Hallettik,her şey yolunda, sıkıntı kalmadı, ben abartmisim...gibi kısa ve net açıklamalar yeterli olur. Birine bir şey anlatiyorsaniz yorumlara da hazır olmanız lazım arkadaşınızı argo tabirle çöp kutusu gibi kullanıp sonradan ;" ama bu yorumlarından irrite" oluyorum demek bana bencilce geliyor.İyi akşamlar. Yakın bir arkadaşım var. bir dönem bu arkadaşıma ilişkimde yaşadığım bazı problemleri,kafama takılan bazı şeyleri çok yoğun şekilde anlatıp onunla paylaşıyordum. Bir tartışma yaşadıysam kızgınlıkla arkadaşıma yazıyor içimi döküyordum fakat fark ettiğim bazı şeyler oldu arkadaşımın yaptığı bazı yorumlar beni irite etmeye başladı ya da belki benim çoktan unuttuğum bi şeyi bile konuşurken istemeden de olsa hatırlattığını fark ediyorum bazen ve bundan rahatsız oluyorum. İlişkiyi başkalarına bu kadar anlatmanın ve açmanın hiç yararlı bişey olmadığını düşünmeye başladım.
şimdi bu konudaki paylaşımlarımı azaltmaya çalışıyorum ama önceden gelen bi alışkanlık olduğu için o merak edip sorular sorabiliyor fakat ben ona anlatmak istemiyorum artık. Kırmadan bu konuları, meraklı soruları nasıl geçiştirebilirim yanlış anlaşılmak da istemiyorum sevdiğim birisi
Kırmadan derin sorular sorduğunda geçiştirmeye çalış bence başka bi konuyla alakalı sorular sen sor ya da anlat bunu yaptığında eğer sana trip atıyorsa açıkça duygularını belirt üzülüyorum gibi eğer iyi bir dinleyiciyse dostsa seni anlayacaktır ve hassas davranacaktırİyi akşamlar. Yakın bir arkadaşım var. bir dönem bu arkadaşıma ilişkimde yaşadığım bazı problemleri,kafama takılan bazı şeyleri çok yoğun şekilde anlatıp onunla paylaşıyordum. Bir tartışma yaşadıysam kızgınlıkla arkadaşıma yazıyor içimi döküyordum fakat fark ettiğim bazı şeyler oldu arkadaşımın yaptığı bazı yorumlar beni irite etmeye başladı ya da belki benim çoktan unuttuğum bi şeyi bile konuşurken istemeden de olsa hatırlattığını fark ediyorum bazen ve bundan rahatsız oluyorum. İlişkiyi başkalarına bu kadar anlatmanın ve açmanın hiç yararlı bişey olmadığını düşünmeye başladım.
şimdi bu konudaki paylaşımlarımı azaltmaya çalışıyorum ama önceden gelen bi alışkanlık olduğu için o merak edip sorular sorabiliyor fakat ben ona anlatmak istemiyorum artık. Kırmadan bu konuları, meraklı soruları nasıl geçiştirebilirim yanlış anlaşılmak da istemiyorum sevdiğim birisi
5 yıllık bir arkadaşım vardı sevgilisini sürekli bana şikayet ederdi şöyle yapıyor böyle diyor canımı sıkıyor bilmem ne falan diye. Ben de ona önerilerde bulunuyordum. " Rahatsız olduğun şeyleri söyle yine devam eder dikkate almazsa ayrıl gitsin" diyordum. Sonra benimle bir süre iletişimi kesti bu arkadaş. Çocuk ondan ayrıldı ağladı üzüldü arkadaşım tekrar işi düşünce bana yazdı. Adeta onun çöp kutusuna dönmüştüm. Kötü hissedince, onunla tartışınca bana geliyordu. Ben ona çocuğun hatalı yönlerini söyleyince benden uzaklaşıyordu. En son ben de kendisine mesafemi koydum. Bundan sonra kimseyi uzun uzun dinlemiyorum. Sanırım siz de ilk zamanlar arkadaşınıza çok fazla şey anlattınız ilişkinizle ilgili. Şimdi mutlusunuz ve ilişki başında geçen olumsuz şeylerin hatırlatılmasını istemiyorsunuz.İyi akşamlar. Yakın bir arkadaşım var. bir dönem bu arkadaşıma ilişkimde yaşadığım bazı problemleri,kafama takılan bazı şeyleri çok yoğun şekilde anlatıp onunla paylaşıyordum. Bir tartışma yaşadıysam kızgınlıkla arkadaşıma yazıyor içimi döküyordum fakat fark ettiğim bazı şeyler oldu arkadaşımın yaptığı bazı yorumlar beni irite etmeye başladı ya da belki benim çoktan unuttuğum bi şeyi bile konuşurken istemeden de olsa hatırlattığını fark ediyorum bazen ve bundan rahatsız oluyorum. İlişkiyi başkalarına bu kadar anlatmanın ve açmanın hiç yararlı bişey olmadığını düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?