Nasıl yaparım?

superisi444

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
129
19
13
Dün çalkantılı ilişkime son verdik. İstisnasız her gün kavga ediyorduk. Ve öyle sudan sebepler ki ve haklı olsam da özür dileyen taraf ben oluyordum. Kaybetmekten aşırı korkuyordum karşı tarafta bunu biliyordu. Vicdanı en sevdiğim özelliğiydi ama dün bana yaşattıkları akıl alır gibi değildi. Şu anda ailemleyim ama bir iki gün sonra onlardan ayrılıp yalnız yaşayacam ve nasıl yapacam bilmiyorum. Ailemle de aram iyi değil ama yine de evde ses var. Onun için yaptıklarımı konuşmayacam bile. Bir önceki konuda neler yaptığımı anlatmıştım. Tek isteğim pişman olması. Nasıl yaparım

Kendi iyiliğiniz adına bir şey yapacağınıza hala daha karşınızdaki kişiyi önemsiyorsunuz. Pişman olsun istiyorsunuz. Ne gerek var? Bırakın olmasın. Sırf ayrılırsak benim üzüldüğüm gibi üzülmez, pişman olmaz, geri dönmez vs...korkusuyla ilişki devam ettiren kişiler tanıyorum. Ne güzel işte sizinki inceldiği yerden kopmuş. Pişman olsa ne yapacaksınız iki süründürüp affedersiniz en fazla. Olan yine size olur. Bu kadar sizi yoran yıpratan bir ilişkiyi sürdürmenin manası yok. Bırakın isterse çok mutlu olsun, ne yaparsa yapsın hayat onun hayatı. Siz kendi hayatınıza odaklanın.

O kadar doğru yazmıssınız ki

O kadar doğru yazmıssınız ki

Yapmanız gereken artık onu pişman etmeyi değil kendinizi mutlu etmeyi düşünmek. Yalnız kalmak size iyi gelmiyorsa ailenizle daha sık vakit geçirin keyifli şeyler yapın birlikte, arkadaş edinin, yeni insanlar tanıyın. Göreceksiniz asıl huzuru o zaman bulacaksınız.

Yanlış anlamayın bence onun pişman olmasını istemek size birşey getirmez ego tatmini dışında. Enerjinizi buna harcamak yerine ilişkinin verdiği köyü enerjiden kurtulmayı deneyin. Yalnız kalmayın, hayatınıza bakın ve yeni aşklara şans vermeyi ihmal etmeyin. Hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…