🧿🧿 Nişanlanıyorum🧿🧿

Nişan?

• Amaan Nişanlan gitsin dünyayı sen mi kurtarıcan

OY: 49 53,8%
  • Nişanlanma bekârlık harika bir şey.

OY: 42 46,2%

• Ankete Katılan
    91
Hayır
Evlen gitsin

Bazen senelerdir tanırsın ama hayal kırıklığı olur bazen de 1-2 ay tanırsın hayatında verdiğin en doğru karar olur. Sizinki öyle olmuş.

Konu ciddi mi yav? Ben pek sey edemedim de

Bu mantığa göre bir aya gebeyim
Takma burhancım sen onları bende bana böyle diyenlerin mantığıyla şimdiye 2.ye hamile kaldıydım gerçi korunduğum halde hamile kalmıştım, iyi korunmamışım demekki Ben hep inanırım her nasip vaktine esirdir canım Ben, benim hakkımda hayırlı olanı bilemem, sen hakkımda hayırlı olana beni tez zamanda kavuştur diye çok dua ederdim, eşimde aynı duayı ederdi sana da bu duayı etmeni tavsiye ederim, inşallah hayatına senin hakkında hayırlı olanları afiyetle çekersin

Aslında duygularım karmakarışık. Haklısın. Evlenme teklifi alsam da bir süre tanışma zamanı vereyim en iyisi.
Aynen. Hayır demiyorum ama evet için de bir süre tanıyalım birbirimizi zamana bırakalım de.
Ha bu arada pırlanta tek taş la teklif ediyorsa al onu tak, hayır dersem geri veririm ilerde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…