Saç Rengi ve Saç Boyama Naturigin marka saç boyası denediniz mi?

lavantakolonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
44
0
geçen gün arabada gelirken radyoada Ender Saraçtı sanırım, şu kullandığımız saç boyalarının zararlarından bahsediyordu, ben de araştırdım amonyak ve paraben içermeyen Naturigin marka organik bir saç boyası buldum, fiyatı biraz pahallı tabiki 39 TL, daha önce deneyen var mı aranızda? Hoş ben sizlerin görüşünü ve deneyiminizi öğrenmeden sipariş verdim heralde pazartesi günü elime ulaşır. Olmadı deneyimlerimi ben paylaşırım burada.
 
kızlar kesinlikle tavsiye ediyorum, harika bir boya, kapatıcılığı çok iyi, diğer boyalarda duş alırken rengi akardı görürdüm küvette, bunda renk akması diye bir şey yok
 
bence de amonyaklı boyalar saça ve saç derisine çok zarar veriyor. göz göre göre de kullanıyoruz. ki benim gibi saçında beyaz olmayanlar bence hiç kullanmamalı amonyaklı boya, boş yere zarar veriyoruz saçlarımıza. sonra da benim saçımda olduğu gibi taranmıyor, tiftik oluyor vs...dipleri geliyor diye her ay boyanıyor falan...ben de artık bitkisel boya kullanmaya karar verdim. bahsettiğiniz marka bir tek nette mi satılıyor? bir de siz hangi rengini kullandınız?

nette baktım da şu renkleri çok beğendim:

 
Son düzenleme:
Kullandım sonuçları beni çok şaşırtacak derece de iyiydi. Denemenizi tavsiye ederim. Beyaz kapaması son derece iyiydi. Hem Argan yağı ile serum yapıp kullanınca saçlarımın uzamasına da çok etkili oldu. 15 günde bir gelen dip boyam 10 güne düştü. Hamile iken de doktorumdan tavsiye alıp uygulamıştım.
 
Bende arkadaşımın tavsiyesi ile boyadım gerçekten çok iyi bir boya. Yıpranmış saçlarımı yeniden canlandırdı, beyazlarımı kapattı, derime yapışmadı, yakmadı. Ayrıca benim için içerisinde amonyak ve paraben olmaması çok önemliydi çünkü kimyasallar beni mahvetti. Sonunda bende saç boyamı buldum.
 
X