Negatif enerji veriyorsun diyorlar neşeli ol diyorlar hep oysa çok gülerimbilinçaltınızda sizi bu duruma getiren bir şey illâ ki vardır irdeleyin biraz.. yapı olarak soğuk insanlar gördüm ama bu kadar fazlaysa sorun var bence.
ayrıca yapı soğuk olsa da insanlara ara sıra sıcak davranmak,gülümsemek,kendi sorunlarını çok sık yansıtmamak nezâket kurallarındandır
sürekli somurtmak ve soğukluk nezaketsizliktir
Bunu nasıl yapıyorsunuz peki nasıl cana yakın oluyorsunuzBende aksine dokunma durumuna aşığım maalesef
Şöyle söyliyim araba kullanırken bile elini yüzünü sevip dokunasım geliyor
Yanımdayken mesela sıcak havada el ele tutuşmuyorsak eğer, kolundan bacağından bir yerinden yakalıyorum illa adamı, güvende hissediyorum o şekilde, huzura eriyorum dokundukça ne bileyim
Bazen acaba bıkmış olabilir mi diye düşünüyorum
Bir ayarımız yok
Bende aksine dokunma durumuna aşığım maalesef
Yanımdayken mesela sıcak havada el ele tutuşmuyorsak eğer, kolundan bacağından bir yerinden yakalıyorum illa adamı, güvende hissediyorum o şekilde, huzura eriyorum dokundukça ne bileyim
Bir ayarımız yok
Soğuk biriyim bu yüzden hep kaybediyorum. Aileme arkadaşlarıma erkek arkadaşıma hep soğuk davranıyorum. İçimden sarılmak geliyor yakın olmak geliyor ama engelleyen bişey var yapamıyorum böyle olunca kimse benimle buluşmak görüşmek istemiyor. Erkek arkadaşım buluşmak bile istemiyor böyle hep kaybedeceğim nasıl yenerim ben bunu ya çok çabalıyorum ama yine aynı bıktım bu huyumdan
Zorluyorum ama yüne aynı yine aynıahah bende böyleyim. İlla teni tenime değecek :)
Konu sahibi biraz içten gelmesi gerekiyor. En kötü zorlayacaksın kendini.
yapı bu napsan değişmez bence
Bbunu nben de cok soguk bir insanimdir, sectigim yalnizligi kalabaliga tercih ederim.
Bende böyle olmak istiyorum ya hemde çokben de cok soguk bir insanimdir, sectigim yalnizligi kalabaliga tercih ederim.[/
bende tam tersiyim aşırı derecede gösteririm sevgimi
içimden geldiği anda durduramam kendimi illa öpüp sarılmalıyım
anneme kardeşime de öyle
çoğu zaman öffff yeter diye itildiğim olmuştur
ben de cok soguk bir insanimdir, sectigim yalnizligi kalabaliga tercih ederim.Bunu nasıl yenecezben de cok soguk bir insanimdir, sectigim yalnizligi kalabaliga tercih ederim.
Tamamen yapı meselesi bence bu, çabaladığım bir şey değilBunu nasıl yapıyorsunuz peki nasıl cana yakın oluyorsunuz
yapı bu napsan değişmez bence
bende tam tersiyim aşırı derecede gösteririm sevgimi
içimden geldiği anda durduramam kendimi illa öpüp sarılmalıyım
anneme kardeşime de öyle
çoğu zaman öffff yeter diye itildiğim olmuştur
Aynen bende böyleyimBende aksine dokunma durumuna aşığım maalesef
Bir ayarımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?