nasıl yapmalıyım?

Arkadaslara sorardim ben olsam
Kizlar kuafor masraflariniz benden mi olsun ne yapalim
Eger hepsini ben ödeyeceksem ona gore toplu fiyat uzerinden pazarlik yapayim
Malum devir tasarruf devri falan derdim...
Bunun üstüne hala evet derlerse arkadaşlıktan çıkarın bence
Diğer türlü de onlar zaten sizi arkadaşlıktan çıkarır bu sorudab sonra 😂😂

selam herkese
gecenin bi vaktinde aklıma gelen bir sey oldu. haftaya nişanım var, bugün de bi kuaförle konusmak icin gittim kendi yapacagım işlemlerimi anlattım, biraz pahalı biyer ben de fiyat konusunda indirim istedim sagolsunlar nişanı duyunca daha da arttırdılar cok bozuldum.. zaten bu sürecte cok açıldım her şey ateş pahası üstüne bide insanlar böyle şeylerin peşinde. normal verdiği fiyatı nişanı duyunca arttırdı neymiş nişan olunca değişiyomuş fiyat gelinbaşında da değişirmiş. neyse mecbur oraya gitmem gerekiyor cunku tavsiye üzerine gidicem baska biyerde saçım makyajım kötü olur diye korkuyorum.
benim asıl aklıma gelen, nişan için şehirdışından iki arkadasım gelcek, bigün öncesinden gelecekleri icin sabah birlikte kuaföre gidicez yani öyle söylemişlerdi konuştugumuzda. onların işlemlerini evsahibi olarak benim karşılamam gerekir değil mi? yani sanırım adet böyle. onlara da mahcup olmak istemem nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yaparım. ama ben nişana gelecek arkadasımın düğününde kuaföre onunla gittim ama ona destek olmak icin, saçımı makyajımı kendim halletmiştim, zaten bisürü masrafları var bide ben çıkmayım diye düşünmüştüm. benim nasıl yapmam gerekir peki? yani gelinin arkadasları kendisi mi ödüyor işlem ücretlerini?
Nisanda erkek karsılamıyr mu ya?Bizde sanki öyle olmustu 10 sene öncesini pek hatırlamıyorm da:)
Kardesim gelmisti onu da karsılamıstı erkek tarafı.

ben nişanım var dememiştim arkadaşımızın düğününe davetliyim demiştim
arkadaşlarınızla başka bir kuaföre gidip öyle söyleyin

Evde yapilacak nisan icin bence bu denli masraf yapmayin. Ne siz ne arkadaslariniz.

Basit bir kuafore gidin bence. Makyaj malzemeleriniz varsa kendi malzemelerinizle yaptirabilirsiniz de, eger makyaj malzemesi kalitesinden endiseniz varsa.

selam herkese
gecenin bi vaktinde aklıma gelen bir sey oldu. haftaya nişanım var, bugün de bi kuaförle konusmak icin gittim kendi yapacagım işlemlerimi anlattım, biraz pahalı biyer ben de fiyat konusunda indirim istedim sagolsunlar nişanı duyunca daha da arttırdılar cok bozuldum.. zaten bu sürecte cok açıldım her şey ateş pahası üstüne bide insanlar böyle şeylerin peşinde. normal verdiği fiyatı nişanı duyunca arttırdı neymiş nişan olunca değişiyomuş fiyat gelinbaşında da değişirmiş. neyse mecbur oraya gitmem gerekiyor cunku tavsiye üzerine gidicem baska biyerde saçım makyajım kötü olur diye korkuyorum.
benim asıl aklıma gelen, nişan için şehirdışından iki arkadasım gelcek, bigün öncesinden gelecekleri icin sabah birlikte kuaföre gidicez yani öyle söylemişlerdi konuştugumuzda. onların işlemlerini evsahibi olarak benim karşılamam gerekir değil mi? yani sanırım adet böyle. onlara da mahcup olmak istemem nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yaparım. ama ben nişana gelecek arkadasımın düğününde kuaföre onunla gittim ama ona destek olmak icin, saçımı makyajımı kendim halletmiştim, zaten bisürü masrafları var bide ben çıkmayım diye düşünmüştüm. benim nasıl yapmam gerekir peki? yani gelinin arkadasları kendisi mi ödüyor işlem ücretlerini?
Merhaba; ben nişanda kimsenin saçını yaptırmadım. Nikahta yapıldı kızların saçı ve ben ödedim. Nişanda yaptırmak zorunda değilsiniz bence.

İnsanlar sizin için geliyorlar. Kuaföre birlikte gidilecekse ödemeyi ev sahibi yapmalı. Onları başka kuaföre göndermeniz veya hesap ayırmanız yakışık almaz. Hamama giren terler derler yapacak bir şey yok. Gerçi evde yapılacak bir nişanın işlemi bellidir. O kadar saçı makyajı abartmayacaksanız illa pahalı kuaföre de gerek yok. Benim anlamadığım damat ödemiyor mu kuaförü? Ben evde yapmıştım saç makyajımı zaten nişan söz bir oldu evde ama kimde kuaföre gidildiyse damat ödemiştir. Hatta kuzenimin nişanında kuzenim, ablası ve bir arkadaşı kuaföre gitmişlerdi. Bana da gel demişlerdi, evim uzak diye dahil olmadım. Kuzenim Yanımda telefonla konuşuyordu damat dedi ki hadi sen neyse ama ablanla arkadaşının da mı parasını ben ödeyeceğim. İçimden neyse ki ben kuaföre gitmedim demiştim. Sonrasında başka bir maddi konu sebepli nişan atıldı, bu da böyle bir anımdır

Ben soylemedim nisanda da dugunde de , bir yakinin dugunu var dedik iki kiz arkadasim da vardi makyajlarini orda yaptilar saclarini kuafor yapti o kadar

selam herkese
nişanınız salonda vs mi olacak yoksa evde mi?

Back
X