Nasıl yapmalı

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.002
133
41
Elimde telefon , inst, kk ve YouTube arasında gelgit ten bıktım İnan’ın, kendimden sıkıldım o derece !! Eşimşe şuan ayrıyız somumuz ne belli değil, evi temizliyorum tv cep tel, saatlerce cep tel , kitabı elime alınca hemen TELi arıyor elim gözüm , yeni paylaşım var mı yeni konu açılmış mı vs ? Gündüz isteyim hafta içi , akşamlarım ve haftasonum böyle geçiyor resmen , nasıl vazgeçerim bundna bi fikri olan var mı , sanırım ciddi ekran bağımlısı oldum ben

Sanırım bu toplumsal bi sorun. Başka sosyal aktivitelerde mi bulunsanız? Örneğin herhangi bir kursa gitme şansınız varsa, yada çalışıyorsanız o alanda kendinizi geliştirmeye yönelik bişeyler yapın mesela.

Ya aynısı bende de oluyor aslında sürükleyici bir kitap alsanız sarsa değişirsiniz.

Elimde telefon , inst, kk ve YouTube arasında gelgit ten bıktım İnan’ın, kendimden sıkıldım o derece !! Eşimşe şuan ayrıyız somumuz ne belli değil, evi temizliyorum tv cep tel, saatlerce cep tel , kitabı elime alınca hemen TELi arıyor elim gözüm , yeni paylaşım var mı yeni konu açılmış mı vs ? Gündüz isteyim hafta içi , akşamlarım ve haftasonum böyle geçiyor resmen , nasıl vazgeçerim bundna bi fikri olan var mı , sanırım ciddi ekran bağımlısı oldum ben
Telefonun rengini ters çevirin farklı göreceksiniz

Valla bende bir hobi yada vakit geçircek birşey bulunca bundan kopamıyorum. Kitap okursam sürekli kitap okuyorum, oyun oynarsam sürekli oyun. Çözümü bilemiyorum. Kendimce çözüm işe girmek :KK45:

Ben kolayca alamayacağım yere koyuyorum telefonu. Mesela en uzak odada çekmecenin dibine falan :)

Boş kalınca ben de öyleyim. Demek meşguliyet lazım. Daha çok iş çıkarın kendinize. Spora falan yazilin.

Bağımlılık değik bu boşluk.
Yapacak bir şeyler bulun kendinize. Öyle ki sizi yorgunluktan devirecek bir şey olsun.
Zaman zaman ben de sarıyorum bir şeylere. Sonra bu kadar iş beni bekliyor diye silkiniyorum.

Back
X