nasip kısmet hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyimm

civcivgunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
112
27
28
28
Bir olay hakkında elimizden geleni yaptık ama istediğimiz sonuca varamadık. Herkes bu tür olaylar karşısında hayırlısı buymuş veya nasip kısmet der illa ki siz de böyle şeyler duymuşsunuzdur
Peki hayırsız olan o istediğiniz şeyin o an olması olabilir mi? Yani olacağı varsa olur derler ya, olacaksa eninde sonunda neden ayrılıklar olur?
ben ayrılıp sonra tektardan bir araya gelmelere tamamen doğru insan yanlış zaman olarak bakıyorum. doğru zaman gelince o geçmişteki doğru insan çıkıyor karşımıza ve oluyor herşey. siz ne düşünüyorsunuz

Eski konularinizi da hatırlıyorum, sık sık burada benzer konu açıyorsunuz, konu açmak hakkınız orası ayrı ama üzülüyorum size açıkçası. Bazı şeyleri geçmişte bırakıp hayatınıza devam edin, nasipte kismette varsa olur zaten, düşünerek bir şeyi degistiremezsiniz. Belki de kısmetinizde yok o kişi. Burda bitti, bir daha hiç göremeyeceksiniz bile kim bilebilir ki .Bir kişiye takılıp hayatınızı zindan etmeyin . Hayat bu karşınıza çok çok çok daha iyi birini çıkaracak belki de gelecekte, gelecekte beklediğiniz kişi gelecek ve siz gelmeseydi keşke diyeceksiniz kim bilir.

Bir kişiye takılıp , her gün bunu düşünerek vakit geçirmeyin. Ne kadar çabuk unutmaya calisirsaniz o kadar iyi. Nasip, kısmet işlerine inaniyorsaniz şuna da inanın Allah o kişiyi hayatinizdan çıkardı ise bir hayri vardır. Bazı şeylerde elimizden bir şey gelmez hayırlısı buymuş demek ve devam etmek lazım.

Olacağı varsa bir gün olur zaten, yoksa da ne yaparsanız yapın olmaz. Fazla düşünmeyin siz , gelecek güzel günlere odaklanin, belki hiç beklemediğiniz anda beklemediginiz yerde bambaşka biri çıkacak ve onunla evleneceksiniz. Yaşınız çok genç.

ilk başta teşekkür ederim ama tabi ki geçmişe takılı kalmadım kaldı ki geçmişte olmasını istediğim biri de yok ayrıca ekim de Allah izin verirse nişanlanacağım. sadece merak ettiğim için sormuştum bu soruyu. yoksa tabi ki Allah tan ne gelirse r hayır vardır. evet nişanlanacağım ama yine de sonumuzu Allah bilir. acır gibi konuşmuşsunuz ama lütfen böyle davranmayın. evet kader kısmet nasip bunlara çok inanan biriyim ama takdir edersiniz ki tamamen bunlara odaklanıp da yaşamımı sürdüremem. geçmişte de gelecekte de elimden geleni yaptım sonra da tamamen allahın bileceği iştir. yine de ilgilenip uzunca yazdığınız için ellerinize sağlık çok teşekkürler kalbinizden öpüyorum :))

Acır gibi konuşmadım bir zamanlar ben de çok üzüntü yaşadım ve dediklerinizi çok düşünüyordum o şekilde algilamayin. Hic beklemediğim kişi tarafindan cok üzüldüm. Hayata devam etmenize çok sevindim. Çünkü üzülüyorum kendim gibi üzülen insanları görünce. Degmiyor onu artık anladım . Kimse de boş yere üzülsün istemiyorum:) Mutluluklar dilerim dediğim gibi hayatınıza devam etmenize çok sevindim.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Evet sorduğum sorudan da anlaşılacağı üzere benim de ara sıra böyle şeyler aklıma takılmıyor değil ama düşünceyle olacak tarzda şeyler değil. Hepimiz bir şekilde hayatlarımıza devam ediyoruz zaten herşey olacağına varıyor :))

Aynen öyle ben hep kismette varsa yeniden bir araya geliriz diye düşünürken, karşıdaki kişi ne kısmeti ben artık asla dönmem tarzında konuşmuştu bana, çok düşünmüştüm bunları. Baktım geçen benim ömrümden geçiyor, artık olmazsa olmasın dedim daha mutlu hissediyorum kendimi. Şimdi o uzuldugum Anlara yanıyorum.

Büyük konuşmuş yalnız. Siz önünüze bakın tabi ki ama bir gün tıpış tıpış gelirse de şaşırmayın .genelde büyük konuşanlar geliyor çünkü

Ben istedim mi olur!İstediğimi almadan da peşini bırakmam. Şansa vs. inanmıyorum yani

Büyük konuşmuş yalnız. Siz önünüze bakın tabi ki ama bir gün tıpış tıpış gelirse de şaşırmayın .genelde büyük konuşanlar geliyor çünkü
Gelmesin artık ama o pişmanlığını görmek isterdim ne yalan soyleyeyim:)

Ben kesinlikle inananlardanım çünkü bir şey kaderinde yoksa ne yaparsan yap elinde tutamıyorsun olmuyor ama eğer kaderindeyse zaten bir şekilde önüne çıkıveriyor

birini haksız yere üzüp mutlu olacaklarına inanmıyorum ben. umarım döner içiniz bir nebze olsun soğur
Haklısınız ben de inanmıyorum, hayırlısı ama gelecek güzel günler getirecek inşallah,simdi de mutluyum .Mutluluklar yeniden size de , çok mutlu olun:)

Haklısınız ben de inanmıyorum, hayırlısı ama gelecek güzel günler getirecek inşallah,simdi de mutluyum .Mutluluklar yeniden size de , çok mutlu olun:)
çok teşekkür ederim :)) umarım o sizin ayaklarınıza kapanır da siz de ben sensiz mutluyum konuşması yapabilirsiniz. size dua edeceğim :)

çok teşekkür ederim :)) umarım o sizin ayaklarınıza kapanır da siz de ben sensiz mutluyum konuşması yapabilirsiniz. size dua edeceğim :)
Ahaha o konuşmayı yaparsam size haberdar ederim beraber içimiz soğur:) Teşekkür ederim iyi günler :)

Yüzde yüz katılıyorum o insanların olgunlaşması başka şeyler yaşaması gereklidir belki de. Bazen nasibin olmayınca ne olursa olsun olmuyor hatta o an için hayırlı olmayan 4-5 hatta 10-20 sene sonra senin için hayırlı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…