Nazar dediinde,sizin zerinizdeki etkisi nasl olur?

Bişiy olmuyor..:lepi:
Nazar değmez bana..
Allahım korur beni,şükürler olsun:Saruboceq:

inanırım nazara ve nazar diye bişey vardır da zaten
bana da çok değmez ama bazen olur
başım çok felaket ağrır hemen yatmam gerekir ayakta duramam
halsiz olurum ve direk babam okur ve geçer

bende nazara inanırım . . . Allah herkesi kem gözlerden korusun inş.ama ben bi nzarbocklu künyemi bide mavi bileklimi hiç elimden çıkarmam .düğünümde sırıtck ama ozamn bile takmayı düşünüorum zemuszemus

Bende cok inanirim nazara...

Ben cok fena oluyorum...Kalabalik biyerde olunca hemen hemen her seferinde oluyor....
Ilk önce o ortamdayken felaket esnemeye baslarim, gözlerimden yas gelir...
eve varir varmaz yada yolda migdem bulanmaya baslar, basim döner, gözümün önü kararir...
Kendimi her an yere düsecekmis gibi hissederim, direk yatarim...yatmazsam cok daha kötü...
üc kere bu yüzden hastanelik oldum serum yedim...gündüz mesela hic biseyim yokken
o ortama toplum icine girdikden sonra pat diye birden böyle...

Arkadasimin anneannesi gecen okudu beni...kadina bi haller oldu....korktum bisey olacak diye...
Ben seni bir daha asla okumam dedi kadin...niye dedim...okumam okuyamam dedi...

bende nazara inanıyorum üstelik artık nazar değdiği zaman kendim hemen anlıyorum üstüme ağırlık çöküyor sürekli esnyorum kendimi yorgun bitkin hissediyorum ayakta duracak mecalim kalmıyor üzerimde mavi renkli boncuk taşıyamıyorum nazar boncuğu veya mavi renkli herhangi bir boncuk mutlaka ya kırılıyor ya kopuyor vb şeyler oluyor
geçen gün annemle uzaktan akrabaya gittik evde karı kocalardı yaşlı başlı insanlar kadın cam bardak içinde soğuk içecek verdi ben bardağı ağzıma götürürken bardak patladı
kadın okadar şaşırdıki nasıl olur dedi sıcak bişey koymadım ki dedisürekli bu olayı düşündü sonra benim üstüme ağırlık çöktü sıkıntı bastı anneme söyledim gel okutalım dedi
teyzemin kaynanası öyle şeylere okuyor ona okuttuk dedi az kalsın çatlayacakmışsın dedi
bi kadın birde erkek nazarı var dedi ama erkek olan çok güçlü dedi sonra biz düşündük heralde kadının kocasıdır dedik sonra ben merak ettim sordum teyzemin kaynanasına
insanlar bilerekmi nazar değdiriyor nazar değdirdiklerinin farkındalarmı dedim hayır dedi
onlarda bilmiyor bazı insaların bakışları kesin oluyor dedi öyle nazar değdiren kişilerin 3 kezmi 1 kezmi tam anlamadın dağa taşa bakması gerekiyormuş gözlerinin keskinliğini hafiflletmek için oysa ben hep bilerek fesatlıklarından nazar değiyo diye biliyordum ama öyle değilmiş birde erkek yada kadın nazarı olduğunu nasıl anlıyorsun diye sordum erkek nazarında esnerken çene kilitleniyormuş ağzını zor kapatıyormuşsun hatta benim bile nazarımın değdiğini farkettim mesala birisi yemek yerken gözüm onun lokmasına bakıyorsa mutlaka o kişi elindeki kaşığı düşürür yada yemeği döker yada buna benzer şeyler olur

bence nazar değil bu kötü insanların düşünce gücü resmen
yani bakışından bile düşüncelerini anlayabiliyor insan
bişeyi çok istersen olur ya o da aynen
ben bilimsel bakıyorum olaya
yoksa öteki türlü çok saçma

nazara inanlardan biri de benim
üzerime ağırlık çöker, esneme tutar bir de yemek yiyemem
mideme vuruyor.

Bendeki etkisi hemen belli oluyor anlaşılır derecede..

Esneme tutuyor.Esne babam esne mirmirmirmir

Uyku bastırıyor aniden guclubacismile

Ağırlık basıyor kılımı kıpırdatacak halim kalmıyor adeta :sm_confused:

ya elbisemin ya da badimin askısı kopuyor
ya bilekliğim ya kolyem ya da saatim kopuyor
ya düz yolda tökezleyip düşüyorum
aynı zamanda üzerime ağırlık çöküyor,sürekli esniyorum.
başım feci ağrıyor,gözlerim kararıyor
midem bulanıyor, istifra ediyorum.
nazar boncuğumu eksik etmem ama yine de değiyor malesef :1no2:

çok gelirim göze ben ya hemde çok ya bardak kırarım elimde ne varsa sakarlaşıp düşürüp kırıyorum,başıma ağrımaya başlıyo,gözlerim küçülüyo gibi oluyorum bide düşüyorum pat diye anlam veremiyorumhele ki kıyafetlerime nazar değsin mutlaka bişi oluyo o gün ona ya kopuyo ya yırtılıyo ya parçalanıyo ya düşüp kırılıyo gözlerimde mavi ama yinede deyiyo nazar annemd ehep senin gözlerin nazar boncuğu der ama yinede alıyorum o nazarların elektiriğini üzerime:bbo:

.
bana cok nazar deger

en cok basim agrir, uyku tutar birden (gündüz uyumayi sevmedigim halde uyurum)

biryerimi kestigim oluyor

ceket dikmistim, o kayboldu

vs

vs

Nazar değince gözümde hemen arpacık çıkar, hiç şaşmaz.
Bu kadar da dakik olunmaz ki ya sırnaşık şey
Bir de baş ağrısı yapar bende nazar...
Felaket bir şey, bende gözü kalanın gözü çıksın.
kötükedihüso
Ne isterler anlamadım ki benden?!?
:tomato:

kız bacım işyerınde bırı var,çok şeker tatlı bı çocuk,içimden ne hoş diyip duruyodum,masumca ama,ben işer gireli 2,5 ay oldu,çocuğun gözünde arpacık çıktı,2,5 aydır geçmiyo,geçen okut dedim,birini nazarı değmiş dedim,sonra yerıme geldim,ah endulu ah sen olmayaın o deiyip söylendım kendime...

Hadi ya kaydirigubbakcemile3
Ben de ne zaman nazar yüzünden arpacık çıksa 'nazar değdi.' diyorum çünkü kimin nazar ettiğini kestirebiliyorum az-çok.
'Saçmalama ne alakası var, her şeyi nazara yorma, kendini kandırma.' filan diyorlar bazıları sinir oluyorum...
İnsan kendini bilmez mi ya... :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…