- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
HayırEvet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
Bazen senelerdir tanırsın ama hayal kırıklığı olur bazen de 1-2 ay tanırsın hayatında verdiğin en doğru karar olur. Sizinki öyle olmuş.Rabbim tamamına erdirsin, hayırlı olsun canım
Bizde eşimle birbirimizi 2 aydır tanıyorduk ve ciddi olduğundan emin oldum ve evlenme teklifini kabul ettimben bizim nesilin tabiriyle 1,2 sene çıkarız sanıyordum 1 hafta sonra ailesini tanıştırmaya getirdi, biz onlara gittik, isteme, söz, nişan derken bir anda nikah ve düğün bunların hepsi 5 ay içinde gerçekleşti Sonra evlendik 9 ay sonra hamile kaldım ancak malesef bebişimi kaybettim 1 ay sonra eşimle 2 yılımız dolacak, 2 yıldır sevgilimdir kendisi inşallah Rabbim tekrardan anne olmayı da nasip eder bana da 2. Yılımızda
Evet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
Hiç ciddi olmadığım kadar ciddiyimKonu ciddi mi yav? Ben pek sey edemedim de
Başlığı okuyunca kesin dalga geçiyor dedim,konuyu okudum hala inanasım yok.yanlış anlama ama ben seni niye ciddiye alamıyorum bilmiyorumyine de hayırlı olsun deyim
Oha burhan cddimisin? Ne kdrdır tanıyosun?
Sen öyle diyosan.Hayır
Evlen gitsin
Tabiki almıştınız bekar ağlayan palyoço burhanaBir tek inanmayan ben değilimdir sanırım, bu kız gene bizle goygoy yapiyo diye düşünüyorum
Takma burhancım sen onlarıBu mantığa göre bir aya gebeyim
Ondan mütevellit dün bana methiyeler düzüyordu. Mutluluktanmis. Hayirlisi olsun insallah.Eeee ben hala nişanlı değilimmybiglove son kale düşmedi hala
Bütün sırrı bozdun.Ondan mütevellit dün bana methiyeler düzüyordu. Mutluluktanmis. Hayirlisi olsun insallah.
Aynen. Hayır demiyorum ama evet için de bir süre tanıyalım birbirimizi zamana bırakalım de.Aslında duygularım karmakarışık. Haklısın. Evlenme teklifi alsam da bir süre tanışma zamanı vereyim en iyisi.
Ben de öyle düşünüyorum.Bir tek inanmayan ben değilimdir sanırım, bu kız gene bizle goygoy yapiyo diye düşünüyorum
Nazar boncuksuz olmaz. Çok nazara geliyorum da.Iyi ki istemiyorsun bir de istesen ne olacaktı acaba ,nazar boncuğu bile koymuşsun ,ender görülen bir olay gibi.
TabiSen öyle diyosan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?