- 6 Mart 2024
- 11.371
- 9.886
- 168
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
ne kadar beklersem daha da kilo alacağım diye korkuyorum. su an doğumdan sonraki kilom artmadı hiç ama bu gidişle artacak gibiKendine biraz daha zaman verebilirsin bence, ilk aylar emzirirken iştah çok açık oluyor. Ben bebeğim5-6 aylık gibiyken diyete başladım o aylarda artık iştahım eskisi gibi fazla değildi daha kolay oldu. Danışmanlık aldığım diyetisyen bu. Sütüm hiç azalmadı ben hiç sıkıntı yaşamadım.
Evet emzirirken kilo alabilirsin diyete kadar, ben almıştımne kadar beklersem daha da kilo alacağım diye korkuyorum. su an doğumdan sonraki kilom artmadı hiç ama bu gidişle artacak gibi
güle güle büyütün bebeğinizi. normal şartlar altında çocuk 1 yaşına girdiğinde eski kilonuza diyet yapmadan dönmeniz gerekiyormuş. uzmanların açıklaması böyle. bende de böyle olmuştu ve tatlı hariç allah ne verdiyse yiyordum. siz de kendinizi kısıtlayıp diyete girmeyin, acele etmeyin. sütünüz bol olsun ki emzirerek bol bol kalori yakın. 6 ay dolduğunda hala kilonuz azalmaya başlamamış olursa o zaman diyet işlerine girin. şimdi bebeğinizin tadını çıkarın. kiloyu da zamana bırakın derimİyi akşamlar kızlar
Doğum yapalı bir buçuk ay oldu neredeyse. 63 kilo ile hamile kaldım ve 85 kilo ile doğuma girdim. Su an 75 kiloyum ve 60 olmak istiyorum
Ama emziriyorum bebeğim sadece anne sütü alıyor ve emzirme sonrası bildiğiniz tatlı krizim tutuyor. Doğum öncesi tatlıya düşkğnlüğüm yoktu.. Ama simdi sürekli canım tatlı şeyler istiyor.
Normalde bebeğimin kırkı çıkınca pilatese başlama niyeyindeydim ama su an düsünme aşamasındayımEsime bırakıp iki saat gidebilirim ama sanırım birden o kadar ayrı kalmaktan korkuyorum. Su an evin içerisindeylen bir iki saat esime bırakıyorum, o ara ben kendime vakit ayırıyorum.. Ama evdee onları bırakıp ayrılmakk… Bilmiyorum su an
Neyse bu bir kenarda dursun.. Bebeğimle her gün yarım saat falan yürüyüş yapıyorum. Aynı zamanda diyet de yapmak istiyorum.. Aynı zamanda sütüm de azalmasın istiyorumDiyetisyenle de ilerlemeyi düsündüm ama bildiğim güvendiğim bir diyetisyen yok. Önerisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim.
Siz neler yaptınız? Nasıl ilerlediniz?
evet ama kıyafetlerimin hiçbirine girmiyorumgüle güle büyütün bebeğinizi. normal şartlar altında çocuk 1 yaşına girdiğinde eski kilonuza diyet yapmadan dönmeniz gerekiyormuş. uzmanların açıklaması böyle. bende de böyle olmuştu ve tatlı hariç allah ne verdiyse yiyordum. siz de kendinizi kısıtlayıp diyete girmeyin, acele etmeyin. sütünüz bol olsun ki emzirerek bol bol kalori yakın. 6 ay dolduğunda hala kilonuz azalmaya başlamamış olursa o zaman diyet işlerine girin. şimdi bebeğinizin tadını çıkarın. kiloyu da zamana bırakın derim
Bence işe porsiyonlarını küçültülerek başlayabilirsin. Her şeyden ye ama az az. Sebzeyi çoğalt. Akşam 6-7 den sonra çok acıkırsan salatalık,yoğurt,çerez yiyebilirsin.İyi akşamlar kızlar
Doğum yapalı bir buçuk ay oldu neredeyse. 63 kilo ile hamile kaldım ve 85 kilo ile doğuma girdim. Su an 75 kiloyum ve 60 olmak istiyorum
Ama emziriyorum bebeğim sadece anne sütü alıyor ve emzirme sonrası bildiğiniz tatlı krizim tutuyor. Doğum öncesi tatlıya düşkğnlüğüm yoktu.. Ama simdi sürekli canım tatlı şeyler istiyor.
Normalde bebeğimin kırkı çıkınca pilatese başlama niyeyindeydim ama su an düsünme aşamasındayımEsime bırakıp iki saat gidebilirim ama sanırım birden o kadar ayrı kalmaktan korkuyorum. Su an evin içerisindeylen bir iki saat esime bırakıyorum, o ara ben kendime vakit ayırıyorum.. Ama evdee onları bırakıp ayrılmakk… Bilmiyorum su an
Neyse bu bir kenarda dursun.. Bebeğimle her gün yarım saat falan yürüyüş yapıyorum. Aynı zamanda diyet de yapmak istiyorum.. Aynı zamanda sütüm de azalmasın istiyorumDiyetisyenle de ilerlemeyi düsündüm ama bildiğim güvendiğim bir diyetisyen yok. Önerisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim.
Tatlı krizlerini hafif tatlılar ile geçiştirİyi akşamlar kızlar
çok tesekkür ederimCanım ya senin doğum hikaye konun vardı oradan hatırladımBence sabret tatlıyı kısmaya çalış tatlı en çok kilo aldıran şey veya sağlıklı tatlılar ye yulaflı hurmalı veya bitter çikolata tarzı sonrasına takılma kilo eminim verirsin anne olmak nasıl bir şey benim de temmuzda geliyor inş seni bu kadar iyi gördüğüme sevindim bu arada
iki seneye ben duba olurum yaAşkom kendine zaman ver. Iki snee kadar
Daha yeni doğum yapmışsınız kendinize biraz zaman tanıyın, 1 sene vucud anca kendine geliyor ,bende 60 la gebe kaldim 80 le doğurdum doğumdan sonra dedim herhalde gitmez bu kilolar ki hayatım boyunca hiç diyet yapmış biri değilim, hiç diyet yapmadım kismadim da şuan 16 aylik kızım 62 kiloya düştüm son 2 kg fazlam kaldı ama gitmeyen bi göbek fazlalığım var o nasıl olcak hiç bilmiyorumİyi akşamlar kızlar
beni de darlayan göbeğimDaha yeni doğum yapmışsınız kendinize biraz zaman tanıyın, 1 sene vucud anca kendine geliyor ,bende 60 la gebe kaldim 80 le doğurdum doğumdan sonra dedim herhalde gitmez bu kilolar ki hayatım boyunca hiç diyet yapmış biri değilim, hiç diyet yapmadım kismadim da şuan 16 aylik kızım 62 kiloya düştüm son 2 kg fazlam kaldı ama gitmeyen bi göbek fazlalığım var o nasıl olcak hiç bilmiyorum
Ben ümidi kestim galiba kalıcı o hiç gidicek gibi durmuyorbeni de darlayan göbeğimondan kurtulsam rahatlicam
hala yumusak mı hamur gibi?Ben ümidi kestim galiba kalıcı o hiç gidicek gibi durmuyor
Aynen öyle bildiğin deri fazlalığı sarkmış çok fena bide yirtiklar var öyle çirkin görünüyor ki dar tayt pantol giyince eskisi gibi hissettiriyor taki soyunana kadarhala yumusak mı hamur gibi?
bana pantolonlar hala göbekten olmuyor. taylar oluyor sadeceAynen öyle bildiğin deri fazlalığı sarkmış çok fena bide yirtiklar var öyle çirkin görünüyor ki dar tayt pantol giyince eskisi gibi hissettiriyor taki soyunana kadar
İlk zamanlar banada olmuyordu şimdi pantolanlarimada girebiliyorum şükürbana pantolonlar hala göbekten olmuyor. taylar oluyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?