- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi emineozturk
-
kızlar ben birine aşığım ama karşılıksız. hiçbirsey yaşamadık. nerdeyse konuşmadık bile diyebilirim. ama bende takıntı oldu sürekli aklımda o. her cümlemi ona bağlıyorum. ne yapmam gerekiyor ? nasıl geçer ?
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermişama sizin ki takıntı sanırım sonuçta bir şey yaşamamışsınız ...
Aşk bir nevi saplantı, takıntıdır, bağımlılıktır zaten.
Her aşk bir saplantıdır, ancak her saplantı aşk değildir diyebiliriz örneğin.
ööf kaçıncı konu bu ya baydın artık
çok haklısınz biliyorum. seneye bu durumları düşünüp kızıcam kendime belki ama şuan aklım fikrim o. ama derslerimi tamamen salmış değilim bir ders haricinde notları gayet iyi :)evladım derslerine konsantre ol, hocanın akademik hayatını da tehlikeye atma. yaz tatilinde geçer gider. unutursun. yaza konu açarsın burada. başkasına aşık oldum diye. aman ha derslerine çalış kızım. bu yıllar bir daha gelmez.
onun bulundugu ortamlardan uzak dur.her zaman ulaşılamayan tatlıdır. o yuzden bir türlü aklından cıkaramıyosundur. bence karşılıgı yoksa cıkar aklından hatta yeni birini bul . başkasıyla bir paylaşımın olursa karşılıgı olmayan aşkın aklına bile gelmez
öncelikle güzel yorumların için tesekkürler. insanların beni anlamasını beklemiyorum çoğu zaman bende anlamıyorum. neden böyle yapıyorum, nasıl bu kadar güçsüz düştüm.ama bu nasıl geçer bilmiyorum . hocamız evli değil aramızda 4 yaş var.
Nasıl geçeceğini yazdım, evli değilse insanlar neden sıkıntı yapıyor, onu anlamadım, sonuçta ikiniz de bekarsınız, son derece normal bir durum.
Ümidin yoksa zaman kaybetmemeye çalış, sana zarar verir, konuyu bilsem daha sağlıklı yorum yaparım, bilmediğim için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.
çok tesekkürler. özelden konusabiliriz :)
Sevmek için bir şey yaşamaya gerek yok, bazen insan nedensiz sever, bunu sevmeyen, aşık olmayan anlamaz.
Aşk bir nevi saplantı, takıntıdır, bağımlılıktır zaten.
Her aşk bir saplantıdır, ancak her saplantı aşk değildir diyebiliriz örneğin.
Bir şey yaşamamışsınızdan kastım insan bir kişiyle bir şeyler yaşarsa ona daha çok bağlanır ama bir şey yaşamadan severse bu takıntıdır.'İnsan nedensizde sever' demişsiniz öyle bir şey yok... Ya kaşı ya gözü hoşunuza gitmiştir ya da konuşması ne bileyim illa vardır bir şeyi
Güzelim kendi çapında felsefe yapmışsın süslü cümleler kurmaya çalışmışsında içerik hatalı :)
Çünkü gerçek aşk asla bağımlılık,saplantı,ego içermez zaten o yüzden elde edince soğuyan yada değer bilmeyen insanlar ve evlilikler var..bunu ben söylemiyorum psikologlar ilişki uzmanları söylüyor ..
Saplantı,takıntı,bağımlılık bunlar psikolojik problemdir geçmişten gelen..tedavi olup bunları çözdüğün an kendine gülersin
Güzelim kendi çapında felsefe yapmışsın süslü cümleler kurmaya çalışmışsında içerik hatalı :)
Çünkü gerçek aşk asla bağımlılık,saplantı,ego içermez zaten o yüzden elde edince soğuyan yada değer bilmeyen insanlar ve evlilikler var..bunu ben söylemiyorum psikologlar ilişki uzmanları söylüyor ..
Saplantı,takıntı,bağımlılık bunlar psikolojik problemdir geçmişten gelen..tedavi olup bunları çözdüğün an kendine gülersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?