İyi akşamlar... akıl akıldan üstündür diyerek yazıyorum ve kınamadan yorumlayacağınızı umud ediyorum.Hayatımdakı kişiyle çok karmaşık ilişkim var, yaklaşık 1.5 yıl devam eden ilişkimiz vardı, ama son 6 aydır ayrıyız.Sebepte onun bana karşı çok sorumsuz ve bazen çok küstahça davranması, hep olur olmadık şeylerle beni küçümseyecek tarzda cümleler kuruyordu, mesela eğitim durumum, çalışamamam vb nedenler.Bem anksiyete hastasıyım ve bunu yaşayanlar bilir, bana hayatım boyunca çok zorluk yaşattı bu hastalık, zamanla kendime duyduğum saygıyı da bayağı azalttı ki bu lafları karşısında bile ondan ayrılmıyordum
.. Ama bir süre sonra saygısızlıkları gittikçe arttı, sosyal medya üzerinden ortak tanıdığımız kızla bayağı flörtleşiyordu, nerede güzel kadınlar varsa onları takip ediyor, yorumlar yağdırıyordu.Ben de kesin olarak noktayı koydum ve ayrıldım, ama hala süre geçmesine rağmen kendimi iyi hissetmiyorum, anlamadığım bir boşluk hakim içimde.Psikoloğa falan gittim, hatta ilaçta aldım sonuç yok.Onu da tam olarak unutmuş sayılmam, ama beni tınlamadığı o kadar belli ki. Bazen kendimi suçluyorum diğer kızlar gibi normal olsam, anksiyete sorunum olmasa belki herşey farklı olurdu...