- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Sordum ama kendisi bir cevap vermedi işteRehberinde ekli değilseniz size nasıl yolladı?
Özel mesaj olarak gelmiş kendisine sorabilirsiniz bu videonun anlamı nedir diye
Bilemedim ki.
Bu şekilde soru işareti uyandıran insanlar çok sıkıcı oluyor.
Ya benim insanları çözmeye vaktim/enerjim yok ya da hayatı herkes bu şekilde yaşıyor,ben çok geride kaldım.
Rehberinde değilseniz nasıl yollayacak ki?
Hem öyle bile olsa doğru düzgün bir şekilde iletişim kurmak yerine ergen yöntemleriyle ilgi çekmeye çalışan birinden bir cacık olmaz.
Galiba rehberinde eklisin xxx yilina ait video atmasida o zamanlara cagirisim yapiyor olabilir
Boyle gondermeli imali mesajlari biz 20 lerin basinda bıraktık. O zamanlar msn vardı, dinlediğin şarkıyı gösterirdi, hoslandigimiz kişiye şarkı sözleriyle mesajlar verirdik. Beyefendinin yaş olarak belli bir olgunlukta olduğunu düşünerek soyluyorum, ikili ilişkilerde bu yasa gelip de karşı tarafa boyle gizem yaratmaya çabalayan, kendi net tavrını ortaya koymaktan aciz kaçak güreşen tiplere asla itibar etmem, asla. Kimsenin bulmacasini çözmeye harcayacak zamanım yok.
ne istediğini bu kadar dolaylı bir yoldan atmasaymış keşke,
tuhaf biri, bu şekil insanları ben sevemiyorum ve hayatımda tutmuyorum
Ben video atam bakalım istediğim gibi anlayacak mı? Ben yüzüne bakam bakalım aklımdan geçenleri bilebilecek mi? Ben nefes alam bakalım derdimi telepati yoluyla bilebilecek mi? Diye uzar gider bu liste ve böyle sürekli hareketlerinden anlam bulunmasını isteyen biriyle değil evli olmak sevgililik dönemi bile bir eziyettir. Bırak onu kendi haline kiminle ne ile telepati kuruyorsa kursun ruh hastası.
Birde bunun şu boyutu var bakBoyle anlamam bebeğim dumanla iletisime gecelim dense yerinde olur..
Ya da durun..beyefendinin hareketinin kendimce türkce meali şöyledir;
Aklımdasin konusmasakta ama adim atamiyorum..
Gecmise gidip biraz hatira deplasmani yapalim istedim videoyu bu yüzden yolladim ..
Video icin bana sordun ama cevap veremem cunku cevap verirsem "NASIL YANİ?" diye düsündüremem sana..
Aynen oyle ve gercekten adam var ise artik hepsi öküzken süründügündendir...:dBirde bunun şu boyutu var bak
'' Yaa videoyu attım amaaa bakalım ne anlayacaaaak?? ''
Kızda adamın istemediği bir şekilde anlarsa o zaman adam
'' Ooffff istediğim gibi anlamamış hemen küsüyorum o zamannn '', engelle.
Sonra aylar sonra veya birkaç gün sonra engeli açar ve bu böyle sürüp gider. Adamın düşündüğüde şudur offff kız beni unutamıyoor off çok çekiciyim oooff herkes bana bayıliyööööö
Birde bunun şu boyutu var bak
'' Yaa videoyu attım amaaa bakalım ne anlayacaaaak?? ''
Kızda adamın istemediği bir şekilde anlarsa o zaman adam
'' Ooffff istediğim gibi anlamamış hemen küsüyorum o zamannn '', engelle.
Sonra aylar sonra veya birkaç gün sonra engeli açar ve bu böyle sürüp gider. Adamın düşündüğüde şudur offff kız beni unutamıyoor off çok çekiciyim oooff herkes bana bayıliyööööö
Görüşmek istiyorsa o adamı kendisi atarBu beyle görüşme isteğiniz varsa xxx videosunun üstüne gidin neden attın diye üsteleyin. Ancak artık bu beyle hiç muhatap olmak istemiyorsanız sanki xxx videosu size gelmemiş gibi davranın silin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?