Eee içinizden gelmiş, böyle yapmışsiniz. Belki arkadaşlarınızın da içinden gelir odetmezler.
Ama ben çok sanmiyorum. Çünkü alt tarafı arkadaşlarının nişanı. Sen olmasan onlar herhangi bir kuaförde belki yetmiş liraya kirikfon çektireceklerdi,olacak bitecekti. Ama senin seçtiğin kuaförde, sana eşlik etmek icin oradayken Nisan tarifesinden belki de 400 -500 isteyecek kuaför ondan. Bunu kızların ödemesi sence adil mi?
En fazla belki öderler diye Bekleyip umut edebilirsin. Ama ödemezlerse herhangi bir teklifte bulunamazsin,çünkü bozulup düğünün gelmeme ihtimalleri çok yüksek olur .
Ben yerinde olsam kuaföru değiştirirdim.. bilindik kuaför olması güzel yapacağı anlamına gelmiyor ki. Kuaförün bir yaptığı diğerini tutmaz,canı sıkılırsa, başka müşteriler geldiği için acele ederse ne bileyim keyifsizse baştan savma yapar gönderir. Ozenirse güzel yapar.. ben doğma büyüme aynı kuaföre giderim (hatta ablamın da Nisan düğün vs o kuaförde oldu) . Adam bir kesmeye çok guzel keser, bir kesmeye besleme saçı gibi yolak yapar gönderir

. Kahkulumu bir 'cok uzamış gel keseyim' diye duzleltir,para almaz, bir şekilsiz düzeltir yirmi lira alır...kuafor bu. Çok da bir anı bir anını tutan meslek değil .
Gidin başka kuaförlere, biraz oturun milleti izleyin hatta vaktiniz varsa,nasıl yapıyorlar görün. Nisanim var demeden arkadaş nisanina gidecekmiş gibi davranın,ona göre fiyat Alin.
Ya da kuaförümu değiştirtmem dersen kızlara şey diyebilirsin; kizlar yaa ben sabah 6da gidecekmişim kuaföre. Siz hiç kalkmayın,yol yorgunusunuz. Ben kuaför işini / foto işini vs halledeyim 12 gibi gelirim, kıyafetleri giyer beraber hazırlanıriz vs...
Hani böyle,zahmet olmasınmis gibi söylersiniz. Ama 'ay canimmmm ne zahmeti ,geliriz tabii hiç seni yalniz bırakır mıyız' demelri çok daha yüksek ihtimal