Sevmediğim biri değil onu örnek olarak yazdım yani ne kadar yumuşak kalpli biri olduğumu* sevmediğim biri *
Çocuğa yazık olmuş ! . . .
Orayı yanlış yorumladiniz yani şöyle demek istedim: evlilik teklifi insanı mahcup eden bir şey.Hazırlık yaptı diyede sevmediğin birine evet demezsin Burhan !!!
Seninle elti olmak istemem. Sen insanı çürütürsün. Saç baş yolarız bak.Canım arkadaşım senin adına çok mutlu oldum. İnşallah kaynı olan birisyle evlenmeyi düşünüyorsundur.
Bi evlen tat o duyguyu beğenmezsen boşanırsınOrayı yanlış yorumladiniz yani şöyle demek istedim: evlilik teklifi insanı mahcup eden bir şey.
Senelerdir tanıyorum ama hep reddediyordum.Oha burhan cddimisin? Ne kdrdır tanıyosun?
Bilemedm nikahta keramet olayına inanmıyorm. Yasadgn olumsuz tecrğbeleri bastrp bu duygulardan yapmak için yapıosn gbi geldi.. senin hayatın ama benm fikrim büyük risk oldugu konusunda.. ki anladgm kadaryla küçük bi yerde yasıyosn öyle nişanlanıp birbrmizi tanıyalm olmasa ayrılırız kısmına aileninde sıcak bakacagını düşünmüyorum.. hee hayat senin hayatın ama en azndan 5-6 ay bi ilişki içinde görmek gerekir adamıSenelerdir tanıyorum ama hep reddediyordum.
Nedenini bilmeme sebebiniz başkasında mıydı aklınız? Eğer değilse elektrik alamamışsınızdır. Çaresizlikten kabul edeceksiniz gibi bir imaj uyandırdınız. Dalga geçmiyorsanız tabii.Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık
Hayır dalga geçmiyorum. Şöyle düşündüm: bence artık bana değer verene değer vermeliyim.Nedenini bilmeme sebebiniz başkasında mıydı aklınız? Eğer değilse elektrik alamamışsınızdır. Çaresizlikten kabul edeceksiniz gibi bir imaj uyandırdınız. Dalga geçmiyorsanız tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?