Eş bir kuklaNiye kayınpederden izin alıyorsun eşin yok mu ? Onun parasıyla neden gidiyorsun eşin çalışmıyor mu ?
Ona da izin yok.oriflame işine başlamak istiyorum artık üye oldumSiz kv telefonumu parçaladı, nasıl youtube icerigi cekecegim diye konu açan kişi misiniz? Ona gore neden kendiniz calismiyorsunuz diye soracağım
NeSiz kv telefonumu parçaladı, nasıl youtube icerigi cekecegim diye konu açan kişi misiniz? Ona gore neden kendiniz calismiyorsunuz diye soracağım
Elti tokatlayan, anam babam hasta boşanamam diyen, kocadan dayak yiyen, kv yüzünden pantolon bile giyemeyen gibi gibi devam ediyorSiz kv telefonumu parçaladı, nasıl youtube icerigi cekecegim diye konu açan kişi misiniz? Ona gore neden kendiniz calismiyorsunuz diye soracağım
Hem eş babası kardeşiyle kafede çalışıyor,tüm parayı da güya babasına veriyorNiye kayınpederden izin alıyorsun eşin yok mu ? Onun parasıyla neden gidiyorsun eşin çalışmıyor mu ?
Sen ailenin yanına giderken eşinin ailesinden mi izin alıyorsun yani ? Eşin çalışıyor mu sen çalışmıyor musun ?Eş bir kukla
O elti sende de olursa sen de tokatlarsın ben SANa söyleyimElti tokatlayan, anam babam hasta boşanamam diyen, kocadan dayak yiyen, kv yüzünden pantolon bile giyemeyen gibi gibi devam ediyor
Kv kp ile yaşıyor.Eşi ve eş ailesi dehşet zorba ve baskıcı.Nefesi bile izinle alacak konu sahibi yakında.Niye kayınpederden izin alıyorsun eşin yok mu ? Onun parasıyla neden gidiyorsun eşin çalışmıyor mu ?
Ben hayır,öğretmenim ama çalışamadımSen ailenin yanına giderken eşinin ailesinden mi izin alıyorsun yani ? Eşin çalışıyor mu sen çalışmıyor musun ?
Dert ettiği şey içerik fikriydi amaNekayınvalidesi telefonunu mu kırmış ne hakla ?
Sıkılıyorum evde anlamıyor musunuz odamdan dışarı çıktığımda sevmediğim insanlar.sen olsan ne yapardınDert ettiği şey içerik fikriydi ama
Çocuk yoktur umarımKv kp ile yaşıyor.Eşi ve eş ailesi dehşey zorba ve baskıcı.Nefesi bile izinle alacak konu sahibi yakında.
Şiddet sevmem hele kendi kendine yapılan şiddeti hiç sevmem. Bu kendine yaptığın zulme ne zaman son vereceksin acaba ?O elti sende de olursa sen de tokatlarsın ben SANa söyleyim
Evi ayırırdımSıkılıyorum evde anlamıyor musunuz odamdan dışarı çıktığımda sevmediğim insanlar.sen olsan ne yapardın
Hangi zulüm?Şiddet sevmem hele kendi kendine yapılan şiddeti hiç sevmem. Bu kendine yaptığın zulme ne zaman son vereceksin acaba ?
Ah nilu, üzümlü kekim...Ona da izin yok.oriflame işine başlamak istiyorum artık üye oldum
Neden boşanmıyorsunuz? Böyle yaşamak zor değil mi? Çalışın kendi ayaklarinizin üzerinde durun. Cep telefonu bile kullandirmiyorlar size. Hangi devirdeyiz yaSıkılıyorum evde anlamıyor musunuz odamdan dışarı çıktığımda sevmediğim insanlar.sen olsan ne yapardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?