Nasıl yani?

Boşuna nefes tüketiyoruz yallah et çünkü benim yazdıklarımada cevap olarak ama efendi biri o demiş .Ben mutluluklar diledim bu güzel çifte Promet yoksa işin içinden çıkamayız
Okumanız yok sanırım yakışıklı değil beyfendi yazmıştım ya da başka yerinizden okuyorsunuz muhtemelen yazdığımı !!

Kim bu yazar Allah aşkına? Kesin skindirik 2-3 şiir kitabı çıkartıp, Kafa, OT gibi dergilerde yazan yazarımsılardandır. Size defalarca her konunuzda bu adamlardan hayır gelmez dendi ama yine macera peşindesiniz. Ne diyelim, bol edebiyatlı günler. Not: Eski editörüm, piyasayı iyi bilirim.

Klasik taktik değil mi bu? Kafa karıştırmak adına yapılan.. Eline geçmiştir video göndermiştir. Maksat senin kafan karışacak mı? Ona meaaj atacak mısın? Sonuçta kaç yaşında insanlarsınız/insanlarız. Biriyle görüşmek istiyorsak net olarak mesaj atabilir, arayabiliriz. Bu tamamen kafa karıştırmak için bir taktik kanmayın derim!!
Hatta yanlış anlaşılmasın halk dilinde "yem atmak" da denir ya.. Bu yemi sakın yemeyin

Yok yemem dün akşam da bir şey atmış haber gibi bir şey dönüp de cevap yazmadım halen ekli değilim rehberinde sonuçta

Yok şiir kitabı değil roman yazarı isim paylaşmak istemiyorum

Hayır değil kim olduğunu önemi var mı hanımefendi ay da kime ne kim olduğu. Videoyu açıklamak için yazdım mesleğini
Hayır değil kim olduğunu önemi var mı hanımefendi ay da kime ne kim olduğu. Videoyu açıklamak için yazdım mesleğini
Biliyoruz hwrhlde o olmadığını. Aklıma ilk o geldi de espri yaptım sadece, merak ettiğimden değil yani

Son düzenleme:
Ya ilişkiler karışık ya da ne soruluyor sevgili kim arkadaş kim kiminle ilişki noktalanmış kiminle başlamış anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…