Uzun zamandır ,yukardaki yorumları okuyup duruyorum ,ender sarac falan filn denmiş.Arkadaşlar bugun yani 22 mayıs 2008 tarihli Posta gazetesi sayfa 13 Uzman Doktor Ender Saraç ile Yaza incecik girin bölümünü lütfen okuyun.BROMELAİN İN SELÜLİT AZALMASINA VE KİLO VERDİRMEYE YARDIMCI OLDUGUNU ACIKCA YAZMISTIR.İsteyen arkadaslar icin banamail atın gazetenin o bölümünü scan ediyorum yollicam.Lütfen kimseyi reklamla veya baska birseyle suclamayın.Natural life firmasını bilemem ama en guclu bromelain bu firmada ,yanılmıyorsan diğer firmalrın tam iki katı kadar 800mg.Oyuzden burda yararlı seyleri ,guzel olan seyleri birlikte paylasalım ve yapıcı olalım yıkıcı degil.Bu tip sorunlar hepimizin sorunları el ele verip ortak sorunlrımızı burda paylasıp cozelim.Bu arada ben uzun zamandır Boswellia ,bromelain ve reishi kullanıyorum cokta memnunum.Umarım herkese yarar.
Sonuç Ne????hadi Artik Aciklamani Bekliyoruz?slm Arkadaşlar Gelişmeleri Yazacağım Demiştim...yaklaşık 8 Gündür Kullanıyorum Ama Aynı Zamanda Termal Sauna Sort Kullanarak Spor Yapıyorum Hergün Değil 2-3 Günde Bir Ve Diyette Yapıyorum Iki Kilo Verdim Ama Hangisinden Bilmiyorum Yalnız şunu Söyleyeyim Bromelain Ve Boswellia Serratayı Kullanmaya Başladıgımdan Beri Cildim çok Düzeldi Sivilce Problemi Yaşıyordum şu An Bütün Sivilcelerim Geçti Bunu özellikle Belirtmek Istedim Devam Edeyim Sonraki Gelişmeleri Yazarım Akrep35 In Tavsiye Ettiği Gibi Kullanayım Birazda Sonuçları Yazarım... Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?