Nasıl yani?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır görüştüğüm bir bey ile muhabbetimizi noktalama kararı aldık. ve kendisini 5-6 sene önceden ismen tanıyorum. ( kendisi yazar) o zamanlar bir tanışma çabam olmuştu ancak nihayete ermemişti.
Daha sonra biz yakın bir zamanda. 2 sene kadar önce tanıştık ve arkadaş olduk.
muhabbeti noktaladık evet ve çok yakın bir arkadaşım tekrar bizi barıştırma vasıtasıyla onun hakkında ki düşüncelerimi ona aktarmış. keşke xxx yılında tanıdığım adam olarak kalsaydı vs derken biz geçen haftadan beri bu beyle görüşmüyoruz.
Karşılıklı numaralarımızı vs sildik. ancak dün benim o mesajda yazdığım xxx yılında(onu tanımayı çok istediğim yıl) katıldığı bir etkinliğin videosunu yollamış. Sadece bana mı özel yoksa toplu mu bilmiyorum ancak rehberinde ekli değilim.
Şimdi kafamda nasıl yani diye soru işareti dönüyor. Ne demek istemiş olabilir o zaman ki etkinlik videosunu bana atarak.

güncelleme:ya arkadaşlar bende biliyorum bu adamın net olmadığını ama onu sormuyorum sonuçta.

Son düzenleme:
Rehberinde ekli değilseniz size nasıl yolladı?
Özel mesaj olarak gelmiş kendisine sorabilirsiniz bu videonun anlamı nedir diye

Boyle gondermeli imali mesajlari biz 20 lerin basinda bıraktık. O zamanlar msn vardı, dinlediğin şarkıyı gösterirdi, hoslandigimiz kişiye şarkı sözleriyle mesajlar verirdik. Beyefendinin yaş olarak belli bir olgunlukta olduğunu düşünerek soyluyorum, ikili ilişkilerde bu yasa gelip de karşı tarafa boyle gizem yaratmaya çabalayan, kendi net tavrını ortaya koymaktan aciz kaçak güreşen tiplere asla itibar etmem, asla. Kimsenin bulmacasini çözmeye harcayacak zamanım yok.

Ben video atam bakalım istediğim gibi anlayacak mı? Ben yüzüne bakam bakalım aklımdan geçenleri bilebilecek mi? Ben nefes alam bakalım derdimi telepati yoluyla bilebilecek mi? Diye uzar gider bu liste ve böyle sürekli hareketlerinden anlam bulunmasını isteyen biriyle değil evli olmak sevgililik dönemi bile bir eziyettir. Bırak onu kendi haline kiminle ne ile telepati kuruyorsa kursun ruh hastası.

Bilemedim ki.
Bu şekilde soru işareti uyandıran insanlar çok sıkıcı oluyor.
Ya benim insanları çözmeye vaktim/enerjim yok ya da hayatı herkes bu şekilde yaşıyor,ben çok geride kaldım.

Rehberinde değilseniz nasıl yollayacak ki?

Hem öyle bile olsa doğru düzgün bir şekilde iletişim kurmak yerine ergen yöntemleriyle ilgi çekmeye çalışan birinden bir cacık olmaz.

Galiba rehberinde eklisin xxx yilina ait video atmasida o zamanlara cagirisim yapiyor olabilir

ne istediğini bu kadar dolaylı bir yoldan atmasaymış keşke,
tuhaf biri, bu şekil insanları ben sevemiyorum ve hayatımda tutmuyorum

Boyle anlamam bebeğim dumanla iletisime gecelim dense yerinde olur..

Ya da durun..beyefendinin hareketinin kendimce türkce meali şöyledir;
Aklımdasin konusmasakta ama adim atamiyorum..
Gecmise gidip biraz hatira deplasmani yapalim istedim videoyu bu yüzden yolladim ..

Video icin bana sordun ama cevap veremem cunku cevap verirsem "NASIL YANİ?" diye düsündüremem sana..

Birde bunun şu boyutu var bak
'' Yaa videoyu attım amaaa bakalım ne anlayacaaaak?? ''
Kızda adamın istemediği bir şekilde anlarsa o zaman adam
'' Ooffff istediğim gibi anlamamış hemen küsüyorum o zamannn '', engelle.
Sonra aylar sonra veya birkaç gün sonra engeli açar ve bu böyle sürüp gider. Adamın düşündüğüde şudur offff kız beni unutamıyoor off çok çekiciyim oooff herkes bana bayıliyööööö

Kocaman insanlar ulaşmak isterlerse ulaşırlar. İmalı gönderilerin bir amacı olduğunu düşünmüyorum. Lise yıllarımda bir radyocuyla flörtleşirdim. O da öyle ne şarkı paylaşsa üstüme alınırdım. Şimdi düşününce saçma geliyor tabii ama içindeyken manasızlığını anlamıyorsun. Size bir şey demek istese derdi. Kafa karıştıracak bir şey yok

Bu beyle görüşme isteğiniz varsa xxx videosunun üstüne gidin neden attın diye üsteleyin. Ancak artık bu beyle hiç muhatap olmak istemiyorsanız sanki xxx videosu size gelmemiş gibi davranın silin gitsin.

Aynen oyle ve gercekten adam var ise artik hepsi öküzken süründügündendir...:d

ayh tiksindim
aslında sormaktansa direk basçaktı engeli
adam da kalcaktı g*t gibi affedersin..

O video senle iletişime geçmek adına bir bahane olsaydı, sen sordugunda cevap yazardı ama cvp vermemiş..Kafana takma bence..
Ama neden iletişimi sonlandırdınız onu anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…