nasıl unutulur o sözler !!!! nasıl davranılır bu adama !!!!

Cinsell açıdan ne gibi problemleriniz var..
Sizden ötürü mü yoksa eşinizden kaynaklanan birşey mi?
Eğer ondan kaynaklanan bir şeyse, size yetersiz geldiğini düşündüğü için,
sizinde başka erkeklere ilgi duyduğunuzu düşünmeye başlayabilir...
Bence de çocuk yapmayın....

eşiniz normalde de size hakeret edermi?
alkol kullanıyor mu ?
bu sözler çok ağır :26:

terbiyesizin dik alası..
namusum namusum diyor kendi namusuna laf söylüyor..
erkeğim der bide bunlar..
te Allam ya

yok alkol kullanmaz 1 senedir ağzından kötü bi söz duymadım ... doğru dürüst kavga bile etmeyen bi çifttik ... ama tanıyamadım onu

elim ayağım tutmuyor şuanda ne yapacağımı ne karar vereceğimi düşünemiyorum ...

bi terazi alın karşınıza(hayali tabi)
artılarını bi tarafa eksilerini diger tarafa koyun.
evet evliligi bitirmek kolay degildir.
şuanda cocugunuz yok bunu daha cok rahat yaparsınız..
cocugum evladım diyip o adama katlanmak gibi bi durumunuz yok..

O sana onca laf etsin namus tan girsin, başkalarını beğeniyorsundan çıksın kafasında hayali şeyler kursun sen ona haklı olarak cevap ver başkası olsa cinayete kurban giderdin desin hadi ordan anacım önce ağır olsun bir kadına en son söyelenecek şeyler ayıp ya ayıp bunlar evlendik diye bizi satın aldıklarını sanıyorlar terbiyesiz adam kendine gelene kadar da bence mesafeli ol yoksa kaybeden biz oluyoruz yine

normalde hakaret nedir bilmez ni kötü sözünü duymamıştım şimdiye kadar ... cinselliği problem etmezki o ona göre herşey normal herşey yolunda... çok konuştum cinsellik olayını aşamıyoruz ...

Canım ne oluyor ya :26: Korktum yazdıklarını okuyunca .

ona göre ikimizin dediği şeyler aynı kefede ... yani ben ona hakaret etmişi o yüzden bu lafları haketmişim ...

biz sevişmiyoruz arkadaşım ... yorgun oluyormuş beyfendi ... mütamadiyen uyur ... brn istersem bişeyler başlar ...

bilmiyorum ki neyin patlaması ama ona sorsan sadece o cümlemden ötürüymüş

cinsellikle ilgili problemleri varmış bunu kafasına çok takıyo galiba eşiniz çoçuk istiyorum dedikten sonra siz de erken demişsiniz acaba siz oyle deyince erkekliğime laf etti benim çocuk yapamayacağımı düşünüyo gibi anlamış olabilir mi başka zaman da hiç hakaret etmeyen birisiymiş çünkü

ama asla ettiği hakaretleri haklı göstermez çok ağır şeyler soylemiş

üzülmeyin lutfen hakkınız da herşeyin hayırlısı olsun en doğru karar sizin
ama burnunu iyi bi sürtün

şu öfkeyle düşünürsem eksisi daha fazla basar ... dinmek bilmeyen bi ateş yanıyor içimde ...

normalde hakaret nedir bilmez ni kötü sözünü duymamıştım şimdiye kadar ... cinselliği problem etmezki o ona göre herşey normal herşey yolunda... çok konuştum cinsellik olayını aşamıyoruz ...

Canım birileri gaza getirmiş olabilir.. Eğer öyleyse bunu yakında öğrenirsin.

biz sevişmiyoruz arkadaşım ... yorgun oluyormuş beyfendi ... mütamadiyen uyur ... brn istersem bişeyler başlar ...

Neyyyy
Ha birde çocuk istiyor öyle mii?
Doktorada gitmeyi kabul etmez bu şimdi...
Normal değil çünkü....
Akıllı bir bayana benziyorsunuz, oyuzden bu sorununuzu halletmeden çocuk elbette düşünmeyinn...

Eşinle kötü bişey yoktur umarım :26:

Ah erkeklere hiç güven olmuyor iste

aynen cnm erkeler hiç değişmiyor değişiyor demek gerçekten hataymış gerçekten erkeklere güvenmemek lazımmış gözüm kapalı güvendiğim eşim bile güvenimi sarstı ya artık kendimden başka kimseye güvenmem

offfff offffff
ne bu dertleri anlamıyorumki...
nabtı desem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…