Nasıl vazgeçilir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yumim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok mücadele edilmişse her yol denenmişse ayrılmakta bu hayata dair bişey...

Bütün hayal ve umutlarınızı kendinize değil de başka bir insana bağlayarak kendinizden vazgeçmişsiniz zaten. Bence buna üzülün, Başkasından vazgeçmek zorunda olmak bundan daha kötü değil çünkü.

Kimse vazgecilmez degildir...oyle dusunerek..

Bütün hayal ve umutlarınızı kendinize değil de başka bir insana bağlayarak kendinizden vazgeçmişsiniz zaten. Bence buna üzülün, Başkasından vazgeçmek zorunda olmak bundan daha kötü değil çünkü.
Sevme sevilme umudu ve hayali.Bir yerden sonra başka insan olmuyor çünkü

Birinden vazgeçmeye çalışmazsın sevgi bitince zaten biter vazgeçmiş olursun. Sevgi bütmeyince kendini bitirmeye zorlama dahada beter tutulursun. Zamana bırak. Onu gözünün görmeyeceği bir yere koy. Hakkında bişeler duyma onun hayatını takip etme . Meşgaleler bul kendine. Kendi hayatının akışına kendini bırakırsan ve hayatında artık onun yerini daraltmış olursan bi zaman sonra zaten bi bakmışson ondan vszgeçmiş unutmuşsun bitmiş bile. Ama ben bunu unutmalıyım vazgeçmeliyim dersen o iş öyle olmuyor malesef dahada dibe batıyorsun

Konuyu takipteyim benim de vazgeçmem gerekiyor:(

ben zor vazgeçen bir insanım bunun zararını gördüm görüyorum. eğer sevgili yada bir insanın canını söz ile davranış ile yakmam umrumda değilse sürünmesi hoşuma gidiyorsa vazgeçmişim demektir. ben normalde böyle olmam ama beni bu dereceye getiren kişi demekki iyi iş çıkarmış :D

Sevme sevilme umudu ve hayali.Bir yerden sonra başka insan olmuyor çünkü
Peki ya siz kendinizi yeterince seviyor musunuz? Biraz bunun için uğraşsanız başka insanlarda umdugunuzu bulamayınca bu denli yıkılmazsınız. Ne ilk ne son olacak hayatınızda sevginize ve çabanıza karşılık bulamamak. Lütfen toplarlanin ve öncelikle kendinizi sevin. Kimseden hayır beklemeyin. Zavallı kadın değil güçlü kadın olmaya çalışın.

Birinden vazgeçmeye çalışmazsın sevgi bitince zaten biter vazgeçmiş olursun. Sevgi bütmeyince kendini bitirmeye zorlama dahada beter tutulursun. Zamana bırak. Onu gözünün görmeyeceği bir yere koy. Hakkında bişeler duyma onun hayatını takip etme . Meşgaleler bul kendine. Kendi hayatının akışına kendini bırakırsan ve hayatında artık onun yerini daraltmış olursan bi zaman sonra zaten bi bakmışson ondan vszgeçmiş unutmuşsun bitmiş bile. Ama ben bunu unutmalıyım vazgeçmeliyim dersen o iş öyle olmuyor malesef dahada dibe batıyorsun
Teşekkür ederim bunu dikkate almak lazım tabi ki daha çok bağlanmak kabus olur

ben zor vazgeçen bir insanım bunun zararını gördüm görüyorum. eğer sevgili yada bir insanın canını söz ile davranış ile yakmam umrumda değilse sürünmesi hoşuma gidiyorsa vazgeçmişim demektir. ben normalde böyle olmam ama beni bu dereceye getiren kişi demekki iyi iş çıkarmış :KK70:
Aynen ben de öyleyim.Sabrım sonsuzdur. Ama bitti mi canı yansa umursamam,burcunuz ne

Peki ya siz kendinizi yeterince seviyor musunuz? Biraz bunun için uğraşsanız başka insanlarda umdugunuzu bulamayınca bu denli yıkılmazsınız. Ne ilk ne son olacak hayatınızda sevginize ve çabanıza karşılık bulamamak. Lütfen toplarlanin ve öncelikle kendinizi sevin. Kimseden hayır beklemeyin. Zavallı kadın değil güçlü kadın olmaya çalışın.
Haklısınız öyle olacağım.
Kimseye boyun eğmem kimseye eğilmem.
O saf sevgiye ulaşma isteği,o arayış yaktı benim canımı. İnsan ne kadar güçlü olursa olsun sevmeye sevilmeye ihtiyaç duyuyor.Ruhu besleyen unsurlar değil mi bunlar ,insan ihtiyaç duyuyor işte

Back
X