- Konu Sahibi Eloselos9393
Arkadaşınıza söyleyin işleri berbat ettin diye sana nedenlerini söyleşin madem O bozdu o toplasınama daha arkadaşımı yüz yüze görmediler tanımadılar bile araştırmadılar delinin biri kuyuya taş attı çıkaramıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşınıza söyleyin işleri berbat ettin diye sana nedenlerini söyleşin madem O bozdu o toplasınama daha arkadaşımı yüz yüze görmediler tanımadılar bile araştırmadılar delinin biri kuyuya taş attı çıkaramıyoruz
İşte aynı bunun gibi kalitesiz ortamlarda gördüyse belki uyarmak istemiş olabilir. Kendileri yaparlar ama arkadaşlarının kardeşlerinin böyle şeyler yapmasını istemezler. Yine de alttan alta araştırın. Bişey çıkmazsa sa içiniz rahatlamış olur, kişi kendinden bilir işi saçmalamış der geçersinizbende anlamadım iyi niyetli değil derken dün diyeni aradım bana dedi ki ne sen beni aradın nede ben seni dedi. Telefondan engelledi. Sevgilime kalitesiz diyor kendi çok kaliteli ya hem evli hem de bekar kızla aynı evde yaşıyor
dün aradım demek için bana dedi ki ne sen beni nede ben seni aradım dedi yüzüme kapattı engelledi beni yani deseki şuyu var buyu var diyeArkadaşınıza söyleyin işleri berbat ettin diye sana nedenlerini söyleşin madem O bozdu o toplasın
ama ailem ayrıl diye baskı yapıyor şu an ayrı biliyor gizli konuşuyor görüşüyorumİşte aynı bunun gibi kalitesiz ortamlarda gördüyse belki uyarmak istemiş olabilir. Kendileri yaparlar ama arkadaşlarının kardeşlerinin böyle şeyler yapmasını istemezler. Yine de alttan alta araştırın. Bişey çıkmazsa sa içiniz rahatlamış olur, kişi kendinden bilir işi saçmalamış der geçersiniz
Çok fenasın haabelki o da senden hoşlanıyordur, elçin sangu ' ya benzemek kolay değil.
Çok garip belki de bu arkadaş sizden hoşlanıyordu ondan Böyle yaptı günahını almayalım dadün aradım demek için bana dedi ki ne sen beni nede ben seni aradım dedi yüzüme kapattı engelledi beni yani deseki şuyu var buyu var diye
bilmiyorum ama ayıp ettiÇok garip belki de bu arkadaş sizden hoşlanıyordu ondan Böyle yaptı günahını almayalım da
Bir şey demeyecektim de kendinizde şu cümleyi kurma hakkını nasıl buluyorsunuz çok ilginç vallahi.Sevgilime kalitesiz diyor kendi çok kaliteli ya hem evli hem de bekar kızla aynı evde yaşıyor
ben tanıyıp kendim görmek istiyorum yarın evlenmiyorum sonuçta ama ailem ikna nasıl olacakBir şey demeyecektim de kendinizde şu cümleyi kurma hakkını nasıl buluyorsunuz çok ilginç vallahi.
Konuya gelince, bazen insanlar bir şey bilir ama açıkça söyleyemez. Belki sevgiliniz hakkında da bildikleri ama açıkça söylemek istemedikleri vardır. Sadece ortalık karıştırıyor da olabilirler, sizi bir şekilde üstü kapalı uyarmak istemiş de olabilir. İki ihtimali de değerlendirin.
o konuda bende kendime kızdımKusura bakmayın ama ilişkilerinizi yurutemiyorsunuz. Burda kötülediginiz bir erkek arkadaşınız hem size hem annenize erkek arkadaşını kötülüyor. O kadar samimiyet var yani. Sonra siz ailenizin korkusundan erkek arkadaşınızdan ayrılıyorsunuz, daha ortada suçu neyin olduğunu bilmeden. Sonra barışıyorsunuz. Ben adama şaşırdım. Bu şekilde arkamd durmayan biri ile görüşmeyi keserdim açıkçası
Elos reis çok unutkansın hahem evli hem de bekar kızla aynı evde yaşıyor
Peki siz ömrünüzde böyle fincan gördünüz mü ?