nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

canım belkide yaşadığın şeylerin benzerini yaşadım... bende asi dik başlı birisiydim... ve arkadaşlarımda bana seni bu yüzden seviyor adamın ak dediği şeye kara diyorsun demişlerdi... bizimde 2 bucuk yıllıkken çok tartışmalarımız hatta 10 gün kadar( ilk uzun ayrılığımız) ayrılığımız oldu... o da artık bu hareketlerimden bıktığını flan söylüyordu... ama bir yandan da kendine dikkat et başkasıyla görüşme gibi msjlar atıyordu... ve biz 10 gün sonra barıştık yani hepsi benm bu huylarımı değiştirmem içindi... ama ben hala değişemedm... biraz düzeldim ama yinede var değişmeyen huylarım... en azından zırt pırt ayrılmalarımı kestim...bende en ufak bi tartışmada bitti diye kestirip atıyordum...ve o başkalarıyla çıkarım korkusuyla hemen yumuşamıştı. arkadaşlarım haber ucurmuş kıskansın diye ve işe yaramıştı...

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama resmine bakılırsa genç bir kızsın. Öncelikle sana tavsiyem bu kıskandırma saçmalığına bir son ver. Bunlar boş şeyler. Sana değer vermiş belliki sahiplenmek istemiş ama sen adeta onu kaybedip kendinden soğutmak için çaba sarfetmişsin. İyilik, şefkat,anlayış ve güvenin olmadığı bir ilişkide hiçbir erkeği tutamazsın. Sen hiç hürrem sultanı seyretmedin mi :)) Koskoca sultanlar sultanını saydığım niteliklerle nasıl dize getirdi. Herşey bir okul hayatımızda ,sende öğreneceksin ama birdahaki sefere belki bu işten birşey çıkmaz bence artık üzgünüm.

canım her şeyi yaptım diyorsan boşuna vakit kaybetme artık bitti de gitsin...biliyorum zor ama yapacak ne kaldı ki. kıskandırmışsın alttan almışsın üste çıkmışsın bilemedim... ya da böyle devam et kabullenemiyorsan. hiç haber almamakta kötü olabilir.

aslinda coktan bitti diycem de,hep aniden bitti dememe takmis ya simdi yine hakli cikmis olucak bitti dersem..

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama resmine bakılırsa genç bir kızsın. Öncelikle sana tavsiyem bu kıskandırma saçmalığına bir son ver. Bunlar boş şeyler. Sana değer vermiş belliki sahiplenmek istemiş ama sen adeta onu kaybedip kendinden soğutmak için çaba sarfetmişsin. İyilik, şefkat,anlayış ve güvenin olmadığı bir ilişkide hiçbir erkeği tutamazsın. Sen hiç hürrem sultanı seyretmedin mi :)) Koskoca sultanlar sultanını saydığım niteliklerle nasıl dize getirdi. Herşey bir okul hayatımızda ,sende öğreneceksin ama birdahaki sefere belki bu işten birşey çıkmaz bence artık üzgünüm.

bi karisiklik oldu galiba,konu sahibi benim ama resmini gördügünüz arkadas yorum yapmis sadece:) ama bende gencim 24 yasindayim:)

söylediklerinizde haklisiniz iyilik sefkat güven bi iliskide cok önemli ama o bana suan bunlarin hic birini göstermiyo.
beni sevdigi bile belli degil.arayip sormuyo ilgilenmiyo,sadece erkeklik gururu mudur neyse artik o yüzden gitme diyo.

bitir o zaman diyceksiniz muhtemelen,o konuda da haklisiniz ama bu zamana kadar hep bitti dedigim icin bu noktaya geldik o yüzden artik tepkisiz kalmaya calisiyorum,bitti demiyorum ama bisey de yapmiyorum zamana biraktim her seyi. böyle de cok zor ama artik yapicak biseyim kalmadi.

dogru mu yanlis mi bende bilmiyorum ama simdilik böyle tepkisiz kalmayi tercih ediyorum...

bi karisiklik oldu galiba,konu sahibi benim ama resmini gördügünüz arkadas yorum yapmis sadece:) ama bende gencim 24 yasindayim:)

söylediklerinizde haklisiniz iyilik sefkat güven bi iliskide cok önemli ama o bana suan bunlarin hic birini göstermiyo.
beni sevdigi bile belli degil.arayip sormuyo ilgilenmiyo,sadece erkeklik gururu mudur neyse artik o yüzden gitme diyo.

bitir o zaman diyceksiniz muhtemelen,o konuda da haklisiniz ama bu zamana kadar hep bitti dedigim icin bu noktaya geldik o yüzden artik tepkisiz kalmaya calisiyorum,bitti demiyorum ama bisey de yapmiyorum zamana biraktim her seyi. böyle de cok zor ama artik yapicak biseyim kalmadi.

dogru mu yanlis mi bende bilmiyorum ama simdilik böyle tepkisiz kalmayi tercih ediyorum...

Canım, iyiliği şefkati sana göstermesi gereken zamanda göstermiş sen karşılık vermemişsin . Artık kor soğumuş sönmüş . Zamanlamada bir hata var. Sen artık yoluna halılar sersen nafile bence . Onun için sadece beklentilerini karşılayamadığı birisin şuan için .Biraz acı konuştum ama gerçek bu. Ama inanıyorumki hatta eminim bundan sonraki ilişkinde seni seven insanı, seni severken senin için kalbi çarparken değerlendirip mutlu edeceksin.

Canım, iyiliği şefkati sana göstermesi gereken zamanda göstermiş sen karşılık vermemişsin . Artık kor soğumuş sönmüş . Zamanlamada bir hata var. Sen artık yoluna halılar sersen nafile bence . Onun için sadece beklentilerini karşılayamadığı birisin şuan için .Biraz acı konuştum ama gerçek bu. Ama inanıyorumki hatta eminim bundan sonraki ilişkinde seni seven insanı, seni severken senin için kalbi çarparken değerlendirip mutlu edeceksin.

ama ben cok büyük hatalar yapmadm ki, düzelip düzelmedigimi görmesi icin bana bi sans daha vermesi gerekirdi.

demek ki ikinci kez denemeyi göze alamiycak kadar azalmis sevgisi,elimden bisey gelmiyo artik..

hllly merhaba,
öncelikle yaşadıklarını bire bir olmasa da benzer şekilde yaşadım.. Bizde ikimizin de aynı sınava hazırlanması gerekiyordu,ve o bana biraz derslere odaklanmak istediğini,eskisi kadar sık görüşemeyeceğimizi vs söylemişti.. Bense ona çok kızdım,mantığım kabul etse de kalbim bir türlü kabul edemiyordu ikinci plana atılmayı,üstelik aynı sınava bnm de hazırlanmam gerekiyordu, birlikte üniversitede okuduğum adam kendi memleketime döncem diye tutturmuştu.. O stres içinde ipler tamamen koptu malesef, bir daha asla onarılamayacak kadar kırıldım sanıyordum ama çabuk onardım kendimi, ve ne oldu biliyor musun, memleketine dönme konusu dışında her konuda geri döndü..
Aynı dönemlerde aşk acısı çeken bir abla bana sıkıca sarılıp demişti ki ben güçsüz olduğum için kaybettm ama sen çabuk toparlanıp devam ettiğin için kazandın..
Çabuk toparlanmalısın,sen güçlüsün unutma.. Mutlu etmeyecekse gölge de etmesin,ve ne olursa olsun dilinden asla düşürme "benden değerli değil" ;)

Bu arada Allah biliyor içim kan ağlarken nasıl kahkahalar attım, içimden köpekler gibi pişman olup dönsün inşallah diye dualar ettim :)

hllly merhaba,
öncelikle yaşadıklarını bire bir olmasa da benzer şekilde yaşadım.. Bizde ikimizin de aynı sınava hazırlanması gerekiyordu,ve o bana biraz derslere odaklanmak istediğini,eskisi kadar sık görüşemeyeceğimizi vs söylemişti.. Bense ona çok kızdım,mantığım kabul etse de kalbim bir türlü kabul edemiyordu ikinci plana atılmayı,üstelik aynı sınava bnm de hazırlanmam gerekiyordu, birlikte üniversitede okuduğum adam kendi memleketime döncem diye tutturmuştu.. O stres içinde ipler tamamen koptu malesef, bir daha asla onarılamayacak kadar kırıldım sanıyordum ama çabuk onardım kendimi, ve ne oldu biliyor musun, memleketine dönme konusu dışında her konuda geri döndü..
Aynı dönemlerde aşk acısı çeken bir abla bana sıkıca sarılıp demişti ki ben güçsüz olduğum için kaybettm ama sen çabuk toparlanıp devam ettiğin için kazandın..
Çabuk toparlanmalısın,sen güçlüsün unutma.. Mutlu etmeyecekse gölge de etmesin,ve ne olursa olsun dilinden asla düşürme "benden değerli değil" ;)

cook tesekkür ederim ilgin icin, böyle sözler duyunca kendimi daha da güclü hissediyorum ama bazen de sadece onu istiyorum hep bi ikilemdeyim iste...
ama hissediyorum ki gecen günlere göre daha güclüyüm bende..uzun zamandir kendimi olumsuzluklara hazirlamis durumdayim.
suan hem özlem var hem yalnizlik hissi hem hayal kirikligi,hepsini ayni anda üzerimden atmam zor ama yapabilecegime inaniyorum.
yine de bitti demiycem ama...

bir de şunu msj atmayı dene o zaman. bu zaman kadar hep uyardın düzelemedim. ama ayrılığı hiç düşünmemiştim bir şans ver bana düzelmezsem bitsin. gibi bir şey ne bileyim :(

bir de şunu msj atmayı dene o zaman. bu zaman kadar hep uyardın düzelemedim. ama ayrılığı hiç düşünmemiştim bir şans ver bana düzelmezsem bitsin. gibi bir şey ne bileyim :(

ne kadar da benziyoruz:) onu da denedim,bi sans daha dedim. benim oldugum yere gelmezsen sans veremem dedi. cünkü biliyodu asla gidemezdim belki de o yüzden dedi cikmaza sokmak icin.
bende bunu bildigim icin gelicem dedim,böyle bisey beklemiyodu bahanesi kalmadigi icin sans vermek zorunda kaldi ama bin pisman etti beni.
bu da bana sans vermis hali yani...

Canım o msjın fazlasını atmış ama aldığı cevap sen gelmezsen o iş yatar.. Bir ilişkiye verilen değer buysa bence msj fln atmaya değmez,ki ben o msjı atmamış o cvbı almamış olsan git yanına yüz yüze konuş dicektm,ama sen adım attğn halde karşı taraf rest çekmiş.. O zaman sen de dur artık,bu noktada zorlamanın ve gururunu daha fazla kırdırmanın alemi yok.. Ki öğrendğm bir şey varsa doğal akışa pek müdahale etmemek lazım, hakkında hayırlısı olur inşallah canım.. İyi geceler..

Bu arada Allah biliyor içim kan ağlarken nasıl kahkahalar attım, içimden köpekler gibi pişman olup dönsün inşallah diye dualar ettim :)

aynen bende öyleyim hep gülmek icin biseyler ariyorum kendime:))

ne kadar üzülsem de depresyona girmeyi beceremiyorum neyse ki:)
hem agliyorum hem gülüyorum ama sonumuz nereye varicak cok merak ediyorum..

her şey yoluna girecek inan bana,onunla veya onsuz.. Bn de annemlere şeytan görsün onun yzünü deyip Allahm nolur geri dönsün pişmanlıktan beter eziyet çeksin diye ve bana yaşattıklarını o da yaşasın diye her gece dua ettm,bi şans istedim ve o arada aynen yaşadıklarını yaşadım,kendini geri çekmişti.. Ve sora beni sevmiyo musun artık diyince sessiz kaldı,ve ben bir daha asla beni görmeyeceksin deyip uzaklaştm.. Görmeyecekti de telefonlarına çıkmadım,gördüğüm yerde sanki o yokmuş orada hiçkimse yokmuş gibi boş gözlerle geçtim yanından,onu arayan gözlerimi kör etmeyi istedim ama sonunda dayanamadı.. Bin pişman oldu,ama şimdi o olay hiç yaşanmamış gibiyiz,umarım siz de öyle olursunuz,stres altındaki insan tepkileridir bunlar umarım..
Bu sefer cdden uyuyorum:)) iyi geceler..

ve normalde ufak tefek küslüklerimiz de hemen face de sitemli yazilar paylasirdi önceden.
ama son iki aydir en ufak bisey paylasmiyodu ne sitemli ne de baska bisey.
iki aydir hic bisey paylasmayan insan bu aksam su cümleyi paylasmis:

`İki yüzlü ınsanları görünce Yilanın ne kadar masum,kurdun sucsuz,çakalın çakal olmadıgını daha ıyı anlayabiliyorum`...

bide beni sucluyo ya pes diyorum artik

her şey yoluna girecek inan bana,onunla veya onsuz.. Bn de annemlere şeytan görsün onun yzünü deyip Allahm nolur geri dönsün pişmanlıktan beter eziyet çeksin diye ve bana yaşattıklarını o da yaşasın diye her gece dua ettm,bi şans istedim ve o arada aynen yaşadıklarını yaşadım,kendini geri çekmişti.. Ve sora beni sevmiyo musun artık diyince sessiz kaldı,ve ben bir daha asla beni görmeyeceksin deyip uzaklaştm.. Görmeyecekti de telefonlarına çıkmadım,gördüğüm yerde sanki o yokmuş orada hiçkimse yokmuş gibi boş gözlerle geçtim yanından,onu arayan gözlerimi kör etmeyi istedim ama sonunda dayanamadı.. Bin pişman oldu,ama şimdi o olay hiç yaşanmamış gibiyiz,umarım siz de öyle olursunuz,stres altındaki insan tepkileridir bunlar umarım..

Allah bozmasin ve tamamina erdirsin insallah canim:)

tesekkür ederim, sana da iyi geceler....

kizlaaarrr

sali aksamindan beri hala hic ses yok :((

sadece arada face hesabima giriyo. yani sali aksamindan beri 2 defa girdi.

seni üzmek istemem ama seven adam bu kadar ilgisiz olamaz canım.. bence sende yavaş yavaş unut onu..

zaten artik onunla mutlu olamayacagimi cok iyi anladim.

ailesiyle de yapamiycam biliyorum

o yüzden düzelmesini de istemiyorum artik ama yine de onu cok seviyorum.

kendi hayatima bakiyorum artik egitim is hepsi bir arada kendimce planlar yapiyorum böyle yavas yavas unutucam ama yine de bi ümit iste kendi kendimi kandiriyorum bazen. belki her sey düzelir beni yeniden sever mutlu oluruz diyorum. bu da gecicek insallah.

ama neden hala face hesabima giriyo peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X