ne poşetmiş arkadaşmarkette aynı ürünleri aldıkları halde, çok çok daha fazla ücret ödemeleriyle bu kadar ilgilenmediler valla
Kızım sabah tost istedi,evde tost ekmeği yoktu,gittim Bime.Giderken de bez çantam vardı,onunla gittim.İnsan herkes bana bakıyor sanıyorArtık poşetlerimle gidecem markete
Kızım sabah tost istedi,evde tost ekmeği yoktu,gittim Bime.Giderken de bez çantam vardı,onunla gittim.İnsan herkes bana bakıyor sanıyor
İyice abarttılar .
Al poşetini git arkadaş .
Bende gittim markete dün yanımda çanta getirmiştim ona koydum .
İlla bir olay çıkarcaklar .
olan kasiyerlere oluyor yazık valla dun acıdım hallerıne laf anlatıyolar bı ton .
valla dün iki defa markete gitmek zorunda kaldım, en azından şu bi ay, olan kasiyerlere olcak gibi, gelen giden kasiyere söyleniyo
Çok şık bez çantalar var artık.Şokta da gördüm .Biz yine taşırız da erkekler imkanı yok taşımaz.Ekmekte olmayacak diye biliyordum ,oğlum fırına gitmişti ,orada da almışlar,marketten ekmek alırsanız ücretsiz demiş.Bimde 0.25 kuruşu bayıldım,artık evden alıp gidecez poşetleri bakarlarsa baksınlar valla umurumda bile olmaz..
Aynen yaa,sanki kasiyerin eline geçiyor paraBende söylendim bir dayak yemediği kaldı
Aynen yaa,sanki kasiyerin eline geçiyor para
seninki dert yanma o zaman:) derdimi kimlere diyem demişsinTabiki öyle değilde,cepten çıkınca en yakın onlara söylüyoruz.
hoşbuldumChess biraz geç olacak ama hoşgeldin tekrardan siteye
Ben çoktandır girmiyordum bu topiğe,çıkarın beni buradan
seninki dert yanma o zaman:) derdimi kimlere diyem demişsin
Chess biraz geç olacak ama hoşgeldin tekrardan siteye
Ben çoktandır girmiyordum bu topiğe,çıkarın beni buradan
pazarda manavda fırında poşetler ücretsiz..pazara gitmedim daha pazarda da olacak mı acaba, olmaz herhalde onların poşetleri 1 kuruş bile etmeyecek kadar kötü kalite oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?