yaaaa deme cliniqin göz altı kremini kullanıyorum 1 haftadır,yağ bezesimi yapıyor gerçekten,ama bir haftada bile farkı farketmiştim halbuki
ben garnierınkini kullanıyorum canım. önceden maybeline ve loreal kullanmıştım ama onlar zamanla göz altımda morluk yaptılar ki gözümün altı bembeyazdır benim. kullanmaya başladıktan sonra bir de baktım ki morarmalar olmuş. hem yapıları da çok kalın. garnierın yüzde yüz olmasa da doğal ve ferahlatıcı etkisi var. incecik yapısı var o yüzden sürdüğünde hiç rahatsız etmiyor ve kararma yada morarma yapmıyor fiyatı da çok uygun. ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.
Kryolan'ın online alışveriş imkanı yok değil mi?Canım ben yıllardır bunu kullanırım asırı derecede memnunum ve sıddetle tavsıye ederımm :)
Bır de soyle bırsey var mesela aldın bır tane en az 2 yıl kullanabılıyorsun o kadar kı bıtmıyor yanıı :)
Gecenlerde aldım ben 45 tl fıyatı uygunda yanıı zaten Kryolan profesyonel makyaj markası
Kryolan'ın online alışveriş imkanı yok değil mi?
Canım ben yıllardır bunu kullanırım asırı derecede memnunum ve sıddetle tavsıye ederımm :)
Bır de soyle bırsey var mesela aldın bır tane en az 2 yıl kullanabılıyorsun o kadar kı bıtmıyor yanıı :)
Gecenlerde aldım ben 45 tl fıyatı uygunda yanıı zaten Kryolan profesyonel makyaj markası
Merhaba bu kryolan ürünleri nerde satılıyor?
Istanbul'da mısınız?
Evet İstanbuldayım.
Avrupa yakasında mısınız bılmıyorum ama Mecıdıyekoy Cevahır Avm nın caprazında Kryolan Shop var...
Kryolan urunlerını her yere vermedıgı ıcın bulmak guc...
Onun dıısında bır de gungoren de Kale center avm nın capraz sokagında Arzum kozmatık var..Zaten Kryolan urunlerını bırtek buraya verıyor...Ama tabıı Mecıdıyekoy'den alırım dıyorsanız o ayrı
bendede o sorundan vardı fakat aloe veralı cilt bakım ürünlerini kullandım hem şişlik indi hemde rengi açıldı forever alluring eyes tı ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?