Nasil vazgeçerim ki bu huyumdan..

++++
+++++

Bende ayni durumdayim daha yeni yeni duzeliyorum yada duzelmiyorumda alistim bu duruma artik birseyin yokluguyla varligi bir oldugu icin duyarsizlastim sanirim

Bende ayni durumdayim daha yeni yeni duzeliyorum yada duzelmiyorumda alistim bu duruma artik birseyin yokluguyla varligi bir oldugu icin duyarsizlastim sanirim

Ya o biskuviyi alirkn gercekten parasi yoktu belki.ekonomik durumlar gercekten kotu son zamanlarda herkesin.is bulmak mesele odemeler mesele.bence dert etme bu kadar.atanirsin umarim.esinden de isteyeceksin elbette siz ailesiniz

İnsan halidir o anda öyle demiş olabilir bence büyütme içinde bunu yoksa öyle alisir gider adam hamilesin canin ne istiyosa soyle almak zorunda ayni muhabbet tekrar dönerse ozaman bu durumdan rahatsız olduğunu soyle kendi kendini yiyosun adamin haberi yok

İnsan halidir o anda öyle demiş olabilir bence büyütme içinde bunu yoksa öyle alisir gider adam hamilesin canin ne istiyosa soyle almak zorunda ayni muhabbet tekrar dönerse ozaman bu durumdan rahatsız olduğunu soyle kendi kendini yiyosun adamin haberi yok

memur olana kadar baska yerde calismani kabul etmiyorsa ihtiyaclarini karsilamak zorunda sende kurtul bu ben yukum psikolojisinden
cimri sey ya baska seylere gelince her halti istiyorlar ama kendilerine

+1000
Bu hatunu dinleyin söyleyeceklerimi söylemiş
+ben parça parça istemeye çekiniyorum aybaşında düzenli harçlık ver bana yoksa çalışacağım bu böyle gitmez deyin kocanıza

Eminim olur olmaz şeylere para harcıyordur kocan
Ya da varyemez işte ikisi de bir
Öncelikle senin ihtiyaçlarını giderip sonra para üzerinden plan yapmalı harcama ya da biriktirme
Parası demiyorum paranız sen çalış ya da çalışma o eve giren herkuruş ortaktır
Sen dışarda çalışmasan bile evde herişi yapıyorsun sen çalışmış olsan yardımcı alması gerekecek beyimizin hesabetsin
Sen çalışma imkanın olduğu halde çalışamadığın için bu psikolojiye girmişsin
Sen ev hanımları böyle madur madur yaşayıp gidiyor mu sanıyorsun ne

Senin bu huyundan vazgeçebilmenşn için eşinin Zaman zaman normal insan taklidi yapması laZım. UyuZum böyle tiplere bisküvi nedir ya Umarım istediğin gibi bir işin olur.

Senin bu huyundan vazgeçebilmenşn için eşinin Zaman zaman normal insan taklidi yapması laZım. UyuZum böyle tiplere bisküvi nedir ya Umarım istediğin gibi bir işin olur.

Böyle cins insanlar var maalesef , biri de sana denk gelmiş . Eşine paramız yok diye 100 TL lik kifayet almayıp , 2 tane ev alabilen insanları da biliyorum . Hamilesin bir de Allah yardımcın olsun . Zamanında kırıldığın için şuan içinden almak gelmiyor. Umarım memur olursun ve kendi paranı kendin kazanırsın .

Benden sana bi akıl, sen harcamayınca kıymetli olmayacaksın canım. Çekinme asla, harca. Sen hamilesin çocuk büyütüyosun içinde o adamın görevi de senin maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak, bu kadar yani. Şimdi böyle alıştırırsan bidaha o çekingenliğini atsan da alamazsın. Aldırmaz eşin fazla harcıyosun zanneder. Hele Bi hamburger nedir yani 10tl mi 20tl mi? Saçmalama aşermişsin yiceksin tabiki.

Tek kelimeyle cimri bir eşiniz var ama sizde sessiz kalmayın nekadar ödün verirseniz daha fazlasını isteyecek. Bir de hamileymişsiniz canınız ne istiyosan söyleyin, yiyin,için,gezin. Lütfen bu kadar fedakar olmayın çünkü göze görünmez. Bebeğinizi de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

sen alingan ve nazli birine benziyorsun.Dur şurda hamburger yiyelim mi canim cekti bile diyemiyorsun.Olaylari yanlista anlamis olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…