• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yorumlarsınız?

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
Arkadaşlar yakın görüştüğüm yıllardır dost olduğum ancak uzak bir şehirde yaşayan arkadaşım ile ilgili konu.
bunlar karı-koca çalışıyor bi tane de kızları var 7 yaşında. Konu şu ki arkadaşımın önceden tanıdığı bi kız var, eşinin eski iş yerinden ama çok kısa bir süre çalışmışlar. Bekar bu kız. Arkadaşımın eşine(evli, barklı, çocuklu adama) saçı açık ve makyajlı resmini atmış.kapalıydı önceden, açılmış da olabilir.arkadaşım üzülüp duruyor Eşine soramadı daha.kızla da iletişimi yok..eşine güvenmiyor gibi olmamak için muhattab almadım dedi.bana anlattı ama çok tuhaf buldum.yorum yapamadım Yakın arkadaşlıkları varmış kocasıyla.hani tanırsın, samimi olursun ya iş yerinde.onun gibi diyor.böyle arkadaşları var kocasının biraz.adam dışarıya karşı rahat birisi gibi gözüküyor. Gecen 40 km. Uzağa başka bir ilçeye gitmiş bir bayanla bi konuda görüşmek için..arkadaşıma da beraber gidelim demiş.gitmedi arkadaşım ama eşi gelene kadar evham dolu mesajlaştı benimle.
ama su an bu resim atan kız doğuda uzak bir şehirde.. ne kadar doğru sizce bu tarz bi şey? Ne olabilir..bu kadar ileri bi muhabbet olabilir mi?

Son düzenleme:
Ooo kadınla da arkadaş ama adama yolluyor ??
Başı kapalı da olsa açık da olsa foto atılmaz
Değişimini göstermek istiyorsa da kadına atmalıydı.
Peki mesajlaşma ,vs herhangi bir yorum var mı eşinden kıza?

Aldattığını düşünüyorsa bişey yapamıcaksa yüz göz olmasın, sonuçlarına katlanacaksa suratına suratına sorsun sorularını.

gelen resimler dosyasında görmüş resmi
yani resmi kızın attığından yüzde yüz emin olamazsınız

Doğru bulmadım ama en doğrusu eşine sorsun. Sormadan neden evham yapıyor ki. Yine de açıklaması ne olursa olsun ben eşimi önce bir paralardım:skandal:

Cep telefonubnda yakaladı ise Whatsapp'tan görüşülüyormuş ve mesajları da silmiş adam demek.
Her türlü çirkin ,
Sanırım öyle olmuş.. Arkadaşım altından kötü bir şey çıkarsa yüzleşmeye korkuyorum, cesaretin yok, kaldıramam belki de diye mesaj atmış az önce.evhamlı ama hala.

Ben anlamıyorum, hem adamla gitmiyor hem de gelene kadar evhamlanmış.saçmalık bu. Resme gelince adamı daha yakın bulmuştur, arada bir arayıp hal hatır soruyordur o yüzden atmıştır.

madem şüpheleniyor neden adamı yalnız gönderiyor?
sonra da kendini yiyip bitiriyor?
yerinde olsam giderdim açılmasına hiç şaşırmamış gibi davranırdım.
geçen eşime yollamışsın gösterdi bana diyerek ummadığı anda lafı yapıştırıp tepkisini ölçerdim..
adamın da o durumda yoo ben sana bir şey göstermedim diyerek karısını yalancı çıkaracak hali yok ya...

madem şüpheleniyor neden adamı yalnız gönderiyor?
sonra da kendini yiyip bitiriyor?
yerinde olsam giderdim açılmasına hiç şaşırmamış gibi davranırdım.
geçen eşime yollamışsın gösterdi bana diyerek ummadığı anda lafı yapıştırıp tepkisini ölçerdim..
adamın da o durumda yoo ben sana bir şey göstermedim diyerek karısını yalancı çıkaracak hali yok ya...
Yalnız bu buluştuğu kadınla resim atan kadın başka kadınlar

Sanırım öyle olmuş.. Arkadaşım altından kötü bir şey çıkarsa yüzleşmeye korkuyorum, cesaretin yok, kaldıramam belki de diye mesaj atmış az önce.evhamlı ama hala.
Altından daha ne çıkacak,kadının haberi yokmuş işte.
Resmi atan kadına resmini gördüm değişmişsin vs diye bi ağzını yoklasa?

Back
X