selam herkese
gecenin bi vaktinde aklıma gelen bir sey oldu. haftaya nişanım var, bugün de bi kuaförle konusmak icin gittim kendi yapacagım işlemlerimi anlattım, biraz pahalı biyer ben de fiyat konusunda indirim istedim sagolsunlar nişanı duyunca daha da arttırdılar cok bozuldum.. zaten bu sürecte cok açıldım her şey ateş pahası üstüne bide insanlar böyle şeylerin peşinde. normal verdiği fiyatı nişanı duyunca arttırdı neymiş nişan olunca değişiyomuş fiyat gelinbaşında da değişirmiş. neyse mecbur oraya gitmem gerekiyor cunku tavsiye üzerine gidicem baska biyerde saçım makyajım kötü olur diye korkuyorum.
benim asıl aklıma gelen, nişan için şehirdışından iki arkadasım gelcek, bigün öncesinden gelecekleri icin sabah birlikte kuaföre gidicez yani öyle söylemişlerdi konuştugumuzda. onların işlemlerini evsahibi olarak benim karşılamam gerekir değil mi? yani sanırım adet böyle. onlara da mahcup olmak istemem nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yaparım. ama ben nişana gelecek arkadasımın düğününde kuaföre onunla gittim ama ona destek olmak icin, saçımı makyajımı kendim halletmiştim, zaten bisürü masrafları var bide ben çıkmayım diye düşünmüştüm. benim nasıl yapmam gerekir peki? yani gelinin arkadasları kendisi mi ödüyor işlem ücretlerini?