Evet acele ediyorsun. Tamam evlen de sevgili varken seninle konuşan adamla değilEvet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
İnşallah canim
Kiz herkesi taniyorsun her konuya hakimsinEvet acele ediyorsun. Tamam evlen de sevgili varken seninle konuşan adamla değil
O kişi bu kişi değil.Evet acele ediyorsun. Tamam evlen de sevgili varken seninle konuşan adamla değil
Şaka sanırım. Öyle olsun lütfenEvet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
Aslında duygularım karmakarışık. Haklısın. Evlenme teklifi alsam da bir süre tanışma zamanı vereyim en iyisi.Burhanım, insanların evlat olarak ayrı, arkadaş olarak ayrı, sevgili veya eş olarak ayrı rolleri vardır. Arkadaş olarak harika görünen biri harika bir eş olabilir de olmayabilir de. Bunu anlamak için zamana ihtiyaç var. Evlilik teklif edecekse söylenebilecek bir şey yok ama iyice tanımadan nihayete erdirme. Bana fazla hızlı geldi bu mesele.
Umarım her şey harika gider ve çok mutlu olursun
Duydunuz mu evliler bu da size rögar kapağı olsun.Şaka sanırım. Öyle olsun lütfen
Tanımadan, flört etmeden öyle arkadaşça bilirdim eskiden diye nişan yapılır mı?
Acelen ne? Evlilik de mok yok yani o kadar da
Bu mantığa göre bir aya gebeyimGeyik topiginde kaldırılan bir konun vardı orda tez zamanda evlenirsiniz ins. diye dua etmiştim duam tutmuş1 2 seneye de bebek bekliyorum hadi hayırlı olsun
Ne acelenize geldi acaba hergün evliliği övmeniz miBurhan sen onu hayatında başka bir konumda tanıyorsun. Sevgili/eş olarak tanımıyorsun. İkisi bambaşka çıkabilir. Ayrıca bu kadar acele etmesi bana tuhaf geldi.
Nazarında geldim, kesin.Sana nazar ederim demiştim.
Şaka Bi yana tabi ki çok acele. Pek duygun varmış gibi de değil.
Goygoy ayrı burhan ama sorunu ciddiye alıp ciddi cevap verdim. Seni arkadaşı olarak tanıyor sende onu öyle tanıyorsun. Tanışmak için fırsat ver tabii ki inşallah çokta mutlu olursunuz, tamamına erdirirsiniz. Ancak ilk günden yüzük bakmalar vs çok acele durumlar.Ne acelenize geldi acaba hergün evliliği övmeniz mi
En sağlamı bu olur ama duygularin karistiysa bence sen de çok boş değilsin ona karşı. Aksi olsa irite olurdunAslında duygularım karmakarışık. Haklısın. Evlenme teklifi alsam da bir süre tanışma zamanı vereyim en iyisi.
Yâr ben belanın ta kendisiyim.Burhancim kac yasindasin? iliskilerinde genel olarak tehlikeli sularda yüzdüğünü düşünüyorum.
Sen yinede dikkatli olYâr ben belanın ta kendisiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?