- Konu Sahibi Minimidimaksi
Banada kızım dedi en baştan beri ama ben normlde de mesafeli oldğm için hep haftada bir telde görüştüm. Belki çok memnun değillerdir ama ben yavaş yavaş alışıp ısınan bi insanım. Eşimde benm gibi oldğu için çok sıkıntı yaşamıyoruz. Bana zaten laftan çok icraat lazım:)Merhaba arkadaşlar. Burada da okuduğum kadarıyla en büyük dertlerden biri kv,görümce,elti üçlüsü. Biz bu insanlarla nasıl mesafeli olmalıyız? Hiç aramamalı mı yoksa ne sıklıkla aramalıyız? Ve bu insanları nasıl takmamalıyız? Nasıl sadece eşimize çocuğumuza odaklanmalıyız? Nasıl Onlardan bir şey beklememeli ve yaptıklarıyla ilgilenmemeliyiz? Nasıl? Başarabilen var mı? Ekleme:Şunu fark ettim kv mi cidden sevmişim annem gibi. Belkide daha fazla inanmazsınız belki. Annem sevdiğini belli edemeyen bir insan. Kızım kelimesini bile zor söyler. Kv ise ilk tanıştığımız zamanlarda canım,kızım,bitanem neler neler söylerdi bir sıcak davranır severdi. Benim de o kadar hoşuma gidiyordu ki. Annemden görmediğim sevgiyi görüyordum adeta. Sonra görümcem rahatsız oldu kv nin bana olan sevgisinden ve kv bana açık açık kızım kıskanıyor o yüzden artık sana kızım vs demicem dedi. Bende tmm dedim ama çok üzüldüm. Ve şu an kv bana o kadar soğuk konuşuyor ve davranıyor ki ister istemez çok üzülüyorum. Aramızda herhangi bir tartışma geçmedi. Hiç bir saygısızlığım yok kv ye. Ama üzülüyorum işte. Veumursamak üzülmek istemiyorum. Nasıl onlarıaklımdan çıkarabilirim?