Nasıl unuturum ?

gulumsekaderine69

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
77
13
3
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı.. Ya ben çok mutsuzum iki yıllık sevgilimden sırf bir inat uğruna sırf bir onu engelledim diye ayrıldı gitti. Bana sın zamanlarda çok ilgisiz davranıyordu ben de en sonunda dayanmadm bitti dedim hep yapıyodum bunu hep kızıyordu ve bidaha yaparsan biter dedi ama yine yaptım bitti gerçekten beni bıraktı gitti başkasına gitti 2 yıllık sevgilisini bıraktı 2 günlük kıza gitti.. Telefon numarasıni bile değiştirdi ya sosyal hesap zaten yok ama gitti Nasıl unutucam ki

Sürekli naz trip yapıp ayrılırsanız doğal olarak bu olur :/ üzüldüm adınıza ama bence böyle yaparak fazlasıyla soğutmuşsunuz kendinizden eskisi gibi dönseniz aynı tadı da olmaz önünüze bakın derim

Yok dönmesin ki zaten başkası var artık istemem onu dönmeyeveğini de biliyorum ama nasıl unutcam?

Yok dönmesin ki zaten başkası var artık istemem onu dönmeyeveğini de biliyorum ama nasıl unutcam?
Herkes unutuluyor 2 yıl dile kolay az bir zaman değil sadece önünüze bakın kendinizi eve kapamayın gezin dolaşın aktiviteler yapın bende 2 yıllık ilişki bitirdim halen gelir aklıma arada tek çözüm önünüze bakmak ve bu tarz trip ve nazları bırakarak yeni bir insan çıkınca güzel bir ilişki yaşamak

İkinize de kendimce yazı yazmanızı öneririm aldatılmış biri olarak daha beterini gördüm yazının gücü mükemmeldir !!! Geçicek siz sadece bunu bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…