Nasil vazgeçerim ki bu huyumdan..

Sana bisküvi bile alamayacaksa o zaman gidip çalışan bir kadınla evlenseymiş. Nasıl bir pintiliktir bu.. Olay para da değil aslında.. Ne adamlar var ki cebinde az bir parası olsa da eşinin gönlünü yapmak için taklalar atar. Sen de sakın kendini koyverme, azmet ve başar. Bu sefer de sen maaşını gösterme ona.. Müstahak..

kendimle ilgili bi durumdan bahsedeyim Benim esim elini kismaz herzaman para verir herseyimi alir kredi kartini da verdi nedenini bilmiyorum ama ben de cekiniyorum alisamadim daha sanki o benim param degilmis gibi hissediyorum.o yuzden calismayi cok istiyorum.

konu sahibi konuyu açıp neden kaçtın. keşke birine cevap versen yorum yapsan. insanlar senin adına üzülüyor burda.

Kizlar kusura bakmayin gec yazdim.Yorumlarin hepsini okudum tek tek.Dediğiniz gibi yapacagim öncelikle eşime cekindigimi belirtecegim bu birkac mevzu yüzünden.Sonrasinda yavas yavas rahatlamaya calisacagim ama becerebilir miyim bilmiyorum.Ben de bu huy genel olarak herkese vardir.Benden hersey isterler seve seve veririm ama ben kimseden birsey istemem cekinirim.Atmaya çalışacağım bu huyumu.
Yiyenin daha degerli olduğunu defalarca görmeme rağmen bu cekingenligimi hala anlamis degilim.

Bazi arkadaslar okadar güzel seyler yazmış ki kendimi cok fazla iyi hissettim, icim okadar ısındı ki sanki eşim değil de siz en yakinimsiniz gibi oldu öyle bir his geldi.

eşinizin bu huyunuzu anlaması lazımdı biraz pinti gibi eşiniz bunu anlayıp size daha özenle dvranmalıydı aynı şey bendede vardı babamdan dahi isteyemem borcum olsun uyuyamam ama eşmle bunu halletik valla catır catır istiyorum artık garibim cuzdanını cantma verirdi öncede dışarı cıknca artık saklıyoo cebine koyuyo aştım yani fazlasıyla ben

Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için Inanin mesele hamburger vs değil bana bu duygulari hissettirmesi..Sonradan toplamaya çalışsa da üstümde yapışıp kaldi bu huy.Ama kararliyim yavas yavas acilmaya başlayacağım böyle bu hislerle nereye kadar..

Canim muhtemelen eşin benimki gibi dokundurmalarda bulunmamıştır.O yüzden daha rahat adapte olmussundur.Ben zaten cekingenim bu konuda birkac laf sokmasi olunca hepten geri cekildim.

Gözlerim doldu resmen ya

Eşinin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.Bazı erkekler inanılmaz düşüncesiz oluyor .Çok rastladım yüzlerine vuruncada vallahi o kadar ince düşünemiyoruz diyorlar.
Bence kendini kül kedisi olarak görmekten vazgeçip, pamuk prensesliğe geç artık.
O adam sana seve seve bakacak arkadaş....
Hamilesin bir de yiyemediğin şeyi rüyanda görmek ne demek..
Derhal kendini bu eziklikten kurtar ve kadının gücünü göster.

Canim dışarı çıkınca beraber çıkıyoruz tek çıkmıyorum çünkü bulunduğumuz yerde hicbir sey yok bir makarnaya bile merkeze gidiyoruz.Öyle olunca birakmiyor ama cebimde zaten 300 lira kadar vardi.Bazen diyorum aslinda senin bana harclik vermen lazim ben kendim biriktirirm veya ihtiyaclarimi alirim vs diye onu da sakaya vurarak diyorum.Veriyorum ya bebeğim diyor gülüyor(kumbaraya atiyor onu diyor ama ordan hic kisisel ihtiyacim icin almiyorum birikiyor altin aliyoruz).Ya da cebimde var diye mi vermeye tenezzül etmiyor anlayamadim.Ama burda yazilanlari okuyunca hepten gaza geldim ama.

Muhtemelen benim bunladi hissettiğimi asla bilmiyordur.Belli etmiyorum çünkü.
Bazen etrafima bakıyorum öyle kocalar var ki.. Benimki de başta bana böyle bir izlenim vermese ben de Suan daha rahat olurdum.
Ama dedigim gibi kararliyim bu huyumu atmaya.Çünkü böyle cidden hayat geçmez..

Bu söylediğinizi kesinlikle söyleyeceğim çekindiğimi yani.İnsallah oda kendine ceki düzen verir dank eder kafasina..

Bugün işten erken çıkacak hamburger yemeye götürecek az önce soyledim tamam dedi Yavas yavas açayım bi kendimi bakalım devran tersine dönsün artik.

Bugün işten erken çıkacak hamburger yemeye götürecek az önce soyledim tamam dedi Yavas yavas açayım bi kendimi bakalım devran tersine dönsün artik.

bence de yemelisin. bana dert oldu vallahi ama bak son yorumlarından sonra çok çekingen olduğunu anladım. yani senden de kaynaklı durum. gerekti mi aç kumbarayı harca. o 300 liradan al istediğini. artık senin 1. derece ailen eşin annen falan değil. al kremini sendeki paradan. o bir şey dedikçe de cevabını kibar kibar de. çünkü istediğin harcamalar fuzuli ve sizi aşan şekilde değil.

Canim normalde sessiz bir tip değilimdir herşeyde sesim fazlasiyla çıkar ama bu konuya gelince tikaniyorum.Durumumuz gerçekten kötü degil oyle aman aman bir borcumuz yok olsa bile benim bir biskuvim hamburgerim mi onu batiracak.Hakkaten ben iyi sabretmisim ya simdi anlıyorum.

Canim normalde hic çekingen degilimdir.Herşeyde fazlasiyla sesim cikar.Tartisiriz hic altta kalmam vs vs.Ama bu konuya gelince tikaniyorum.O da başından böyle imada bulunmasi ve benim zoruma gitmesi yüzünden üstümde öyle bir psikoloji kalmış.Ama siz cok cik haklisiniz bunun da farkındayım.Bundan sonra atacağım insallah karar verdim bugün.

Böyle olmamin sebebi de adam akilli kendi paramı kazanıp kendi başımın çaresine bakmış olamamam.Bir zamanlar babadan sonra eşe geciyorsunuz hic kendi ihtiyacinizi kendiniz karsilayamiyorsunuz e konusunca da dilden böyle çıkıyor malesef.Çalışmayi da okadar cok istiyorum ki.Suan zaten bulundugum yerde calisabilecegim tek bir yer yok bakkal bile yok düşünün.Ben diyorum özelde calisacagim diye memurluk olursa olur Suan hic olmaz diyor eşim de.Puanim iyi ama beklemedeyim.Dediğiniz gibi hem çalıştırma hem ihtiyac karsilarken mirin kirin et.Valla kendime sinirlendim suan.

Canim istemeye başladım okuduklarim cidden beni bir sarsti kendime getirdi.Ben de sabah kahvaltida dedim hamburger istiyorum canim cekti diye.Tamam işten bir saat erken çıkayım gidelim dedi.Tamamdir dedim.Yavas yavas alistirmaya ve açılmaya baslayacagim insallah.

Cimri koca hiç çekilmez anneni ara harçlık iste esin duyup kızarsa burda yazdiklarini tek tek söyle
Ben bb kremi anneme aldirdigimi söyleyince kızdı ben sana benim karttan al dedim.Yanlış anlayacaklar almiyorum zannedecekler falan dedi. Zaten birdaha aileme kesinlikle aldirmam birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…