- Konu Sahibi nazarboncugum
-
cnm benim taze fasulye ayrıca yaptımmboncugum ellerine sağlık bacım harika görünüyorlar..benden söylemesi içine bu turşuların mevsimiyken iri bamya ve tazefasulyede at bak süper oluyor:lepi:
gece gece canım çekti inancokacimcoook
kısır yaparsan bende isterim yanında turşula tabidelikafaduldenama bir bidon yeter çok istemiyom
cnm valla kendine yap niye eşin yemiyo diye sendemi yemicen dimiii opuyorumnanaktanbaşka sorum yok boncuk hanımteşekkürlerimi sunarım bide acı biber turşusu istim benim herif kızıyo yapamıyom o yüsten midem rahatsız diye afiyetle ye yerimede mafoldumben
masallah boncugum ilk tarifinle girdin aramiza helal sana
ellerine saglik canim benim
cokacimcoookbir güccük bidon versen yeterde artar banacokacimcoook
zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemus
kızzzzz turşumu yaptın sen aaadelikafaduldeneline saglık canım becerikli karuuuuuuuuuuŞeniz
hee ben kendi sevmiyorda o yüzden zannettim kaydirigubbakcemile3miğdem ağrıyo diye yememi istemediğinden izin vermiyo boncuğum turşuyu sakındığından değil sana afiyet olsun canım tekrar eline sağlık
teşekkür ederim ablam saoll opuyorumnanaktanHayırlı cumalar
---------------------canısı ne kadar canlı görünyorlar
harikaaa ellerine sağlık güle güle ye oldumu üzüm gözlümmmm:)
ablammmmmmsalisilik asit nerde satılıyor.mafoldumben
keşke yemez olaydım o turşularını.delikafadulden
tadı hala damağımda.:roflol: bende deneyeceğim. :umursamaz:
önce o asiti nerden alacağımızı yaz.
öf şimdi kuru fasulyenin yanınada ne yakışırdı.kaydirigubbakcemile3
sende afiyetle ye canım.opuyorumnanaktan
bikaç aktar gezdikten sona bugün birinde buldum
aynen şöle tarif ettim adama "abi adını tam hatırlamıyorum ama turşuya konulan sert tutsun diye bişey varmış asidik bişey varmı ondan":kedi:
abi bana ve cahilliğime bakıp uzunca bi gülmeden sona var " nekadar istiyon" dedi "50gr ver bi denim" dedim
"nekadar yapçan sen yetmez okadar" dedi "yeter yeter" dedim adım
bide marketten bizimin paketi bulursam döncem tekrar buralara kaydirigubbakcemile3
Salisilik asit aspirinde bulunuyor.Bazı turşu yapanlar da aspirin koyarlar bunun için.
Salisilik asit - Vikipedi
yeter bi beş kiloya senin iki pakett çıkar yani
yarısını koyucam zaten önce bi küçük kurar bakarım öle
bizimin turşu şeysinide sana güvenerek alıcam valla kokmuyo diyosun çok övdüler turşunu merakımdan yeminle:kedi:
Salisilik asit aspirinde bulunuyor.Bazı turşu yapanlar da aspirin koyarlar bunun için.
Salisilik asit - Vikipedi
Güle güle,sağlıklı günlerde yiyin inşallah,ellerine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?