Nasıl yapsam,ikilemdeyim

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.319
18.862
248
28
Selam hanımlar,benden hoşlanan benim de hoşlandığım biri vardı konusunu da açmıştım. Baya açıldı ve cinsel bir şeyler yaşadık. Ancak bu olaydan sonra soğudum. Karşımdaki çok iyi bir insan bazen bağrıma basasım geliyor ve beni çok sevdiğine eminim. Ama ben kendime anlam veremiyorum. Neden böyle olduğunu da bilmiyorum daha önce hiç yaşamadığım bir durum. Bu ilişkiyi bitirmeli miyim? Yoksa zamana mı bırakmalıyım? Ve bu soğuma olayı neden olur sizce?

Banada olmustu bu neden hala bilmiyorum o insandan tiksiniyodum sebepsiz

Tenler uymamistir. Bosverin zorlamayin da kendinizi olmuyorsa olmuyordur

Ten uyuşmaması değil aksine çok istedim ama rahatsız hissettim kötü oldum

İstemek ayrı şey.Belki bilinçaltında çok farklı şeyler bekledin,onu karşılamadı ya da arkadaştın bu kişiyle yanlış hatırlamıyorsam,şimdi böyle bir durumun içinde olmak tuhaf geldi,olabilir yani.Olmuyorsa zorlama ama,çıkaracağın sonuç bu olsun.Sen üzülürsün,o da üzülür.

Çok duygusal ve bir erkek için fazla sırnaşık geliyor

Bu sumugu ittiren kişi mi

Cinsel olaydan sonra soğudum yazmışsıniz bence de ten uyumuyla alakali
duygusal ve sırnaşık olduğunu cinsellik sırasında değil sumugu ittirirken anlayamadiniz mi eğer oysa

hep erkekler mi şaaapıp basıp gidecek. bi kere de kadın tarafı yapsın hoşuna gitmiyosa gitmiyodur yapacak bişey yok
Ama bak kadın gene kendını içinde neden boyle oldu diye uzuluyor.erkek olsa sonumuz yok diyip gıtmıstı

Bi kere soğuduysan bitir devamı gelmez bende bi kere soğudum insanla devam edemiyorum biten bitiyor ten uyumunuz yok çekim alamıyorsun hareketleride batmaya başlar bi süre sonra sana çocukça gelir sen daha seni koruyup kollayacak sözünü başkalarına geçiren olgun anlayışlı şaklabanlık yapmayan ciddi erkek istiyorsun hayatında

Bu sumugu ittiren kişi mi

Cinsel olaydan sonra soğudum yazmışsıniz bence de ten uyumuyla alakali
duygusal ve sırnaşık olduğunu cinsellik sırasında değil sumugu ittirirken anlayamadiniz mi eğer oysa
Okur okumaz benimde aklıma aynı kişi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…