• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasl Kadnlar, nasl Anneler?

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
mwerhaba nasıl başlayacağımı bilemiyorum.canım ciğerim ablam arkadaşım benle birlikte çok büyük şok şok yaşadık ne yapacağını bilemeyen kuşlar gibi.
Arkadaşım 34 yaşında güzel ,hanım ,titiz,süper anne....kocası tarafından tam 3 yıldır aldatılıyormuş.beraberken öğrendik.ne yapacağımızı şaşırdık:(
çok yakın akrabaları telefon açtı acilen konuşmaları gerekiyormuş.arkadaşımda beni yabancı görmediğini gelip konuşabileceğini söyledi.kadın geldi.kocası her sabah o kadına kahvaltıya gidiyormuş ,balkonda kahve içiyorlarmış,çocuklarını okula götürüyormuş.tam bir koca gibi.uzun zaman kadının komşuları kocası zannediyormuş.her gece işim var diyen kocası hep o kadını evindeymiş.kocasının durumu çok iyiydi.yakışıklı konuşkan.sonra işleri bozuldu.arkadaşımda her daim ekonomik olmaya çalışan biri olmaya çalışıyordu.
yıkıldık .ama arkadaşım birden ağladı boşaldı yüreğim parça parça oldu.sonra kadını adresini öğrendik evine gittik evde yoktu.esnafa filan sorduk.iyi demediler.işin en ilginç tarafı kocası var.ve kocasıda kamyon şoförü.2 çocuğu var.pislik kadın çocuklarının yanında eve erkek alıyor.kocasıda ekmek peşinde.kadında her iki tarafı idare ediyor maddi ve manevi sömürüyor.kadın erkeleri telefonda nasıl buluyorsa :kızgın:
kadınlığımdan utandım anneliğimden utandım.
arkadaşım ne yapsın.kocasıyla konuşmuş.itiraf edememiş bile.pırlanta
ne diyeceğimi bilemiyorum.KADIN KADININ KURDU boşuna dememişler.
bu kadınlar cep telefonuyla çaldırıyor birkaç defa .sonra erkek arıyor .bunlar en kibar işveli sesle konuşuyorlarmış.tabi erkekte balıklama gidiyor.
bugünlerde çok duyuyorum.şu cep telefonları ve internet iyi ama arkadaşlar
çok yuvada yıktı.
:olmaz:

Allah yardımcısı olsun arkadasının cok uzuldum,bu ınsanların hiçmi Allah korkusu yok dunyanın ıyıce çivisi çıkmış,kadını erkegı yok bence bu ısın ahlaklı ınsan var ahlaksız ınsan var Allah ıslah etsın bunları..

REZALET............

BıR KADININ DÜŞMANI YıNE KADINDIR........

bçyle kadınlara bi şey denir ya neyse........kocan var çocukların var......ne demeye eve bide erkek alıyor.....
hadi o alıyorda bu adam ne demeye gidiyor evli kadına........
bi şey diyecem zor tutuyorum kendimi........
ahlaksızlık........
3 yıldır bu kadıncagızda nasıl fark edmedi oda ayrı bir konu.........
telefonlada nasıl erkek buluyorlar.......valla iyi cesaretleri var.......
millet iyiden cozuttu ........
bir erkek yetmiyor ikinciye gidiyorlar bir kadın yetmiyor .başkasına koşuyorlar........
allah akıl fikir versin........yoldan cıkanlarada dogru yolu göstersin.......
internet yararlı ama ....aldatacak adam ..........ne yapar yapr içinde varsa.......
yine yolunu yordamını ayarlar yapar......
yazık o çocuklara aldatılan eşlere yazık..........
allah yardımcısı olsun ne diyeyim......

çok kötü bir durum ya namus iyice ayaklar altına alındı 2 tarafta evli yuhh diyorum başkada birşey diyemiyorum.ben anlamıyorum ya bu aldatan insanları evde miss gibi eşler dururken elin pis insanlarıyla ne yapış yapış oluyorlar aklım almıyor yazık ya aldatılana değil aldatana acıyorum kişiliksizlikten başka birşey değil madem oranız buranız kaşınıyor boşayın eşlerinizi ne .....yerseniz yiyin.

Kadının da erkeğin de şerefsiz ve haysiyetsizi malesef çok fazla. İşte bir örneği de bu konuda olduğu gibi.
Arkadaşınız adına üzüldüm ancak bu durumlar o kadar çoğaldı ki, Allah şerefsiz ve haysiyetsizlerin eline kimseyi düşürmesin.

Arkadaşınıza Allah yardım etsin. Çok zor bir durum.:1no2:
Ben kadın kadının kurdudur sözünü doğru bulmuyorum.
O kadın o yolun yolcusu, oltayı atıyor yakaladığı balığı yukarı çekiyor.
Karısını ne tanır ki dur ben bu kadının canına okuyayım da görsün gününü diyecek.
kadın kendi kocasını, çocuklarını düşünmüyor seni neden düşünsün?
Hem neden kadının evine gidiyorsunuz anlayamadım.
Önce hesabı verecek olan kocası değil mi?:oklava:
Diyelim kadın bıraktı adam da bıraktı. Adamın aldatma ruhunda varsa başkasını bulur yine yapacağını yapar. İnternet, telefon vs. sadece bu işleri kolaylaştırıyor.
İsteyen her şekilde çaresini bulur.:kızgın:

Allah yardımcısı olsun arkadaşınızı hiç kolay bir durum degil...evli çocuklu bir kadın nasıl utanmadan 2 cocugunun gözü önünde bunları yapar allah aşkına bu çocukların gelecekteki hallerini düşünemiyorum....
illaki akılları erdiğinde (kaç yaşındalar bilmiyorum ama) bu kadın alıştığı için devam ediyor olacaktır...
adam nasıl kabul ediyor böyle bir şeyi bu nasıl bir karakter...
haklısınız o kadın evlatlarının yüzüne nasıl bakıyor....
iki tarafı idare ediyorlar karşılıklı ya inanamıyorum.....
madem bitti bişeyler evliliğinizde boşanın sonra ne yaparsanız yapın yaaaaaa
haysiyetsizlerrrrrrrrrrrrrr..

niye suçu kadınlara atıyorsunuz ki? aldatan kocalar, sütten çıkma ak kaşık sanki.
iki tatlı sözle karısına kanmayan adamlar, bir telefondaki sese mi kanıyorlar?
aldatmak, içinde varmış adamın.
kadını erkeği mi var, kişilik yoksunu insan bunlar. al birini vur ötekine:olmaz:

Arkadaşınıza Allah yardım etsin. Çok zor bir durum.:1no2:
Ben kadın kadının kurdudur sözünü doğru bulmuyorum.
O kadın o yolun yolcusu, oltayı atıyor yakaladığı balığı yukarı çekiyor.
Karısını ne tanır ki dur ben bu kadının canına okuyayım da görsün gününü diyecek.
kadın kendi kocasını, çocuklarını düşünmüyor seni neden düşünsün?
Hem neden kadının evine gidiyorsunuz anlayamadım.
Önce hesabı verecek olan kocası değil mi?:oklava:
Diyelim kadın bıraktı adam da bıraktı. Adamın aldatma ruhunda varsa başkasını bulur yine yapacağını yapar. İnternet, telefon vs. sadece bu işleri kolaylaştırıyor.
İsteyen her şekilde çaresini bulur.:kızgın:

Ayynen katılıyorum canım..
Ama aldatıldığını öğrenip boşanmaya cesareti olmayan, maddi durumu müsait olmayanlar için bu cümle bir teselli gibi.. Kadın kadının kurdudur.. Yani zavallı kocamın bir suçu yok, kadın kocamı baştan çıkarmış....
Yaa tüm suç tüm günah öbür kadında.. Böyle düşününce o kendilerini aldatan adama daha kolay katlanabiliyorlar...
Ne diyim züğürt tesellisi...

Ayynen katılıyorum canım..
Ama aldatıldığını öğrenip boşanmaya cesareti olmayan, maddi durumu müsait olmayanlar için bu cümle bir teselli gibi.. Kadın kadının kurdudur.. Yani zavallı kocamın bir suçu yok, kadın kocamı baştan çıkarmış....
Yaa tüm suç tüm günah öbür kadında.. Böyle düşününce o kendilerini aldatan adama daha kolay katlanabiliyorlar...
Ne diyim züğürt tesellisi...

Sağol canım.

Bence de erkek egemen bir dünyada daha güzel bir teselli sözü bulunamazdı sanırım.

Geçenlerde benzer bir konudada söylemiştim.
Eşeğini dövemeyen,semerini dövermiş
Eğer her telefonda çağırana koşçak kadar zavallı bir erkekle evliyse arkadaşınız burada kadına değil,kocasına kızmalı.
Ben kesinlikle katılmıyorum yoldan çıkardılar martavallarına
Senin tekerin zaten çıkmış yoldanki,koşa koşa gidiyorsun
Böyle saçma sapan şeymi olur
Allah akıl vermiş,fikir vermiş en önemliside vicdan vermiş
Bunlardan yoksunki bu adam her oltaya yem oluyor demkki

Kadın kadının kurdu değil,kadın kadının derdi
Oysa suçun büyüğü erkeğin ama eve ekmek getiren,yıllarını paylaştığın çocuklarının babasını suçlu görmek demek bitirmek demek.E korkarız bitirmekten,atarız suçu diğer kadına..Kolaydır bunu yapmak,rahatlatır aldatılan bünyeyi,takılır at gözlüğü,alınır ele bir taş,atılır diğerine:sinifsinif:
Kolay gelsin arkadaşına bu arada, ama diğer kadına gitmekte aramak çözümü ne kadar yanlış ne kadar acı bir arayış..
Doğrusu diğer hayata başlamak,diğer kadına ve artık diğerlerinden farkı kalmayan eski eşe bulaşmadan temiz bir sayfa açabilmek

Tel çaldır..işveli konuş..Eeeee...
Bu basit numaraları adam yemiş mi yani?..Sohbet hatları bayanı hikayesi gibi bişey..
Bence bahane ne olursa olsun..ister tel.çaldırsın..ister arabasının önüne kendini atsın..
İş adamda biter..

ahhhhh arkadaşım ahhhhhhhhhh
sen anlattın benim içim yandı ya
yazık kadına
böyle başkalarının azından öğrenmek daha acıdır eminim
allah arkadaşınızın yar ve yardımcısı olsun

ben bu konuda özetle
aldatma adına:

kadınlar karşılarına çıkan fırsatları kapatır fakat erkekler fırsatları yaratır

bu adam karısını aldatmaya meyilliymiş zaten ben kabul etmiyorum benim kocamı baştan çıkardılar lafını aldatan adamın baştan çıkacağı varmış
genel olarak yazdım bunları

bence kadının evine hiç gitmemeliydiniz kocasıyla halledeceği bir sorun bu çok zor inş çabuk atlatır

bende bugün bir şok yaşadım..
eşimin yakın bir akrabası çocuk askerdeydi ama uzun yıllardan beri beraebr olduğu bir sevgilisi vardı
bugün öğrendikki çocuk evleniyormuş en yakın zamanda zannettik bu sevgilisiyle meğer askere gittiğinde bulmuş bir kızla evleniyor..yeni bulduğu kızdan da kendisinden de nefret ettim midemi bulandırdılar resmen...allah akıl fikir versin bu kadınlara ve erkeklere...

O pislik herifede, onunla birlikte kocası gibi yaşıyan kadına da yazıklar olsun :oklava:
O adam geceleri yatağında vicdanı rahat nasıl yatıyo anlamıyorum kötükedihüso
Çok yazık :olmaz:
İnsanlık değerlerimiz yitirilmiş :gitme:

erkekliğinin sadece organdan ibaret olduğunu zanneden zavallı erkek müsvettesini , o organdan mahrum edip, ortada "erkeğim" kelimesini dahi kullanamayacağı bir hale getirmeli..

Back
X