nasıl yol izlerdiniz?

gozdesoganli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
79
6
3
34
herkese günaydın,

Yine ben yine iş problemi..
Ben şimdi büyük kurumsal bir fimada çalışıyorum yan hakları sosyal hakları vs çok iyi. Maaşım 5 i biraz geçiyor. Ama çok fazla sorumluluğum var. Sürekli toplantı hali iş yoğunluğu, eve geliyorum kızıma ayıracak kafa kalmıyor :( 2 aylık olmama rağmen aşırı yükleniyorlar. Ayda şehir dışı oluyor. PAndeminin azalmasıyla belkide haftada bi gideceğim.
Bİ önceki konumda bahsettiğim firma olmadı bu arada.
Cuma günü başka firmayla görüşeceğim oradaki iş daha sakin olacak çok çok daha küçük bir firma çünkü. Maaş olarak belki 4000 diyecekler.
Ama şuan aradığım şey huzur....
İşi işte bitirip eve mutlu dönmek..
Şuan hiç mutlu gidip gelmiyorum çünkü..
Evliyim bu arada eşim arkamda kararlarımın.. Ama annem babam yani ailem eminim kızacak bu firmayı bırakacağım için :(
Şimdi siz olsanız ne yaparsınız?

herkese günaydın,

Yine ben yine iş problemi..
Ben şimdi büyük kurumsal bir fimada çalışıyorum yan hakları sosyal hakları vs çok iyi. Maaşım 5 i biraz geçiyor. Ama çok fazla sorumluluğum var. Sürekli toplantı hali iş yoğunluğu, eve geliyorum kızıma ayıracak kafa kalmıyor :KK43: 2 aylık olmama rağmen aşırı yükleniyorlar. Ayda şehir dışı oluyor. PAndeminin azalmasıyla belkide haftada bi gideceğim.
Bİ önceki konumda bahsettiğim firma olmadı bu arada.
Cuma günü başka firmayla görüşeceğim oradaki iş daha sakin olacak çok çok daha küçük bir firma çünkü. Maaş olarak belki 4000 diyecekler.
Ama şuan aradığım şey huzur....
İşi işte bitirip eve mutlu dönmek..
Şuan hiç mutlu gidip gelmiyorum çünkü..
Evliyim bu arada eşim arkamda kararlarımın.. Ama annem babam yani ailem eminim kızacak bu firmayı bırakacağım için :KK43:
Şimdi siz olsanız ne yaparsınız?
Önemli olan huzurunuz ve eşinizin desteklemesi verdiğiniz ortak karar yani. Anne baba bi yerde çok karışmamalı bence artık evlisiniz kararları siz eşinizle vermelisiniz

Önemli olan huzurunuz ve eşinizin desteklemesi verdiğiniz ortak karar yani. Anne baba bi yerde çok karışmamalı bence artık evlisiniz kararları siz eşinizle vermelisiniz
teşekkür ederim.. Kafam dolu gidip gelmek istemiyorum sanırım çocukta olunca insan artık para bi yere kadar diyor.

huzur çok önemli. ben bunu ilk iş deneyimimde köpekler gibi yoğun çalışıp yine de yaranamayınca, artık stres ve moral bozukluğumdan bir akşam salonda öylesine otururken bayılıp kalınca anladım. hayatımda ilk kez o akşam baygınlık geçirmiş biriyim.

insana her yönden olumsuz etkisi var öyle işlerin.

sorumluluğum az olacak en azından, burdaki gibi günde 4-5 toplantı olmayacakmış, Şuan burda toplantı toplantı....
Bu sözlere ne kadar güvenilir bilemedim. Tabi ki kimse size ayranım ekşi demeyecektir, hemen inanmayın derim.

Eğer eşiniz destekliyorsa bu şirketten ayrılmanız dünyanın sonu değil. Önce ruh sağlığımızı düşünmemiz gerek; ekonomik olarak da zararı büyük değilse değişim yapılabilir.

Buarada mesleğiniz nedir bilmiyorum ama günde 4-5 toplantı iyiymiş yine, benim sabah 9’da başlıyor akşama kadar bazen 7-8 olduğu oluyor. Hatta bazen saatleri çakışıyor, birine telefondan diğerine laptoptan katılıyorum 😂

Back
X