🧿🧿 Nişanlanıyorum🧿🧿

Nişan?

• Amaan Nişanlan gitsin dünyayı sen mi kurtarıcan

OY: 49 53,8%
  • Nişanlanma bekârlık harika bir şey.

OY: 42 46,2%

• Ankete Katılan
    91
Evet acele ediyorsun. Tamam evlen de sevgili varken seninle konuşan adamla değil

Şaka sanırım. Öyle olsun lütfen
Tanımadan, flört etmeden öyle arkadaşça bilirdim eskiden diye nişan yapılır mı?
Acelen ne? Evlilik de mok yok yani o kadar da

Aslında duygularım karmakarışık. Haklısın. Evlenme teklifi alsam da bir süre tanışma zamanı vereyim en iyisi.

Şaka sanırım. Öyle olsun lütfen
Tanımadan, flört etmeden öyle arkadaşça bilirdim eskiden diye nişan yapılır mı?
Acelen ne? Evlilik de mok yok yani o kadar da
Duydunuz mu evliler bu da size rögar kapağı olsun.

Ne acelenize geldi acaba hergün evliliği övmeniz mi
Goygoy ayrı burhan ama sorunu ciddiye alıp ciddi cevap verdim. Seni arkadaşı olarak tanıyor sende onu öyle tanıyorsun. Tanışmak için fırsat ver tabii ki inşallah çokta mutlu olursunuz, tamamına erdirirsiniz. Ancak ilk günden yüzük bakmalar vs çok acele durumlar.

Aslında duygularım karmakarışık. Haklısın. Evlenme teklifi alsam da bir süre tanışma zamanı vereyim en iyisi.
En sağlamı bu olur ama duygularin karistiysa bence sen de çok boş değilsin ona karşı. Aksi olsa irite olurdun Hayırlısı olsun bıyıklı, hep güzel haberler vermeni gönülden temenni ediyorum.

Rabbim tamamına erdirsin, hayırlı olsun canım
Bizde eşimle birbirimizi 2 aydır tanıyorduk ve ciddi olduğundan emin oldum ve evlenme teklifini kabul ettim ben bizim nesilin tabiriyle 1,2 sene çıkarız sanıyordum 1 hafta sonra ailesini tanıştırmaya getirdi, biz onlara gittik, isteme, söz, nişan derken bir anda nikah ve düğün bunların hepsi 5 ay içinde gerçekleşti Sonra evlendik 9 ay sonra hamile kaldım ancak malesef bebişimi kaybettim 1 ay sonra eşimle 2 yılımız dolacak, 2 yıldır sevgilimdir kendisi inşallah Rabbim tekrardan anne olmayı da nasip eder bana da 2. Yılımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…