz kadınlar. ben neler gördüm eşimin yaptığı solda sıfır kalır..

Canım topiğe gel anlat istersen,neler oldu?

cnm biraz özel o nedenle anlatamıyorum burdaama saolun desteğinizi bilmek güç veriyor bana

bişi yazmak istemiyorum. ama çok üzüldüm bunu bil..

saolasın cnm ben üzgünmüyüm değil miyim bilmiyorum

ilk 2gün zor gecer
3.gün makyajımızı yapar cıkarız dışarı...sonrası eglence yeni hayat

duygusallık saflık bizde varsa. güclülükte yine bizde var.
direnmesini iyibiliriz.vazgecmesinide.

rabbim sizi aydınlıga cıkartıp sıkıntınızdan kurtarsın bi an önce

amin cnm nerde varsa

az evvel mesaj attı birde ... ''unut bakalım sen beni hiç hatırlama :) "yazmış ... ben ne yapayım bu adamı hiç bişey yokmuş gibi davranıyor bide... dün dedim aptal olan sensin ben seni istemeseydim durur muydum yanında dedim ... senin aylarca dönüp bakmadığında savaşır mıydım dedim ... hiç tanımamışsın sen beni dk durmazdım yanında dedim ... aklıma geldilçe yazıyorum ...

Son düzenleme:
Bir insanın durup dururken böyle ağır laflar etmesi çok mantıklı değil. Acaba genel olarak baskı uygulayıp ,bu konuyu çok dile getiriyormusunuz. onun yetersiz olduğunu vs ima edip ,bu yolda (sizi tatmin edemediğini vs ) söylemlerde bulundunuzmu, Birde Eşinize bu evlilikte önümü göremiyorum demek belli olmaz bugün yarın senden boşanabilirim demektir açık açık..Bu konunun temcit pilavı gibi tehdit unsuru olarak sürekli öne sürülmeside hoş olmayabilir. Eşiniz ağır konuşmuş evet ama arka plandada bişeyler varmı onada bakmak lazım..

Canım bu adam bal gibi de ailesi,akrabası ya da arkadaş çevresi tarafından dolduruşa gelmiş. Tamam asla bu lafları haketmiyorsun,asla da suçsuz demiyorum ama kimbilir ona ne dediler de o da sana patladı

önceki actıgın konularınada baktım canım,anladıgım kadarıyla esınde cınsellık noktasında cıddı sorunlar var
her ne kadar kabul etmıyo gorunsede o da durumun cıdıyetının bılıncınde ve kabahatlı olarak senı ılan edıyo aklınca...
tedavı olamyı yada bır aıle terapıstıne gıtmeye falan yanasmıyormu?
haklısın soyledıgı sozler cok cırkin,süründür süründürebıldıgın kadar...
ama su elıne bıcak alıp karsısına dikilmen konusuna takıldım ben daha cok...
allah korusun bır daha bu kadar yükseltme kendını ne olur...
bılıyorum tahammulu zor sözler ama karsındakıde erkek ne yapacakları hıc bellı olmaz...

Canım bu adam bal gibi de ailesi,akrabası ya da arkadaş çevresi tarafından dolduruşa gelmiş. Tamam asla bu lafları haketmiyorsun,asla da suçsuz demiyorum ama kimbilir ona ne dediler de o da sana patladı

bende hemfıkırım...
bır anda bu fıkre kapılması cok normal gelmedı bana...

herkesi alıntılayıp beni es geçmişsin canım herhalde gözünden kaçmış
onu da alıntılayım da bu da 2. mesajım anlam kazansın :)

öyle oluyor böyle tipler
kendi eksikliğinden canavarlaşıp sonra da kaybetme korkusundan hiçbişey yok gibi yanaşıyolar deli gibi
haddini bilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…