merhaba arkadaslar
bu günlerde yasadigim bi sorunu sizlerle paylasmak istedim.benim 2.5 yillik bir iliskim var,gerci hala var mi bende bilmiyorum
arkadasimin kuzeni ve farkli illerde yasiyoruz.ilk baslarda o bana duygularindan bahsetmisti ama ben uzakliktan dolayi mantikli bulmamistim.kendisine de durumu izah etmistim ve arada arkadasca mesajlar atiyodu.nasilsin napiyosun gibi seyler konusurken zamanla daha fazla mesajlasmaya birbirimizi tanimaya basladik ve bende ona karsi biseyler hissetmeye basladim.bunu farkedince uzaklasmak istedim cünkü 24 yasindayim ve bu saatten sonra hayatimda evlenebilecegim birinin olmasini isterim ki uzakliktan dolayi kendisiyle evlenmeyi düsünemezdim.bu belki cok yanlis bi düsünce ama kendi kosullarim geregi böyle olmasi gerekiyodu.cünkü annem babam yasli ve ben evlensem bile gerektiginde hemen yanlarinda olabilecegim bi mesafede olabilmem gerekiyo.yani özel sebeplerim vardi kendimce.onun da buraya gelmesi beklenemezdi ve ailesi de buna kesinlikle karsi cikardi.ama o hep ben seni seviyorum sen benim aradigim kisisin sensiz yapamam bu saatten sonra gibi cümleler kuruyodu.bu arada balik burcu kendisi.bazi asiri duygusal yaklasimlarinda bunun da etkisi oldugunu düsünmekteyim.bu arada gelip gitmeler basladi yani beni görmek icin belirli araliklarla geliyodu görüsüyoduk ve ikimiz de birbirimize daha cok baglanmistik.en sonunda kendisi benim bulundugum ile yerlesmeye karar verdi.bu imkansizdi ama yapacagini söylüyodu.dikey gecis sinavi ile 2 yil daha okuma hakki vardi.okula benim bulundugum ilde devam edip daha sonra da burada bi is kuracagini söylüyodu.maddi acidan buna imkani vardi zaten.ailesi de is yoluyla olursa burda yasamasina olumlu bakabilirdi.cünkü babasi kendi ayaklari üzerinde durduklari takdirde hep arkalarinda olacagini belirtirmis.bunun imkansiz oldugu belli ama gönül iste belki de inanmak istedigim icin inandim bilmiyorum ama sonuc olarak inandim.ki o da zaten kandirmak amaciyla yapmadi biliyorum ama sonuc olarak 2 ay önce bi sorun yasadik.bu arada ben cok cabuk sinirlenip ani tepkiler verebilen biriyim.mesela cok kizinca bitti artik ayrilalim diyebiliyorum.cok yanlis ama düzeltemedim kendimi bi türlü.ama bi kac gün küs kalip sonra yine devam ediyoduk.ve beni o kadar seviyodu ki cok mutluyduk.2 ay önce benim sinav dönemimdi ve kendisine ders calismam gerektigini daha az görüsmemiz gerektigini söyledim.sanirim o dönemde bende bi soguma olmustu.mesajlarina cevap vermeme istegi gibi bir sürü sey.sonra uzun süren tartismalarimiz oldu ama bu arada ben yine eskisi gibi ona karsi ayni duygulari hissetmeye baslamistim.yani yine cok seviyodum ve eskisi gibi olmayi beklerken onda bi sogukluk hissettim.ve bu 2.5 yil boyunca ilk defa oldu.yani bu zamana kadar cok sorun yasadik ama hic böyle olmamisti.ve iki aydir bana cok soguk.son olarak da artik izmite gelmekten vazgectgini söyledi.yikildim resmen
iliskimizin devaminin buraya gelmesine bagli oldugunu söyledim o kadar cok konustuk ki.beni kafasinda bitirmis.kendisi de itiraf ediyo zaten.artik eskisi gibi degil hislerim diyo.yani beni coktan gözden cikarmis.ve ben onu cok seviyorum günlerdir o kadar mutsuzum ki.aglayarak uyuyup aglayarak uyaniyorum.acik acik konusmayi da denedim her seyi denedim.sacma bulucaksiniz ama basit kiskanclik oyunlari bile yaptim hic umrunda degilim.sadece bitti demiyo.ben bu sekilde devam edemem bitirelim diyorum bende sevgin bitmedi sen bitirsen de ben bitirmem diyo.ne yapmaya calistigini da anlamiyorum.ne olur bana yardimci olun cok zor durumdayim
(
bu günlerde yasadigim bi sorunu sizlerle paylasmak istedim.benim 2.5 yillik bir iliskim var,gerci hala var mi bende bilmiyorum