Nasipsizlikmi uğursuzluk mu...

Yurt dışında okul açısından bir sürü seçeneğiniz olduğu için çok kolay vazgeçmişsiniz.Benim okul açısından yurt dışında gördüğüm bu

Arkadaşlar ben anlamıyorum. 18-19 yaşlarıma kadar hayatım mükkemeldi (şimdi yaşım 24). En iyi okulları kazandım, lise de doktor çocuklarının gittiği okulu kazandım ( yurtdışında yaşıyorum ailem doğru düzgün dileri bile yok), lise sonu sınavında jurinin taktirini alıp en iyi üniversiteyi kazandım, hep herşeyin en iyisi. Övünmek gibi gözükmesin lütfen ama millet bana hep sen yaparsın, sende ki akıl bende olsaydı falan derdi. Neyse üniversitede depresyona girdim. Okuduğum bölümü bırakıp başka bölümler okudum, bi türlü birşey tutturamadım. Şimdi normal bi bölümde okuyorum.
Neye dokunsam onu batırıyorum. Bir şeyde 100 de 1 kaybetme oranı olsa yine kayıp ediyorum. O kadar kötüyüm ki. Bana ne oldu anlamıyorum.
Açıkçası nazara falan pek inanmazdım ama öyle bi yere geldim ki artık biri bana büyümü yaptı diye düşünüyorum.
Hiç benim gibi parlayıp sönen arkadaşlar var mı? Kendimi çok kötü hisediyorum...
Bi dua, bi şey yok mu çok kötüyüm battıkça batıyorum.

size benzer bir geçmişim var. benim bazı sebeplerden ötürü formaliteden bu dönem bir doktora programına girmem gerekiyor, bu sebeple bazı başvurular yaptım. bugün türkiye'nin açık ara en kötü üniversitesinden ret aldım. olmayan şeylerin sonucunda, çok daha güzel şeylerin gerçekleştiğine inanırım. nazarı büyüyü müyüyü geçin, enerjinizi hevesli olduğunuz, severek yaptığınız işlere yönlendirin.

Arkadaşlar ben anlamıyorum. 18-19 yaşlarıma kadar hayatım mükkemeldi (şimdi yaşım 24). En iyi okulları kazandım, lise de doktor çocuklarının gittiği okulu kazandım ( yurtdışında yaşıyorum ailem doğru düzgün dileri bile yok), lise sonu sınavında jurinin taktirini alıp en iyi üniversiteyi kazandım, hep herşeyin en iyisi. Övünmek gibi gözükmesin lütfen ama millet bana hep sen yaparsın, sende ki akıl bende olsaydı falan derdi. Neyse üniversitede depresyona girdim. Okuduğum bölümü bırakıp başka bölümler okudum, bi türlü birşey tutturamadım. Şimdi normal bi bölümde okuyorum.
Neye dokunsam onu batırıyorum. Bir şeyde 100 de 1 kaybetme oranı olsa yine kayıp ediyorum. O kadar kötüyüm ki. Bana ne oldu anlamıyorum.
Açıkçası nazara falan pek inanmazdım ama öyle bi yere geldim ki artık biri bana büyümü yaptı diye düşünüyorum.
Hiç benim gibi parlayıp sönen arkadaşlar var mı? Kendimi çok kötü hisediyorum...

Canım benim hayatı deneyimliyorsun aslında sende kendimi gördüm ben. İniş çıkışların olması normal ve karakterin zamanı geldiğinde öyle şekillenmiş olacak ki.

Nazar olabilir canım birde herşey iyi gidecek diye birşey yok şu hayatta sonuç ta imtiha n dünyası düşmez kalkmaz bir Allah tir diye bir tabir vardır. Gerçekten öyledir bunu yaşadıkça daha cok anlarsın

yüksekten uçanın düşüşüde sert olur. malesef bu böyle,... şu anki durumunuzu sıfır noktası olarak alıp hayata öyle bakmaya başlayın.

yoksa o yüksekteki pozisyonunuzu referans alırsanız düşmeye ve sürünmeye devam edeceksiniz...

aile tarafından fazla pohpohlanan her çocuk hayatın erçek zorluklarıyla karşılaşınca patlıyor böyle. büyüden önce aileyi sorgula derim.

Naz degil o, adi depresyon ve sonrasi self fulfilling prophecy. Bircok 'parlak gelecekli cocuklar'da yasanilan bir durum. Üzerlerinde o kadar baski var ki, bir yerden sonra patlak veriyor. Genelikle üni'de, orda daha fazla özgürlük var diye.

Bu depresyondan sonrasi ise, özgüvende gidiyor. Artik basarsiz olduklarini düsunüp, cidden cogu seylerde basarsiz olurlar cünkü psikoloji cok güclü birsey.

Iyi bir psikologa ihtiyacin var, hayata tekrar positiv baktiran, özgüvenini tahamir eden bir psikologa ihtiyacin var.
Nazar olabilir gerçekten bende ne zaman buraya eşimle evlilikte ilgili olumlu birşey yazsam o gün birbirimize giriyoruz aman aman okuyun bol bol kendinizi ve terapi alın mutlaka muhtemelen herkesin en iyisini beklemesi sizde stres bozukluğuna neden oldu.
şu iki yorumun alt alta gelmesinin ironisi :KK45: :KK45:

Back
X