canım belkide yaşadığın şeylerin benzerini yaşadım... bende asi dik başlı birisiydim... ve arkadaşlarımda bana seni bu yüzden seviyor adamın ak dediği şeye kara diyorsun demişlerdi... bizimde 2 bucuk yıllıkken çok tartışmalarımız hatta 10 gün kadar( ilk uzun ayrılığımız) ayrılığımız oldu... o da artık bu hareketlerimden bıktığını flan söylüyordu... ama bir yandan da kendine dikkat et başkasıyla görüşme gibi msjlar atıyordu... ve biz 10 gün sonra barıştık yani hepsi benm bu huylarımı değiştirmem içindi... ama ben hala değişemedm... biraz düzeldim ama yinede var değişmeyen huylarım... en azından zırt pırt ayrılmalarımı kestim...bende en ufak bi tartışmada bitti diye kestirip atıyordum...ve o başkalarıyla çıkarım korkusuyla hemen yumuşamıştı. arkadaşlarım haber ucurmuş kıskansın diye ve işe yaramıştı...
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama resmine bakılırsa genç bir kızsın. Öncelikle sana tavsiyem bu kıskandırma saçmalığına bir son ver. Bunlar boş şeyler. Sana değer vermiş belliki sahiplenmek istemiş ama sen adeta onu kaybedip kendinden soğutmak için çaba sarfetmişsin. İyilik, şefkat,anlayış ve güvenin olmadığı bir ilişkide hiçbir erkeği tutamazsın. Sen hiç hürrem sultanı seyretmedin mi :)) Koskoca sultanlar sultanını saydığım niteliklerle nasıl dize getirdi. Herşey bir okul hayatımızda ,sende öğreneceksin ama birdahaki sefere belki bu işten birşey çıkmaz bence artık üzgünüm.