Nasıl uyarmalıyım ?

Merhabalar hanımlar
Oturduğumuz eve taşınalı 5 6 ay oluyo, kiracıyız. Binada şu ana kadar sadece üst komşumla karşılaştım bi merhabamız var o kadar.
Derdim şu; camlarını yıkıyor. Benim camımı ne zaman sildiğimin hiç önemi yok. Bende öyle sürekli cam silemiyorum, okuyorum. Şimdi sömestır diye evdeyim vaktim var, camlarımı sildim miss oldu derken yukardan şarıl şarıl sular akıyor. Sinir oldum.
Yöneticiyle mi görüşmeliyim direk kendisiyle mi bilemedim
Camları mı yıkıyor:KK57:
Allah'ım daha neler duyacağız

Önce kendisini uyarin.
Düzelme olmzsa sonra yönetici ile konuşun.

Toplu yaşamın gereklerinden bi haber olan şöyle insanlar beni çıldırıyor:kızgın:

Ya bu insanlar nasıl bir beyin yapısina sahip cidden merak ediyorum.Bu benimde basima geldi.Evimin salonu full cam ve 15.kat.Binanin camlı kisimlarının temizligi icin yönetim bir sirketle anlaşıyor ve belli aralıklarla temizleniyor benim temizleme şansim yok .Birgün salonda otururken köpük köpük sular akıyor camimdan aşagiya doğru sok oldum.Benim üst kattaki dahi komsum formülü bulmuş bizim camlara ne olursa olsun yikiyor camlarını o temiz çünkü biz ise pis.Hemen yonetimi aradım olay cıkardım.Zaten bunu duyan yonetici ekipte şaşırdi.Size tavsiyem yoneticinizle konuşun ciddi bir uyari alsın bu mallıktır resmen.

Acaba camları değil de camın önündeki mermerleri mi yıkıyor? Cam yıkamak çok saçma ve pencere açılma şekline göre imkansız gibi çünkü. Şaşırdım...

Kendisine ciksaniz da pek çözümü olacağını sanmıyorum. Herkes bilmez mi Allah askina camin yikanmayacagıni yikama demeye bile gerek yoktur.
Yöneticiye gidin.

Acaba camları değil de camın önündeki mermerleri mi yıkıyor? Cam yıkamak çok saçma ve pencere açılma şekline göre imkansız gibi çünkü. Şaşırdım...

Gördüm ama görmesem de fark eder mi ki? orayı yıkarken de benim camlarım mahfoluyor. :110: Bugün tekrar camlarımı silip gidip konuşucam.

Ben bu türlü insanların konuşunca anlamayacağıni düşünüyorum. Birkaç kere tecrübe etmiş bulundum. Düşünceli olsalar zaten yapmazlar. Kendini her türlü haklı çıkaracak ve siz niye konuştum diye kendinizi suçlayacaksınız. Hem kötü bir komşu edinmiş olacaksınız hem de yaptığı şeyi sırf gıcıklığına arttırarak yapma ihtimali var. Konuşunca düzelme olasılığı yüzde 2.. Site ise direk yönetime gidin derim yine de siz bilirsiniz.

Back
X