''''''hurmette hizmette sınır tanımam ''''Buradaki birçoğuna göre çok şükür dert sayılmaz Ama çok Canım sıkılıyor klasik bir mevzu kk deeşimin ailesi her gittiğimde beni kıracak hareketler yapıyorlar çoğuna eşim şahit olmuyor olduklarını kötüye yormuyor sussam icim almıyor susmasam anlatamıyorum.çok politikler eşimin yanında kolay kolay renk vermezler.çok şükür aynı şehirde değiliz ama sık sık gidiyoruz yakın sayılırız. Eşime söylediğimde ben abartiyorum ben yanlış anlıyorum falan filan.kısacası detaya girmek yerine bu tarz durumlarda bana öneriniz var mıdır arkadaşlarım gerçekten çok rahatsız oluyorum geriliyorum beni hiç ama hiç sevmediklerini biliyorum.evliliğimi zedelemek istemiyorum çok sıkıldım. Baştan beni sevmediler esimin ailesi haric hickimse bu sekilde değil akrabalari falan beni sever begenirler.meslegim var bircoguna gore fiziksel olarak esimden kat kat ustunum meslek olarak ustunum bunun yanında hurmette hizmette sınır tanımam ama nedense beni oğullarına bir lâyık göremediler. Bu saatten sonra yapacak birşey yok sadece nasıl basedebilirim bunu bilmiyorum
Yok yok kesinlikle o anlamda dile getirmedim eşimi çok seviyorum oda beni sever asla bir başkasına bu lafları etmek ve ettirmem.yazma sebebim durum herkes tarafından böyle görülürken bu ailenin bana karşı bitmeyen tavrıburaları değiştirebilirsiniz mesela...
birde eşimden kat kat üstünüm ne dmeek?
bunu düşünmeniz çok rahatsız edici....
bir komşumuzda bana ' nişanlından güzelsin' demişti (o zamanlar nişanlıydık) nasıl kızmış bozulmuştum benim aşkim niye çirkin mi diye...
Hayır gerçekten ben o anlamda yazmadım yukarda açıkladım herkes tarafından sevilir ve begenilirken ne yapsam yaranamiyorum ben sanırdım ki sen iyi olursan onlarda olur ama beni hicbirzaman oğullarına layık gormedilerKusura bakmada sende ak kasiksin gibi gelmedin.
Nisanlina ondan ustunum demeler falan. Hic hos degil bence...
Yok yok kesinlikle o anlamda dile getirmedim eşimi çok seviyorum oda beni sever asla bir başkasına bu lafları etmek ve ettirmem.yazma sebebim durum herkes tarafından böyle görülürken bu ailenin bana karşı bitmeyen tavrı
Evet sanırım olması gereken bu ama ben fazla konuşmam onlarla bizde saygı esastır.Mesela ayağa kalktılar bende kalkarım tekrar odaya girdiler tekarar kalkarım onlar sormadan konusmamsizde politik olun
kocanıza şikayet edeceğinize kocanız yokken size yaptıklarını sizde onlara yapın
Evet sanırım olması gereken bu ama ben fazla konuşmam onlarla bizde saygı esastır.Mesela ayağa kalktılar bende kalkarım tekrar odaya girdiler tekarar kalkarım onlar sormadan konusmam
haketmiyolar demek kiEvet sanırım olması gereken bu ama ben fazla konuşmam onlarla bizde saygı esastır.Mesela ayağa kalktılar bende kalkarım tekrar odaya girdiler tekarar kalkarım onlar sormadan konusmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?