Nasıl vazgeçeyim ve kendimi kurtarayım?

Leylarainbow95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
1
0
1
29
İyi akşamlar... akıl akıldan üstündür diyerek yazıyorum ve kınamadan yorumlayacağınızı umud ediyorum.Hayatımdakı kişiyle çok karmaşık ilişkim var, yaklaşık 1.5 yıl devam eden ilişkimiz vardı, ama son 6 aydır ayrıyız.Sebepte onun bana karşı çok sorumsuz ve bazen çok küstahça davranması, hep olur olmadık şeylerle beni küçümseyecek tarzda cümleler kuruyordu, mesela eğitim durumum, çalışamamam vb nedenler.Bem anksiyete hastasıyım ve bunu yaşayanlar bilir, bana hayatım boyunca çok zorluk yaşattı bu hastalık, zamanla kendime duyduğum saygıyı da bayağı azalttı ki bu lafları karşısında bile ondan ayrılmıyordum :( .. Ama bir süre sonra saygısızlıkları gittikçe arttı, sosyal medya üzerinden ortak tanıdığımız kızla bayağı flörtleşiyordu, nerede güzel kadınlar varsa onları takip ediyor, yorumlar yağdırıyordu.Ben de kesin olarak noktayı koydum ve ayrıldım, ama hala süre geçmesine rağmen kendimi iyi hissetmiyorum, anlamadığım bir boşluk hakim içimde.Psikoloğa falan gittim, hatta ilaçta aldım sonuç yok.Onu da tam olarak unutmuş sayılmam, ama beni tınlamadığı o kadar belli ki. Bazen kendimi suçluyorum diğer kızlar gibi normal olsam, anksiyete sorunum olmasa belki herşey farklı olurdu...

Bu bir saglik sorunu hepimizde olabilir bunu bir eksiklik olarak gormeyin.

Ayrilmaniz isabet olmus sakin geri donmeyin. unutursunuz kendinize zaman verin.

Erkekler aurilinca normal hayatina devam eder. Salya sumuk ayrilik acisi cekmesinj beklemeyin. Onu takipde etmeyin, bu iyilesme surenizi uzatir.
Ayrilmak en dogru karar. Her ayrilik bir travma yaratir. Su iyilesme surecinde gelgitler yasaman da normal. Ama bunlar da gececek. Sakin size saygisi olmayan bu adami bir bosluk aninda yeniden hayatiniza dahil etmeyin. Daha beter olur hersey.

Siz gayet iyisiniz. Hasta olan o. Zaman herşeyin ilacı lütfen artik geleceğe odaklanin dünyada erkek mi yok üzülüyorsunuz . Keyfinize bakin böyle hasta insanlar için dua edelim.

İyi akşamlar... akıl akıldan üstündür diyerek yazıyorum ve kınamadan yorumlayacağınızı umud ediyorum.Hayatımdakı kişiyle çok karmaşık ilişkim var, yaklaşık 1.5 yıl devam eden ilişkimiz vardı, ama son 6 aydır ayrıyız.Sebepte onun bana karşı çok sorumsuz ve bazen çok küstahça davranması, hep olur olmadık şeylerle beni küçümseyecek tarzda cümleler kuruyordu, mesela eğitim durumum, çalışamamam vb nedenler.Bem anksiyete hastasıyım ve bunu yaşayanlar bilir, bana hayatım boyunca çok zorluk yaşattı bu hastalık, zamanla kendime duyduğum saygıyı da bayağı azalttı ki bu lafları karşısında bile ondan ayrılmıyordum :KK43: .. Ama bir süre sonra saygısızlıkları gittikçe arttı, sosyal medya üzerinden ortak tanıdığımız kızla bayağı flörtleşiyordu, nerede güzel kadınlar varsa onları takip ediyor, yorumlar yağdırıyordu.Ben de kesin olarak noktayı koydum ve ayrıldım, ama hala süre geçmesine rağmen kendimi iyi hissetmiyorum, anlamadığım bir boşluk hakim içimde.Psikoloğa falan gittim, hatta ilaçta aldım sonuç yok.Onu da tam olarak unutmuş sayılmam, ama beni tınlamadığı o kadar belli ki. Bazen kendimi suçluyorum diğer kızlar gibi normal olsam, anksiyete sorunum olmasa belki herşey farklı olurdu...
Sen dert sanmışsın ama derdin sana dermandır. Hanzonun tekinden kurtarmış seni o dert. Toparlan ve iyileş ki bir an önce, arkandan bakakalsın

İçinizdeki boşluğu onla doldurmaya sakin kalkmayın. Yeni hobiler edinin, yeni insanlar tanıyın, çok güzel kurslar var onlara gidin. Kendinizi oyalayin. Oturup onu dusundugunuzde ona daha da ihtiyacınız var gibi hissedersiniz. Uzak durmanız gereken biri.

Back
X