- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Mesaj yok.gelen resimler diye bi dosya varmış.orada görmüşOoo kadınla da arkadaş ama adama yolluyor ??
Başı kapalı da olsa açık da olsa foto atılmaz
Değişimini göstermek istiyorsa da kadına atmalıydı.
Peki mesajlaşma ,vs herhangi bir yorum var mı eşinden kıza?
Cep telefonubnda yakaladı ise Whatsapp'tan görüşülüyormuş ve mesajları da silmiş adam demek.Mesaj yok.gelen resimler diye bi dosya varmış.orada görmüş
Sanırım öyle olmuş.. Arkadaşım altından kötü bir şey çıkarsa yüzleşmeye korkuyorum, cesaretin yok, kaldıramam belki de diye mesaj atmış az önce.evhamlı ama hala.Cep telefonubnda yakaladı ise Whatsapp'tan görüşülüyormuş ve mesajları da silmiş adam demek.
Her türlü çirkin ,
Yalnız bu buluştuğu kadınla resim atan kadın başka kadınlarmadem şüpheleniyor neden adamı yalnız gönderiyor?
sonra da kendini yiyip bitiriyor?
yerinde olsam giderdim açılmasına hiç şaşırmamış gibi davranırdım.
geçen eşime yollamışsın gösterdi bana diyerek ummadığı anda lafı yapıştırıp tepkisini ölçerdim..
adamın da o durumda yoo ben sana bir şey göstermedim diyerek karısını yalancı çıkaracak hali yok ya...
hıımm adam demek pek bi rahat ama içi içini yiyorsa yine de gitmeliydi.Yalnız bu buluştuğu kadınla resim atan kadın başka kadınlar
Altından daha ne çıkacak,kadının haberi yokmuş işte.Sanırım öyle olmuş.. Arkadaşım altından kötü bir şey çıkarsa yüzleşmeye korkuyorum, cesaretin yok, kaldıramam belki de diye mesaj atmış az önce.evhamlı ama hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?