nasıl yetiştireceğimj :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
son zamanlarda hep sıkıntılar buluyo beni çıldırmama az kaldı. Merhaba herkese dün dgs ek kontenjan ile istanbul üniye uzaktan eğitime yerleştim ama belgeleri postalayıp okula göndermek için bugün dahil sadece 3 iş günü vermişler ve eksik belgem var benim onu eski okulumdan bi şekilde temin edebileceğim inşallah ama belgeleri istanbul üniversitesine sadece 2 günde güvenle nasıl yollayacağım kargo şirketlerini aradım en az 2 günde ulaşır dediler aps ile çıldıracağım ya lütfen bana yardımcı olun böyle özel önemli resmi evraklarınızı 1 gün içerisinde nasıl ulaştırdınız hangi kargo şirketine güvenebilirim

Kargo şirketiyle görüşüp kargonu VIP olarak gönderebilirsin.VIP kargolar alıcıya 24 saat içinde teslim edilmek zorundadır.

Tedirginliği anlıyorum evet dediğin gibi kargolarda sıkıntı olabiliyor.bazen karıştırabiliyorler.Ama şuana kadar bizim şirket için alıp gönderdiğimiz VIP kargolarda sıkıntı çıkmadı ama senin nasıl olur bilemedim.

Yıllar evvel aynı durum ablamda vardı. Cok az is gunünde evrak yetistirmeliydiki istediği yere atanabilsin mecburi hizmete.
Ve kargoyla gondermek zorundaydik saglık bakanlığına , Ankara ya. Biz istanbulda oturuyoruz . Kargoya verdik evrakları biz de Otobüsle yola çıktık Ankara ya doğru :)
Sabahın köründe kargo açılmadan biz kapisindaydik. Kargo geldi yetine, Ordaki elemanla birlikte yürüyerek saglık bakanlığına kadar gidip, evrragin teslim edildiğini gözlerimizle gördük :) ve ablam istediği yere atandı;)
Neredesin bilmiyorum ama mümkünse sen de evrakını VİP kargoya ver, guvenmiyorsan, istanbula gel, bizzat takip et

Tedirginliği anlıyorum evet dediğin gibi kargolarda sıkıntı olabiliyor.bazen karıştırabiliyorler.Ama şuana kadar bizim şirket için alıp gönderdiğimiz VIP kargolarda sıkıntı çıkmadı ama senin nasıl olur bilemedim.
sizinki hangi kargo şirketiydi ?
Kurye ile daha hızlı gitmez mi?
kuryeye nasıl güveneceğim ki ya
Yıllar evvel aynı durum ablamda vardı. Cok az is gunünde evrak yetistirmeliydiki istediği yere atanabilsin mecburi hizmete.
Ve kargoyla gondermek zorundaydik saglık bakanlığına , Ankara ya. Biz istanbulda oturuyoruz . Kargoya verdik evrakları biz de Otobüsle yola çıktık Ankara ya doğru :)
Sabahın köründe kargo açılmadan biz kapisindaydik. Kargo geldi yetine, Ordaki elemanla birlikte yürüyerek saglık bakanlığına kadar gidip, evrragin teslim edildiğini gözlerimizle gördük :) ve ablam istediği yere atandı;)
Neredesin bilmiyorum ama mümkünse sen de evrakını VİP kargoya ver, guvenmiyorsan, istanbula gel, bizzat takip et

nerde yaşıyorsunuz?

Gaziantepteyim ben uzak baya mesafe

Back
X