Nasıl yapacağız lütfen yol?

bende anlamadım iyi niyetli değil derken dün diyeni aradım bana dedi ki ne sen beni aradın nede ben seni dedi. Telefondan engelledi. Sevgilime kalitesiz diyor kendi çok kaliteli ya hem evli hem de bekar kızla aynı evde yaşıyor
İşte aynı bunun gibi kalitesiz ortamlarda gördüyse belki uyarmak istemiş olabilir. Kendileri yaparlar ama arkadaşlarının kardeşlerinin böyle şeyler yapmasını istemezler. Yine de alttan alta araştırın. Bişey çıkmazsa sa içiniz rahatlamış olur, kişi kendinden bilir işi saçmalamış der geçersiniz

İşte aynı bunun gibi kalitesiz ortamlarda gördüyse belki uyarmak istemiş olabilir. Kendileri yaparlar ama arkadaşlarının kardeşlerinin böyle şeyler yapmasını istemezler. Yine de alttan alta araştırın. Bişey çıkmazsa sa içiniz rahatlamış olur, kişi kendinden bilir işi saçmalamış der geçersiniz
ama ailem ayrıl diye baskı yapıyor şu an ayrı biliyor gizli konuşuyor görüşüyorum

Bende diyom bu üyeyi nerden tanıyorum 😁😁😁
Şimdi hatırladım ha
Nabion reis durumlar nasıl?

Sevgilime kalitesiz diyor kendi çok kaliteli ya hem evli hem de bekar kızla aynı evde yaşıyor
Bir şey demeyecektim de kendinizde şu cümleyi kurma hakkını nasıl buluyorsunuz çok ilginç vallahi.

Konuya gelince, bazen insanlar bir şey bilir ama açıkça söyleyemez. Belki sevgiliniz hakkında da bildikleri ama açıkça söylemek istemedikleri vardır. Sadece ortalık karıştırıyor da olabilirler, sizi bir şekilde üstü kapalı uyarmak istemiş de olabilirler. İki ihtimali de değerlendirin.

Son düzenleme:
Bir şey demeyecektim de kendinizde şu cümleyi kurma hakkını nasıl buluyorsunuz çok ilginç vallahi.

Konuya gelince, bazen insanlar bir şey bilir ama açıkça söyleyemez. Belki sevgiliniz hakkında da bildikleri ama açıkça söylemek istemedikleri vardır. Sadece ortalık karıştırıyor da olabilirler, sizi bir şekilde üstü kapalı uyarmak istemiş de olabilir. İki ihtimali de değerlendirin.
ben tanıyıp kendim görmek istiyorum yarın evlenmiyorum sonuçta ama ailem ikna nasıl olacak

Kusura bakmayın ama ilişkilerinizi yurutemiyorsunuz. Burda kötülediginiz bir erkek arkadaşınız hem size hem annenize erkek arkadaşını kötülüyor. O kadar samimiyet var yani. Sonra siz ailenizin korkusundan erkek arkadaşınızdan ayrılıyorsunuz, daha ortada suçu neyin olduğunu bilmeden. Sonra barışıyorsunuz. Ben adama şaşırdım. Bu şekilde arkamd durmayan biri ile görüşmeyi keserdim açıkçası

Kusura bakmayın ama ilişkilerinizi yurutemiyorsunuz. Burda kötülediginiz bir erkek arkadaşınız hem size hem annenize erkek arkadaşını kötülüyor. O kadar samimiyet var yani. Sonra siz ailenizin korkusundan erkek arkadaşınızdan ayrılıyorsunuz, daha ortada suçu neyin olduğunu bilmeden. Sonra barışıyorsunuz. Ben adama şaşırdım. Bu şekilde arkamd durmayan biri ile görüşmeyi keserdim açıkçası
o konuda bende kendime kızdım

Arkadaşınızı ne ilgilendirir kalkıp annenizle konuşuyor? Herkes işin içinde bu nasıl ilişki anlamadım. Ortada net somut bir şey de yok. Hayır yaşınız küçük de değilmiş sizce de aileniz fazla karışmıyor mu? Erkek arkadaşınızın yerinde olsam anlamadan dinlemeden beni terk eden biriyle görüşmeye devam etmem

Annene deseydin ; anne dön bak hele kızın çok düzgün mü de elin oğlunu doğulu diye beğenmiyorsun 😂 abiniz de ayrı değişik kalitenizi mi düşürüyormuş çocuk. Neyse bir şey demiycem inşallah bir diyen çıkmıştır. Gene elos gene yalvaran adeta kapılara köpek olan bir sevgili 😂 Tarif istiyoruz 😂

Back
X