Kızlar bu sefer kafama yüreğime uygun birini buldum çok şükür. Gayet iyi anlaşıyoruz mutluyuz bizlik sorun yok. Geçen beni arkadaşım aradı erkek. Neyse konuştuk oda sevgilimi tanıyormuş bana dedi ki sen onu nereden buldun hiç iyi niyetli bir çocuk değil dedi. Annemi istedi telefona annemde tanıyor anneme de aynısını demiş sonra annem işte yok bitti yok şöyle bende anneme dedim ki anne söyleyen çok düzgün mü onun lafına bakıyorsun sadece bir kişinin lafı ile hareket ediliyor dedim. Dün gayet iyi sevgilimin bana karşı bir yanlış davranışı olmadı asla gayet güzel işteyim annem aradı dediği tek şey o çocuktan ayrılıyorsun bitti istemiyorum babana derim diye tehdit etti. Kardeşim de ayrıl o kalitesiz imiş seninde kaliteni düşürecek gibi laflar çok üzüldüm beni ayırana kadar uğraştılar ikisi sonra sevgilimi aradım ayrıldım ama içimden gelerek değil. Akşam eve gittim babam geldi dedi ki onların memleketi bize uygun değil dedi. Evde annem mutlu kardeşim mutlu. Neyse gece saat 12 gibi sevgilim aradı bitmesin diye bende açık açık dedim bak senin hakkında böyle duymuşlar istemiyorlar dedim. Oda ben buradayım işim evim burada ablam öğretmen gelsin sorsun dedi ayrılma bunun için dedi yalvardı. Bende tamam dedim çünkü ayrılmak istemiyorum bana yanlışı olmadı. Kızlar 2 3 gün ortalık durulsun 1 kişi dedi diye ayrılmak olmaz. Sabah onu tanıyan arkadaşımı aradım başka birini iyi çocuk temiz dedi sağlam dedi. Kızlar baba mı nasıl ikna ederim lütfen yardım edin.