Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaan insanların yavrusu ölüyor gidip toprağa koyuyorlar daNasıl vazgeçilir bir insandan ...
Bütün hayallerin, umutların ondaysa eğer.
Evet lazım olan o cesaret sanırımValla insan oyle bir noktaya gelir ki gemileri degil limani sehri yakar.
O noktadaysan yak limani.
Doğru nelere dayandık dayanıyoruz da ama işte emek verince gitmek zor geliyor o yüzdenAmaaan insanların yavrusu ölüyor gidip toprağa koyuyorlar da
Sevdiğinden vazgeçmek bişey mi
Dayanırsın
Kendine yeni hayaller yeni umutlar edinirsen vazgeçilir canım...Nasıl vazgeçilir bir insandan ...
Bütün hayallerin, umutların ondaysa eğer.
Sevme sevilme umudu ve hayali.Bir yerden sonra başka insan olmuyor çünküBütün hayal ve umutlarınızı kendinize değil de başka bir insana bağlayarak kendinizden vazgeçmişsiniz zaten. Bence buna üzülün, Başkasından vazgeçmek zorunda olmak bundan daha kötü değil çünkü.
Peki ya siz kendinizi yeterince seviyor musunuz? Biraz bunun için uğraşsanız başka insanlarda umdugunuzu bulamayınca bu denli yıkılmazsınız. Ne ilk ne son olacak hayatınızda sevginize ve çabanıza karşılık bulamamak. Lütfen toplarlanin ve öncelikle kendinizi sevin. Kimseden hayır beklemeyin. Zavallı kadın değil güçlü kadın olmaya çalışın.Sevme sevilme umudu ve hayali.Bir yerden sonra başka insan olmuyor çünkü
Teşekkür ederim bunu dikkate almak lazım tabi ki daha çok bağlanmak kabus olurBirinden vazgeçmeye çalışmazsın sevgi bitince zaten biter vazgeçmiş olursun. Sevgi bütmeyince kendini bitirmeye zorlama dahada beter tutulursun. Zamana bırak. Onu gözünün görmeyeceği bir yere koy. Hakkında bişeler duyma onun hayatını takip etme . Meşgaleler bul kendine. Kendi hayatının akışına kendini bırakırsan ve hayatında artık onun yerini daraltmış olursan bi zaman sonra zaten bi bakmışson ondan vszgeçmiş unutmuşsun bitmiş bile. Ama ben bunu unutmalıyım vazgeçmeliyim dersen o iş öyle olmuyor malesef dahada dibe batıyorsun
Aynen ben de öyleyim.Sabrım sonsuzdur. Ama bitti mi canı yansa umursamam,burcunuz neben zor vazgeçen bir insanım bunun zararını gördüm görüyorum. eğer sevgili yada bir insanın canını söz ile davranış ile yakmam umrumda değilse sürünmesi hoşuma gidiyorsa vazgeçmişim demektir. ben normalde böyle olmam ama beni bu dereceye getiren kişi demekki iyi iş çıkarmış![]()
Konuyu takipteyim benim de vazgeçmem gerekiyor![]()
Haklısınız öyle olacağım.Peki ya siz kendinizi yeterince seviyor musunuz? Biraz bunun için uğraşsanız başka insanlarda umdugunuzu bulamayınca bu denli yıkılmazsınız. Ne ilk ne son olacak hayatınızda sevginize ve çabanıza karşılık bulamamak. Lütfen toplarlanin ve öncelikle kendinizi sevin. Kimseden hayır beklemeyin. Zavallı kadın değil güçlü kadın olmaya çalışın.
terazi yukselenim akrep belki yükselen akrep yüzünden böyleyim.Aynen ben de öyleyim.Sabrım sonsuzdur. Ama bitti mi canı yansa umursamam,burcunuz ne
Belki deterazi yukselenim akrep belki yükselen akrep yüzünden böyleyim.