yıllarca calıştım yüzlerce insanın içinde kimsenin ne dedikodusunu yaptım nede onları kırcak sözler söyledim zaten istesemde kolay kolay kimsenin kalbini kıramam ve birgün işi bıraktım evlendim ne zaman evlendim evde yalniz kalma sansım oldu ki anladım hiç arkadasım olmamış ne bir tfn ne de baska bişey insan bi arar yaa nasılsın der bu kadar mı zor aramak. o kişiler nişanlandıgımdada aramadılar bunun sebebi ne ya evlendigim için mi fesatlıkmı kıskanclıkmı nedir bu.. benim hiç bir zaman böyle takıntılarım olmadı ama bu insanlar niye bu kadar tuaf bilmiyorum insan en yakın arkadasının mutlulugunu istemezmi... bi sorunum daha var eltim. ilk nişanlandıgımda bana cok iyiydi hergün arardı saatlerce konusurdu neler yaptınız diye sorardı sürekli bende anlatırdım sonra ceyizlerim serildi oda geldi berzber yaptık esyalarımı görünce yüzü degişti dügünden sonra iyice degişti o sımsıcak insan gitmiş yerine fesat kıskanc iki yüzlü bri gelmiş sanki o kactıgı için onun dügününü akrabaları yapmış acaba beni kıskandımı diye düşündüm hep iyi niyetli davrandım hep canımlı cicimli konustum beni aradıgı zaman hep kv demden dert yanardı bende bir iki sey söyledim konustugumuzda kv benim dügünde sıkıntı yasatmıstı bize bir kac bişey söyledim oda patt diye anında yapıştırmış tabi ben bunu duydugumda cok kızdım sonucta orda dertleşiyorduk bana okadar cok sey anlatmıştıki sonucta orda konusulan orda kalır dı ben öyle yaptım ama o öyle yapmadı kv yalan yanlış seyler anlatmış bende aradım eltiyi tam net söylemedim sadece imalı konustum oda ben bişey yapmadım ben bişey söylemedim dedi bide küstü ben suclu oldum ne yapmalıydım bende mi onun anlattıgı herseyi bir bir anlatsamıydım iyimi olurdum herkesi birbirine düsürdügüm zaman artık cok sogudum ondanda. isyan etmek istemiyorum ama lanet olsun diyorum böyle insanlara yaa iyi niyetli olmak varken bi çekememezlik bi fesatlık neden ya neden keske içim biraz katı olsaydı insanların yüzüne gülüp arkalarından kuyusunu kazsaydım ne bileyim biraz kötü olsaydım keşke dertlesecegim tek bir arkadasım yok bazen eltiyle denk geliyoruz nette o an herseyi unutuyorum bi konu acıp dertleşme ihtiyacı duyuyorum ama paat yine dangalaklık yapıp insanın canını sıkıyor tabi bende vazgeciyorum anlatmaktan. offf işte böyle. canımın sıkkınlıgı insanlar sebebi..