nasıl yani bitti mi şimdi?

ay gerçekten ya konuları istedikleri yorum gelsin diye öyle bi yazıyolar ki sanırsın ne aşk ne aşk :işsiz:
Kusursuz, fevkalade bir aşk, yersek :KK70:
Bizim de eşimle malesef böyle bir durumumuz vardı. Hep telefonla yürüdü 2 yıl. 3. yılda nişan yaptık. Çok güzel bir evliliğimiz var. Yapmayın. 🤣🤣🤣
Tek sorun 27 yaşındaki adamın ailesinden izin alması gibi duruyor. Yeterince büyük sorun bu zaten.

Seni yaşın dolayısıyla mazur görmesi gerekirken yaptığı hiç olmamış Eğer kırılmış olsaydı evet uzak mesafe ilişkisinden bıkmış seni yanında istiyor olabilir diyecektim ama hemen bitirmesi farklı düşündürdü.. oysa ki yaş farkı dolayısıyla seni bi şekilde idare edebilirdi..Ailesini de senin istediğin zaman için ikna edebilirdi..

merhabalar. burada yazacaklarım kimine göre dert kimine göre değil ama artık çok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay içinde öğrenci olduğum için-maddi durumlar- sadece 1 kere görüştük. onda da kendisi tatile çıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır görmüyoruz birbirimizi. ben özlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi söylemekten çekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkaç kez dile getirdim gün içinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 günde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara çok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları söylüyorum tamam düzelicem diyor ertesi gün aynı devam. ciddi düşünüyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gösterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
şimideden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Bu mu şimdi mükemmel ilişki. Allah'ım saçımı başımı yolçemmm

Uzak mesafe ilişkisi, Aralık'ta açtığınız konuda 8 ayda 1 kere görüştüğünüzü ve 20 günde birde telefonla konuştuğunuzu yazmışsınız, bu mudur kusursuz ilişki?

Nasıl kendini kandırmadir ?

Zaten doğru düzgün birşey yaşamamışsınız da sevgili olmak böyle birşey değil.
Tam mükemmel iliski yoktur yazacaktim ki bunu gördüm.

Bizim de eşimle malesef böyle bir durumumuz vardı. Hep telefonla yürüdü 2 yıl. 3. yılda nişan yaptık. Çok güzel bir evliliğimiz var. Yapmayın. 🤣🤣🤣
Tek sorun 27 yaşındaki adamın ailesinden izin alması gibi duruyor. Yeterince büyük sorun bu zaten.
Daim olsun mutluluğunuz. Bu konularda tek bir doğru yok tabi, kişilere ve ilişkilere göre değişebilir.

Yirmi günde bir mi telefonla konuşuyordunuz peki? Uzak mesafe ilişkisinde telefonla görüşmek büyük yer kaplamalı o zaman, tek bağlantı onunla kuruluyor çünkü.

Konu sahibi 20 günde bir ancak konuştuklarını yazmış, hayatında bir var ne görüyor ne konuşuyorsun doğru düzgün ama ilişki kusursuz oluyor.🤷

Sen doğru olanı yapmışsın sonuçta net davrandın
Büyük ihtimal ailesi baskı yaptı 3 sene sonra 30 yaşında ailesi evlende mürvetini görelim torun diye diretmiştir
İlk tartışmada aşamadıysanız sonra ki tartışmasa hiç aşılmaz iş çıkmaza girerdi doğru karar veemişsiniz

Onun yedekte düşündüğü biri mutlaka vardır pat diye bitirmesinden belli.

Kendisi hayatını kurmus artik evlenip yuva kurma.isteginde ailesi de artik evlen muruvvetini gorelim.diyorsa evlenme konusundaki dusuncesi normal geldi bana.
Bir de erkekler bizim.gibi değil yani siz kendinizde tavrim net derken ondan anlayış beklemissiniz ama siz kendinizden ödün vermezken o niye versin. Erkekler bizim.gibi değil derken de demek.istedigim netler, ya hep ya hic. Olmuyor madem, tamam demis.
Bu is olmaz bu saatten sonra, önünüze bakin

Daim olsun mutluluğunuz. Bu konularda tek bir doğru yok tabi, kişilere ve ilişkilere göre değişebilir.

Yirmi günde bir mi telefonla konuşuyordunuz peki? Uzak mesafe ilişkisinde telefonla görüşmek büyük yer kaplamalı o zaman, tek bağlantı onunla kuruluyor çünkü.

Konu sahibi 20 günde bir ancak konuştuklarını yazmış, hayatında bir var ne görüyor ne konuşuyorsun doğru düzgün ama ilişki kusursuz oluyor.🤷
Ay çok fenaymış ben orayı atlamışım. Biz her gün telefon ile konuşuyorduk. Haftada yahut 2 haftada bir bilgisayarda görüntülü arama yapıyorduk. Android telefonum yoktu o zamanlar.
Teşekkür ederim hayır duanız için

Aaaah aaaaah ah o güzel yaşlar...
Bu yaşlarda yaşanan aşk insana çok başka, çok özel ve eşsiz geliyor. Ama zamanla hayatına birileri girdikçe,başka ilişkiler yaşadıkça farkediyorsun ki aslında tırtmış. Normal ,herhangi bir ilişkiden daha özel, daha bambaşka bir tarafı yokmuş. Sadece deneyimsizlikten sana öyle geliyormuş...
Daha kimler gelecek , kimler gidecek hayatından. İnan ki onun yaşına gelince bu günkü anıları hayal meyal hatırlayacaksin...
Ben bu konuda sevgiline hak verdim.Adamın bir yaşam plani var, erkenden evlenmek istiyor.
Çok haklı bir istek.
Belki yıllarca daha sağ eliyle tutkulu bir ilişki yaşamak istemiyor, otuz olmadan artık düzenli bir seks hayatına geçmek istiyor. Ki bu yaşlar erkeklerin en güzel çağları. Cinsel performansının en doludizgin olduğu yıllarda bilgisayar karşısında 'keske burda olsan' deyip durmak istemiyor olabilir.
Ya da ailesiyle yaşıyorsa ,yıllarca daha baba evinde kalmak -evin çocuğu olmak istemiyor olabilir.
Bütün arkadaşları evlenmeye başlayıp artık bekarlarla gorusmemeye başlamış olabilir...
Şu anki iliskisinde mutlu ama istediği gelecek planına uymuyor. Kız daha şimdiden +3 sene diyor. Belki de yıllarını kıza verdikten sonra kız ilk aşkıyla evlenmek istemediğini farkedip ayrılacak (ben de zamanında yapmistim bunu,çok insani bir duygu).
Yani belki evliliğe bile gitmeyecek bir ilişki için neden en güzel yıllarını evlenmeden geçirsin ki, eğer arzusu evlenmekse...
Siz de aynı sekilde. Daha kendi paranı alıp harcamadan, gamsız gamsız yaşayıp paranı saçma sapan harcamadan, kendi başına kendi paranla tatile cikmadan, seni okutan aileni belki bir tatile çıkarmadan...yani kendi paranın ve özgürlüğünün hayrını görmeden hurraaa niye evlilik sandalina binesin ki?
En iyisi ikiniz için de ayrılmak bence.
İçinden üzülmek geliyorsa üzül tabii,bu da bir duygudur. Doya doya yasa.
Ama karalar da bağlama.
Hayat çok güzel suprizlerle dolu. Daha mutlu olacağın ve bu kadar uzak mesafe olmayan erkekler girecektir hayatina

içimi dökmek, sizden teselli almak için yazıyorum sanırım.
1 yıldır devam eden kusursuz bir ilişkim vardı. ben 20, erkek arkadaşım 27 yaşında. kafamız, zevklerimiz her şeyimiz birbirine o kadar güzel uyuyordu ki. ikimiz de birbirimize güveniyor, kıskanmıyorduk. anlayacağınız bir ilişki nasıl olmalıyda öyleydi işte.
ufukta bir evlilik planımız elbet vardı ama ben üniversite 2. sınıftayım kendisinin işi var çalışıyor. 2 gün önce konuşma geçerken en fazla 3 sene sonra evlenmek istediğinden bahsetti. ben de okulum bittikten sonra kyk kredimi kapatıp kendimi toparlayıp öyle evlilik düşüneceğimi söyledim. bunun üzerine o gece cevap vermedi. ertesi gün yeniden yazdığında soğuktu, ben sordum neden böylesin diye. dünkü konuşmalara kafasının takıldığını söyledi. bayağı tartıştık, ilk defa bir sorunumuz olmuştu. ben kararımda net olduğumu okul biter bitmez aileme hemen evlenmek istiyorum diyemem dedim. kendisi de ailesini ancak 3 yıl sonraya ikna edebildiğini ve 3 yıldan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. ben net davrandım ve böyleyse ayrılalım dedi ayrıldık. işte burada yanlış yaptım ve bugün yazdım. o kadar sertti ki. benim tanıdığım adam değildi sanki. mesajlarının hepsi "bitti, sana olan inancım bitti, bu ilişkiye olan inancım bitti, olmaz artık, koptu bende her şey, yazma bana, engellemek istemiyorum" dahası var ama gerçekten yazmaya mecalim yok. seviyordum gerçekten çok zor zamanımda yanıma gelmişti ve hep yanımda olacağına çok inanmıştım. bir anda tartışıp gitmesi, ellerimi tutup seni çok seviyorum derken sesi titreyen adamın böyle sert olması beni yıktı resmen. çok uzun oldu biliyorum, benden büyük birçok kişi var burada onu da biliyorum. ne yapmalıyım, nasıl geçecek 😔
Blöf yapıyor bence evliliği öne cekmek için tripler falan filan gelme oyuna. Yaş farkıbdab dolayı hayaller farklı

Doktorlar Levent’ten etkilenmiş herhalde.Ben bu ilişkiye dair olan inancımı kaybettim Ela minvalinde konuşmuş.Sizi tebrik ederim,doğrusunu yapmışsınız.Başkası olsa hemen evlenelim der bir ömür pişman olurdu.Seven insan bir ömür bekler gerekirse ki en başından yaş farkını biliyordu,gidip de okul biter bitmez evlenip onun elinize bakmanızı istiyorsa çok bekler.Geri adım atmayın,erken kurtulduğunuza sevinin.Daha kimler kimler çıkar karşınız.Keşke herkes sizin gibi mantıklı olsa

Aaaah aaaaah ah o güzel yaşlar...
Bu yaşlarda yaşanan aşk insana çok başka, çok özel ve eşsiz geliyor. Ama zamanla hayatına birileri girdikçe,başka ilişkiler yaşadıkça farkediyorsun ki aslında tırtmış. Normal ,herhangi bir ilişkiden daha özel, daha bambaşka bir tarafı yokmuş. Sadece deneyimsizlikten sana öyle geliyormuş...
Daha kimler gelecek , kimler gidecek hayatından. İnan ki onun yaşına gelince bu günkü anıları hayal meyal hatırlayacaksin...
Ben bu konuda sevgiline hak verdim.Adamın bir yaşam plani var, erkenden evlenmek istiyor.
Çok haklı bir istek.
Belki yıllarca daha sağ eliyle tutkulu bir ilişki yaşamak istemiyor, otuz olmadan artık düzenli bir seks hayatına geçmek istiyor. Ki bu yaşlar erkeklerin en güzel çağları. Cinsel performansının en doludizgin olduğu yıllarda bilgisayar karşısında 'keske burda olsan' deyip durmak istemiyor olabilir.
Ya da ailesiyle yaşıyorsa ,yıllarca daha baba evinde kalmak -evin çocuğu olmak istemiyor olabilir.
Bütün arkadaşları evlenmeye başlayıp artık bekarlarla gorusmemeye başlamış olabilir...
Şu anki iliskisinde mutlu ama istediği gelecek planına uymuyor. Kız daha şimdiden +3 sene diyor. Belki de yıllarını kıza verdikten sonra kız ilk aşkıyla evlenmek istemediğini farkedip ayrılacak (ben de zamanında yapmistim bunu,çok insani bir duygu).
Yani belki evliliğe bile gitmeyecek bir ilişki için neden en güzel yıllarını evlenmeden geçirsin ki, eğer arzusu evlenmekse...
Siz de aynı sekilde. Daha kendi paranı alıp harcamadan, gamsız gamsız yaşayıp paranı saçma sapan harcamadan, kendi başına kendi paranla tatile cikmadan, seni okutan aileni belki bir tatile çıkarmadan...yani kendi paranın ve özgürlüğünün hayrını görmeden hurraaa niye evlilik sandalina binesin ki?
En iyisi ikiniz için de ayrılmak bence.
İçinden üzülmek geliyorsa üzül tabii,bu da bir duygudur. Doya doya yasa.
Ama karalar da bağlama.
Hayat çok güzel suprizlerle dolu. Daha mutlu olacağın ve bu kadar uzak mesafe olmayan erkekler girecektir hayatina
O değil de profilinizdeki adam Tom Ellis mi? Gözlüklerim kırıldı da seçemiyorum :)

O değil de profilinizdeki adam Tom Ellis mi? Gözlüklerim kırıldı da seçemiyorum :)
Evet, içimdeki ergene engel olamıyorum 🤤🤤😂😂
IMG_20200615_003438.webp

Back
X