Saç Rengi ve Saç Boyama naturalive beauty saç boyası kullananlar...

desilence

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
94
51
ben saç boyası kullanmaktan korkuyorum, kokusu falan tıkıyor benim nefesimi. naturalive beauty saç boyası diye bir boya varmış tamamen doğal, kına özlü yazıyor... kullanan var mı, varsa memnun mu? bir de satışı sadece internet üzerinden mi nedir onu da tam anlamadım :/

ben saç boyası kullanmaktan korkuyorum, kokusu falan tıkıyor benim nefesimi. naturalive beauty saç boyası diye bir boya varmış tamamen doğal, kına özlü yazıyor... kullanan var mı, varsa memnun mu? bir de satışı sadece internet üzerinden mi nedir onu da tam anlamadım :/
boyanın her türlüsü zararlıdır ama en düşük zararlı kokusuda iyi amonyakta yok garnier oliayı öneririm

tamamen doğal olduğuna eminim kına tabanlı zaten saç boyası demek aslında mantıksız ben de koyu kahvesini merak ediyorum... denediyseniz paylaşır mısınız? ayrıca sentetik boyalar gibi sonuç beklemeyin ned eolsa doğal
boyanın her türlüsü zararlıdır ama en düşük zararlı kokusuda iyi amonyakta yok garnier oliayı öneririm
bu naturalivenin ürünü boya değil kına o yüzden boyalarla kıyaslamaya bile gidilmez

X