Navigasyonda çıkan otel

Otel:Hakettiysek eyvallah.
Otelin günahına giriyorsunuz belki de? İlla sadakatsizlik mi olacak otel ismi gecince..
yogghh canım durduk yere otel cıkıyorsa navıgasyonda tabıkı dıreksıyonun sucu bence asıl suclu o
kazayla o yola evrılmıstır :) ondan dolayı da navıgasyon otel yolunu gostermıstır
navıgasyonda otel secımıde tamamen arkadası yuzundendır kesın arkadası merak etmıstır

alemsınız ya :)

mesela benım navıgasyonda otel yok
nıye
cunku otele gıtmedım :)

hangi otelse ara canım geçen gün konaklamıştık şarj aletim orada kalmış de kendi ismini ver bulamayacaklar sonra nasıl olur eşinin adı soy ad ver birde bu şekilde bakın de.
Çok normal ara isterseniz mail atayım çok önemli vs gibisinden konuş bu şekildede bulursun .

Sprdum. En son interneti ordan geçerken kapattim o yüzden orda kalmış diyor saçma bi sebep yani pek inanasım gelmedi zaten söylerkende sinirli şekilde dedi
şu cevap olmasaydı bende abartmayın mutlaka açıklaması vardır diyecektim ama şuan bilemedim, günah almayalım tabi ama bence biraz bakarak olun bir süre. umarım düşündüğünüz gibi bir durum yoktur

hangi otelse ara canım geçen gün konaklamıştık şarj aletim orada kalmış de kendi ismini ver bulamayacaklar sonra nasıl olur eşinin adı soy ad ver birde bu şekilde bakın de.
Çok normal ara isterseniz mail atayım çok önemli vs gibisinden konuş bu şekildede bulursun .
ıh esınde olsa bılgı veremeyız dıyorlar kımın adınaysa rezervasyon o arasın ıstıyorlar
yıne sansını denesın tabı
bır arkadasım suphelenıyordu kocasıyla ılgılı bu yolu denedı otel bılgı vermedı
ama yıne de sansını denesın tabı

Ben farklı şekilde olanı denedim bekarken iş için fuarlara katılıyorsum ve gerçekten sarj aletimi unutmuştum,
Düğünüm 4 ay geç oldu nikahım daha erken olmuştu eski soy adımı kullanıyorduk o otele de sürekli girip çıktığım için eski kayıt girmişlerdi,
aramıştım yeni soy adımla bulamadılar oda arkaşımın adını verdim buldu 🙃

Ben farklı şekilde olanı denedim bekarken iş için fuarlara katılıyorsum ve gerçekten sarj aletimi unutmuştum,
Düğünüm 4 ay geç oldu nikahım daha erken olmuştu eski soy adımı kullanıyorduk o otele de sürekli girip çıktığım için eski kayıt girmişlerdi,
aramıştım yeni soy adımla bulamadılar oda arkaşımın adını verdim buldu 🙃
kızlar bu yontemı not edın .

yogghh canım durduk yere otel cıkıyorsa navıgasyonda tabıkı dıreksıyonun sucu bence asıl suclu o
kazayla o yola evrılmıstır :) ondan dolayı da navıgasyon otel yolunu gostermıstır
navıgasyonda otel secımıde tamamen arkadası yuzundendır kesın arkadası merak etmıstır

alemsınız ya :)

mesela benım navıgasyonda otel yok
nıye
cunku otele gıtmedım :)
Tamam da otel denince akla neden hemen zina geliyor ben iyi niyetli düsünmek istiyorum akli melekelerim yerinde yahu:dd

Recepsiyon görevlileri sorun müşteri ilişkilerine taşınmasın diye çözmek istiyorlar bazen gıcığa denk gelebilirsiniz ama emin konuşun kesinlikle.
Net ve yüksek sesle kısık kısık yalan gibi değil.

Tamam da otel denince akla neden hemen zina geliyor ben iyi niyetli düsünmek istiyorum akli melekelerim yerinde yahu:dd
sımdı bırıncı sebep her zamankı duzenden sasan bır durum var
rutın bozulmus
kadında gayrııhtıyarı otel ne alaka ya dedıgınde sunu deseydı ya bı yere gıdıcem x otelın orada dedıler secmek kolay dıye hemen onu sectım. bu kadar basıt ... tutmus sacma sapan bır bahane uydurmus asla olmayacak bırsey neymıs oradan gecerken kapatmıs da orada kalmısmıs ... mumkun olmayacak bırsey

ıste o noktada devreler yanıyor antenler dıkılıyor sezgıler sonuna kadar acılıyor :)

Merhaba bayanlar. Bugün eşimin arabasına bindiğimde navigasyonda bir oteli seçilmiş gördüm 25 dk sonra oradasınız diyordu. Acaba önceden oraya gittiği içinmi otomatik ekranda çıktı yoksa benmi eşimin günahını alıyorum🙁

Valla senin yerinde olsam arabayı alırım biraz arkadşlarım görüşücem de yada bir işin olsun hiç işin yoksa bile kimsen yoksa bile al çay-kahveni neredesin bilmiyorum çek bir sahile oda beklesin dursun seni .Sende seç bir restuarant navigasyona bırak açık kalsın aaa orada internetimi kapatmıştım dersin kısasa kısas.

Ver kız şu kocanın çalıştığı yeri ağzını burnunu kıralım istersen teşkilattan tanıdıklar var :skandal:

sımdı bırıncı sebep her zamankı duzenden sasan bır durum var
rutın bozulmus
kadında gayrııhtıyarı otel ne alaka ya dedıgınde sunu deseydı ya bı yere gıdıcem x otelın orada dedıler secmek kolay dıye hemen onu sectım. bu kadar basıt ... tutmus sacma sapan bır bahane uydurmus asla olmayacak bırsey neymıs oradan gecerken kapatmıs da orada kalmısmıs ... mumkun olmayacak bırsey

ıste o noktada devreler yanıyor antenler dıkılıyor sezgıler sonuna kadar acılıyor :)
Ben cocuk zangırdadı diye o ara eniste beyin dedigi cevabı kacırmısım.O zaman o bahanesiyle yolar atarim resepsiyona isim sorarim vallahi.Konu sahibi sen yine de kalbini temiz zihnini acık tut guzum.Ha herhangi bir durumu ögrenince de bosamayacaksan görme duyma.Bilip o sekil yasamak olmaz.

Aynı durum eşimde olsa ilk aklıma gelen yakınında bir yere gitti kolay olsun diye oteli yazdı olurdu. Ya da görüşmeye gitti, yemeğe gitti, masaja gitti gibi gibi şeyler. Ama sorunca yok internet gitti o yüzden ora kalmış gibi akla uymayan bir cevap alırsam şüphelenirim

Back
X