- 2 Haziran 2021
- 79
- 6
- 3
- 34
- Konu Sahibi gozdesoganli
herkese günaydın,
Yine ben yine iş problemi..
Ben şimdi büyük kurumsal bir fimada çalışıyorum yan hakları sosyal hakları vs çok iyi. Maaşım 5 i biraz geçiyor. Ama çok fazla sorumluluğum var. Sürekli toplantı hali iş yoğunluğu, eve geliyorum kızıma ayıracak kafa kalmıyor
2 aylık olmama rağmen aşırı yükleniyorlar. Ayda şehir dışı oluyor. PAndeminin azalmasıyla belkide haftada bi gideceğim.
Bİ önceki konumda bahsettiğim firma olmadı bu arada.
Cuma günü başka firmayla görüşeceğim oradaki iş daha sakin olacak çok çok daha küçük bir firma çünkü. Maaş olarak belki 4000 diyecekler.
Ama şuan aradığım şey huzur....
İşi işte bitirip eve mutlu dönmek..
Şuan hiç mutlu gidip gelmiyorum çünkü..
Evliyim bu arada eşim arkamda kararlarımın.. Ama annem babam yani ailem eminim kızacak bu firmayı bırakacağım için
Şimdi siz olsanız ne yaparsınız?
Yine ben yine iş problemi..
Ben şimdi büyük kurumsal bir fimada çalışıyorum yan hakları sosyal hakları vs çok iyi. Maaşım 5 i biraz geçiyor. Ama çok fazla sorumluluğum var. Sürekli toplantı hali iş yoğunluğu, eve geliyorum kızıma ayıracak kafa kalmıyor

Bİ önceki konumda bahsettiğim firma olmadı bu arada.
Cuma günü başka firmayla görüşeceğim oradaki iş daha sakin olacak çok çok daha küçük bir firma çünkü. Maaş olarak belki 4000 diyecekler.
Ama şuan aradığım şey huzur....
İşi işte bitirip eve mutlu dönmek..
Şuan hiç mutlu gidip gelmiyorum çünkü..
Evliyim bu arada eşim arkamda kararlarımın.. Ama annem babam yani ailem eminim kızacak bu firmayı bırakacağım için

Şimdi siz olsanız ne yaparsınız?