- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi aquamarinea
-
Çinkonuza muhakkak baktırın amaSaçım ciddi anlamda dökülüyor ve seyrelme var ince telli olduğundan da saçım fare kuyruğu gibi gözüküyor. Psikolojim altüst oldu artık tekrar bir doktora görünücem son kez.
Hmm peki saç telinde kalınlaşma falan sağlıyor mu en çok buna ihtiyacım var çünküise yaramaması imkansız icerigini okudum ben de cok faydalı bir destek. ikinci haftadan itibaren ben gördüm etkisini ki benim demir keratin cinko bir de sacla ilgili bir sey daha cok dusuk cıkmıstı vitamın falan. sadece biraz istah acıyor onu fark ettim :)
Menopoz hariç tüm saç dökülmelerinde uygun tedavi de saçlar çıkıyor canım merak etmeDökülen saçlar çıkar mı sende çıktı mı ?
cıktı, saclar gözle görülür sekilde artıyor. benim arkaya dogru acılma olmustu simdi cok gür. ama ilacı uc ay kullanman lazım, uc kutu yapıyor.Dökülen saçlar çıkar mı sende çıktı mı ?
yani kalınlasma kısmını bilmiyorum benim saclarım normal ince mi kalın mı bır fikrim yokHmm peki saç telinde kalınlaşma falan sağlıyor mu en çok buna ihtiyacım var çünkü
Ben de dökülme için o çayı içmeden, son durulama suyu olarak kullandım. Tesadüf mü bilemem ama bende işe yaramıştı.
Pek yağlara bulaşmıyorum ben, diplerden arınmıyor, bir de gözenek tıkıyor falan diyorlar. O yağı arındıracağım derken 5 defa şampuanlıyorsun, e ne anladım o işten?
Çinko değerime bakılmamıştı sağ olun.Çinkonuza muhakkak baktırın ama
Geçmiş olsun
Çörek otunu günde 1 çay kaşığı kadar çiğneyince (tadı biraz acı) saçları gözle görülür oranda arttırıyorIsirgani ben dus almadan once sacimda bekletiyorum pazar gunleri. Durulama suyu da iyi fikirmis, deneyeyim.
Ibrahim Saracoglu corekotu yagini onermisti, sac beyazlamasina karsi. 1 cay kasigi icin demisti , alip denicem malum yas kemale erdi beyaz korkusu had safhada
Hmm sonuç olarak memnunsun ama denemeye değer son bi soru başka yerlerde tüylenme yaptı mı?yani kalınlasma kısmını bilmiyorum benim saclarım normal ince mi kalın mı bır fikrim yok
Valla panpa ben boyuyorum, önden ufak bir kısım tee liseden beri beyaz bende, tam tepe bir de.Isirgani ben dus almadan once sacimda bekletiyorum pazar gunleri. Durulama suyu da iyi fikirmis, deneyeyim.
Ibrahim Saracoglu corekotu yagini onermisti, sac beyazlamasina karsi. 1 cay kasigi icin demisti , alip denicem malum yas kemale erdi beyaz korkusu had safhada
Genetik saç beyazlamasına da faydalı mıdır acaba?Çörek otunu günde 1 çay kaşığı kadar çiğneyince (tadı biraz acı) saçları gözle görülür oranda arttırıyor
Sebat etmek sıkıntı sadece :)
Onun hakkında fikrim yok maalesef ama zannetmiyorum ki düzeltsinGenetik saç beyazlamasına da faydalı mıdır acaba?
Hmm 13 yaşından beri var bu durumOnun hakkında fikrim yok maalesef ama zannetmiyorum ki düzeltsin
Sonuçta genetik adı üstünde
Belki yavaşlatabilir
Denemekte fayda var :)
Ah keşke yeniden çıksa gürleşse 10 kutu kullanırımcıktı, saclar gözle görülür sekilde artıyor. benim arkaya dogru acılma olmustu simdi cok gür. ama ilacı uc ay kullanman lazım, uc kutu yapıyor.
Gerçi biraz tuzlu fiyatı hatırladığım kadarıyla ama işe yararsa değer verilen parayaAh keşke yeniden çıksa gürleşse 10 kutu kullanırım
Hap/kapsül olanı mı yoksa şampuanı mı?Gerçi biraz tuzlu fiyatı hatırladığım kadarıyla ama işe yararsa değer verilen paraya
Hap /kapsül olanı ama kutu uç ay gidiyordu benim bildiğim aslında bazı sitelerde satışı var Google a priorin satın al yazınca çıkıyorHap/kapsül olanı mı yoksa şampuanı mı?
Çörek otunu günde 1 çay kaşığı kadar çiğneyince (tadı biraz acı) saçları gözle görülür oranda arttırıyor
Sebat etmek sıkıntı sadece :)
Pastaya,böreğe konulan haliKiz nerden aliyorsun, pastaya borege konulan hali mi? Marketten baharat olarak alip cigneyebilir miyim, yoksa tazesi mi gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?